Buss till Stockholm

tors 19 sep.
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss till Stockholm

Stockholm är en stad full av kultur, vackra gränder, god mat och en rofylld närhet till vattnet. Det finns även puls och flera alternativ när det kommer till att tillbringa kvällen med dans i goda vänners sällskap. Stockholm är en stor stad i ett lite mindre format och inom Sveriges huvudstad är det lätt att transportera sig från punkt A till punkt B. Att resa med buss till Stockholm innebär avstigning på Cityterminalen som finns i närheten av Stockholms Centralstation. Från Cityterminalen är det gångavstånd till stadskärnan och det finns tunnelbana och taxi för den som hellre vill det.

Vilken är den största busstationen i Stockholm?

Cityterminalen i Stockholm är det som gäller när man anländer till huvudstaden via buss. Då den finns bekvämt belägen i närheten av Stockholm centralstation finns det flera möjliga sätt att ta sig vidare in till centrala Stockholm. Antingen kan man nå stadskärnan till fots, via tunnelbana eller med taxi. På Cityterminalen finns det bl.a. toaletter, gratis Wi-Fi och butiker.

Vilka bussbolag kör till Stockholm?

Det är framför allt Flixbus som erbjuder resor till Stockholm och det finna flera avgångar att välja mellan varje dag, men även bussbolag såsom Nettbuss, Ybuss, Euroline och Comati PSG finns som alternativ. Om det är vinter och skidåkning står på schemat går även Årebussen via Stockholm. Vilket bussbolag, vilka avgångar och huruvida resan inkluderar byten eller ej avgörs helt och hållet av varifrån resan påbörjas. Att exempelvis åka från Göteborg till Stockholm tar ca 7 timmar och här erbjuder Flixbus ett bekvämt alternativ med service såsom Wi-Fi, bagageförvaring och laddningsstation ombord på bussen.

Varför ska man resa med buss till Stockholm?

Buss till Stockholm oberoende varifrån resan påbörjas är ett billigt och miljövänligt alternativ. Det är bekvämt och rofyllt, dessutom finns det flera resalternativ vilka inte innebär några byten och därigenom blir restiden ännu mer bekväm. Med gott om utrymme och tid är det perfekt för att läsa, njuta av utsikten eller varför inte utnyttja gratis Wi-Fi och jobba undan sista minuten-åtaganden innan ankomst till Stockholm.

Innan du reser till Stockholm med buss - bra att veta!

Sväng förbi nyrenoverade Nationalgalleriet eller varför inte bara ta en kaffe vid Kungliga Motorbåtsklubben. Det finns massor att hinna med under vistelsen i Stockholm, eller så kanske det bara är läge att strosa en sväng i Gamla Stan?!

Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Stockholm
BusStockholm, Cityterminalen

Bekvämligheter

Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

Vi använder cookies för att tillgodose med en bättre tjänst, analysera användarnas beteende samt omfördela annonser till andra hemsidor. Genom att fortsätta, så accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan välja bort detta när du vill.