Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Landvetter till Berlin
Ta ett flyg enkelt till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Landvetter to Berlin.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Berlin och Landvetter om jag väljer att resa med flyg?
Innan du planerar din resa från Landvetter till Berlin kan det vara bra att veta att Berlin är ungefär 579 kmifrån Landvetter när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Landvetter till Berlin är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Landvetter och Berlin borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Landvetter till Berlin är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Landvetter åker från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Berlin Brandenburg Airport i Berlin.

Vart ligger flygplatser i Landvetter och i Berlin?

När du åker från Landvetter kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder heter Göteborg-Landvetter Flygplats och ligger 5 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Berlin kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Berlin är Berlin Brandenburg Airport och ligger 18 km från cityområdet.

Jag planerar att resa från Landvetter till Berlin med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Berlin som också är värda ett besök?
Många resenärer som anländer i Berlin med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Prag eller Paris. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Prag eller Paris från Berlin kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Landvetter
Gothenburg-Landvetter
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Flygbussen förbinder flygplatsen med Göteborgs centrum. I centrum finns busshållplatser på Korsvägen, Kungsportsplatsen, Nils Ericsonterminalen och Park Aveny. På flygplatsen står bussarna precis utanför incheckningshallen.

Flyg från Landvetter till Berlin: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver