Buss till Stockholm

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss till Stockholm

Stockholm är en stad full av kultur, vackra gränder, god mat och en rofylld närhet till vattnet. Det finns även puls och flera alternativ när det kommer till att tillbringa kvällen med dans i goda vänners sällskap. Stockholm är en stor stad i ett lite mindre format och inom Sveriges huvudstad är det lätt att transportera sig från punkt A till punkt B. Att resa med buss till Stockholm innebär avstigning på Cityterminalen som finns i närheten av Stockholms Centralstation. Från Cityterminalen är det gångavstånd till stadskärnan och det finns tunnelbana och taxi för den som hellre vill det.

Vilken är den största busstationen i Stockholm?

Cityterminalen i Stockholm är det som gäller när man anländer till huvudstaden via buss. Då den finns bekvämt belägen i närheten av Stockholm centralstation finns det flera möjliga sätt att ta sig vidare in till centrala Stockholm. Antingen kan man nå stadskärnan till fots, via tunnelbana eller med taxi. På Cityterminalen finns det bl.a. toaletter, gratis Wi-Fi och butiker.

Vilka bussbolag kör till Stockholm?

Det är framför allt Flixbus som erbjuder resor till Stockholm och det finna flera avgångar att välja mellan varje dag, men även bussbolag såsom Nettbuss, Ybuss, Euroline och Comati PSG finns som alternativ. Om det är vinter och skidåkning står på schemat går även Årebussen via Stockholm. Vilket bussbolag, vilka avgångar och huruvida resan inkluderar byten eller ej avgörs helt och hållet av varifrån resan påbörjas. Att exempelvis åka från Göteborg till Stockholm tar ca 7 timmar och här erbjuder Flixbus ett bekvämt alternativ med service såsom Wi-Fi, bagageförvaring och laddningsstation ombord på bussen.

Varför ska man resa med buss till Stockholm?

Buss till Stockholm oberoende varifrån resan påbörjas är ett billigt och miljövänligt alternativ. Det är bekvämt och rofyllt, dessutom finns det flera resalternativ vilka inte innebär några byten och därigenom blir restiden ännu mer bekväm. Med gott om utrymme och tid är det perfekt för att läsa, njuta av utsikten eller varför inte utnyttja gratis Wi-Fi och jobba undan sista minuten-åtaganden innan ankomst till Stockholm.

Innan du reser till Stockholm med buss - bra att veta!

Sväng förbi nyrenoverade Nationalgalleriet eller varför inte bara ta en kaffe vid Kungliga Motorbåtsklubben. Det finns massor att hinna med under vistelsen i Stockholm, eller så kanske det bara är läge att strosa en sväng i Gamla Stan?!

Var bussar till Stockholm inte exakt det du letade efter?

Här är några andra källor som kan ha den information du behöver

HemBussarBussar i SverigeBuss till Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk