Billiga bussbiljetter till Amsterdam

tis 23 juli
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss till Amsterdam

Flera europeiska städer kan erbjuda bussresor till Amsterdam. Från Skandinavien kan man boka billiga bussbiljetter till Amsterdam och reser då från Köpenhamn eller Malmö. När man ska resa med buss till Amsterdam från Köpenhamn kan man välja mellan två olika researrangörer, FLixBus - som innebär ett byte och där den totala restiden varierar mellan 13 - 16 timmar eller Eurolines som går direkt till Amsterdam utan något byte och där den totala restiden är cirka 13 timmar. Med FlixBus reser man från København Hovedbanegård till Amsterdam Sloterdijk som är en av Amsterdams större järnvägsstationer. Stationen trafikeras av fjärrtåg, regionaltåg och även av metron. Det finns även tunnelbana, spårvagn och bussar som anknyter, vilket gör det enkelt för besökaren att ta sig vidare från Sloterdijk. Med Eurolines reser man från stationen Ingerslevsgade i Köpenhamn till Amstel, som är en annan järnvägsstation i Amsterdam. Stationen, som ligger i affärsdistriktet Omval, erbjuder både tunnelbana, spårvagn och stadsbuss.

Om Amsterdam

Amsterdam erbjuder ett mycket stort utbud av sevärdheter och attraktioner för alla smaker. Museum är förmodligen den främsta attraktionen i Amsterdam. Som exempel kan nämnas de mest besökta museerna Anne Frank House, Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Stedelijk Museum, National Maritime Museum, Museum Amstelkring och Tropiska museet med flera. Amsterdams över femtio museer drar årligen till sig miljontals besökare. En annan intressant attraktion är Oude Kerk, en anrik gammal kyrka som ligger i hjärtat av Red Light District och är byggd i gotisk renässansstil med ett oktagonalt kyrktorn. Även turistmagneten Rembrandtplein som omges av pubar, restauranger, kaféer och hotell är väl värd ett besök för den som besöker Amsterdam som turist. I Amsterdam finns även Hollands äldsta zoo, Artis ZOO som består av både zoo, planetarium, botanisk trädgård samt geologiskt och zoologiskt museum. Även Damtorget som är en historisk plats där många historiska dramer har utspelats, och som erbjuder en touch av historiens vingslag förtjänar ett besök. Här samlades till exempel Napoleon och hans trupper när de 1808 kom för att erövra staden. Amsterdam fascinerar och förvånar även turister genom den imponerande mängd vatten som finns här och tack vare de många kanalerna som finns i staden har Amsterdam ofta jämförts med Venedig. Mitt inne i staden finns även så många som åtta väderkvarnar som är väl värda att besöka. Som turist bör man inte heller missa den frodiga och grönskande parken Vondelpark eller Albert Cyup Market som är den mest populära och välbesökta marknaden i Europa. Ett aldrig slumrande nöjesliv hittar man i Leidseplein som är ett av Amsterdams populäraste ställen när det gäller nattliv.

Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Amsterdam
BusAmsterdam City Centre

Bekvämligheter

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone