Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Landvetter till Düsseldorf

distanceAvstånd799 km
changesDirektflygJa

Flyg från Landvetter till Düsseldorf är resa 799 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Dusseldorf Airport.

Flyg från Landvetter till Düsseldorf

Varje dag går ett fyrtiotal flyg från Landvetter utanför Göteborg till den tyska staden Düsseldorf. Resorna är relativt jämnt fördelade mellan en handfull större flygbolag. De flesta flygningarna kräver ett byte och tar omkring fem timmar, men det finns även enstaka direktflyg som är framme på bara två timmar. De bolag med flest resor – som SAS, Lufthansa och KLM – har minst tio avgångar var per dag men ofta många fler än så.

Vilka flygbolag flyger från Landvetter till Düsseldorf?

SAS flyger från Landvetter till Düsseldorf under både vardagar och helger. Lufthansa har också ett mycket stort utbud på resor till destinationen. KLM flyger även de rutten från Göteborg dagligen. Andra flyger också till Düsseldorf, men mindre frekvent än dessa flygbolag.

Hur lång tid tar flyget från Landvetter till Düsseldorf?

De snabbaste resorna tar endast två timmar, medan flygningar med mellanlandning har en genomsnittstid på ca fem timmar. Den direkta sträckan mellan Landvetter och Düsseldorf är 800 kilometer men när flygen tar vägen via städer som Amsterdam, Stockholm och Frankfurt påverkas restiden. Om väntetiden vid mellanlandningen blir lång tar flyget också längre tid än vanligt, men detta gäller endast ett fåtal avgångar.

Hur många flygningar går det från Landvetter till Düsseldorf?

Flyg från Landvetter till Düsseldorf avgår varje timme under en vanlig vardag och nästan lika tätt på helgdagar. Direktresorna mellan städerna är få, meneasyJethar enstaka flyg på två timmar utan stopp på vägen. Totalt finns det ungefär 300 resor per vecka att välja mellan, vilket gör att det går att boka flyg från Landvetter till Düsseldorf med kort framförhållning.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Landvetter till Düsseldorf?

Avgångsflygplats: Göteborg-Landvetter Flygplats. Göteborgs flygplats Landvetter ligger ca 20 minuter från stadskärnan med bil. Flygplatsen är störst i västra Sverige och erbjuder långtidsparkering i anslutning till terminalerna, Forex Bank, hittegods och förvaringsboxar, exklusiva lounger samt en uppsjö av restauranger och butiker. De allmänna kommunikationerna till och från flygplatsen är mycket goda.

Ankomstflygplats: Düsseldorfs flygplats. Flygplatsen ligger 9 kilometer utanför staden och är den tredje största i Tyskland. Detta transportnav är som en egen mindre stad, där ingenting fattas resenären. Här finns allt från gratis WiFi till parkeringsgarage och exklusiva butiker och lounger för den som behöver vänta länge. Samtliga delar av flygplatsen nås enkelt med allmänna kommunikationer som buss och tåg.

Resetips

Flyg från Landvetter till Düsseldorf
Ta ett flyg enkelt till Düsseldorf. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Landvetter to Düsseldorf.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Düsseldorf och Landvetter med flyg?
När du reser från Landvetter till Düsseldorf med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Landvetter och Düsseldorf är ungefär 799 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Landvetter och Düsseldorf borde jag välja?

När man reser med flyg från Landvetter till Düsseldorf kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Landvetter på Göteborg-Landvetter Flygplats och de flesta anländer till Düsseldorf på Dusseldorf Airport.

Var ligger flygplatser i Landvetter och i Düsseldorf?

När du åker från Landvetter kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Göteborg-Landvetter Flygplats och ligger 5.4 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Düsseldorf kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Düsseldorf är Dusseldorf Airport och ligger 6.2 km från cityområdet.

Många resenärer som anländer till Düsseldorf med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Amsterdam eller Paris. Om du också vill upptäcka Berlin, Amsterdam eller Paris från Düsseldorf kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg till Düsseldorf besöker ofta även Berlin, Amsterdam eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Düsseldorf och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Landvetter
Gothenburg-Landvetter
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Flygbussen förbinder flygplatsen med Göteborgs centrum. I centrum finns busshållplatser på Korsvägen, Kungsportsplatsen, Nils Ericsonterminalen och Park Aveny. På flygplatsen står bussarna precis utanför incheckningshallen.

Flyg från Landvetter till Düsseldorf: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver