Billiga bussbiljetter till Amsterdam

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Amsterdam?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss till Amsterdam

Res miljövänligt med buss till världens kanske mest liberala stad och spendera din tid med att strosa omkring i gamla stan eller hyr en av Amsterdams 700 000 cyklar för att börja utforska denna europeiska pärla. Med över 50 museer och otaliga kanaler är staden med de världsberömda tulpanerna väl värd ett besök. Att åka med buss till Amsterdam är smidigt och resan tar inte särskilt lång tid. Vanligast är att anlända till Amsterdam Sloterdijk som är en av stadens större järnvägsstationer. Därifrån är det enkelt att ta sig vidare via det kommunala vägnätet eller till fots in till stadskärnan.

Vilken är den största busstationen i Amsterdam?

Det finns gott om busstationer i Amsterdam, men mest troligt anländer man till Amsterdam Sloterdijk om resan påbörjas i Sverige. Alternativt kan resan ha slutdestination Amsterdam Amstel. Båda järnvägsstationerna räknas till två av de största i staden och önskar man ta sig vidare finns det fjärrtåg, metro, regionaltåg, spårvagn och tunnelbana.

Vilka bussbolag kör till Amsterdam?

Att resa med buss till Amsterdam från Sverige är ett bekvämt och smidigt sätt att ta sig till slutdestinationen. Om resan exempelvis påbörjas i Malmö finns alternativet Flixbus som kör sträckan via ett byte i Köpenhamn på København Hovedbanegård för att därefter fortsätta resan till Amsterdam. Den totala restiden är vanligtvis någonstans mellan 13 till 16 timmar. Även Eurolines finns som alternativ och erbjuder bussresor direkt till Amsterdam utan byte med en total restid på ca 13 timmar. Båda bussbolagen erbjuder service ombord vilket vanligtvis inkluderar gratis Wi-Fi, tillgång till toalett, bekväma säten med laddningsstationer och bagageförvaring.

Varför ska man resa med buss till Amsterdam?

Förutom de uppenbara miljövänliga fördelarna som finns med att välja bussen som transportalternativ, är det också ett behagligt och rogivande sätt att resa. Utan stressiga transfers och långa köer på flygplatser erbjuder bussresor ett lugnt sätt att resa mellan destinationer. Dessutom finns vanligtvis tillgång till flera bekvämligheter såsom Wi-Fi och bekväma säten.

Innan du reser till Amsterdam med buss - bra att veta!

Ta tillfället i akt och transportera dig genom staden via de otaliga kanalerna som finns, garanterat ett unikt sätt att uppleva en storstad, Amsterdam har inte jämförts med Venedig för intet. Amsterdam har en uppsjö av sevärdheter att utforska så som Damtorget där Napoleon marscherade eller varför inte stanna till vid en av de 8 väderkvarnarna, glöm inte flytvästen bara.

Var bussar till Amsterdam inte exakt det du letade efter?

Här är några andra källor som kan ha den information du behöver

HemBussarBussar i NederländernaBilliga bussbiljetter till Amsterdam

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk