Buss till Frankfurt

sön 25 aug.
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Vilka bolag erbjuder resor med buss till Frankfurt?

Eurolines och Flixbus är de bussbolag som erbjuder resor från Sverige till Frankfurt. Eurolines kör bussar från Stockholm till Frankfurt, Flixbus kör från Göteborg till Frankfurt och från Malmö erbjuder båda bolagen bussresor till Frankfurt. Från Köpenhamn kör Eurolines, Flixbus och även Postbus bussar till Frankfurt.

Vad kostar en resa med buss till Frankfurt?

Priserna på bussbiljetterna varierar lite beroende på lite olika faktorer. Vilket bolag du väljer att resa med, hur nära inpå resan du bokar, samt veckodag är några exempel på sådant som kan påverka hur mycket du får betala för din bussresa till Frankfurt. Priserna varierar från runt 300 kronor upp till drygt 1000-lappen. Försök att boka din resa några veckor i förväg för att hitta billigare bussresor.

Hur lång tid tar det att åka buss till Frankfurt?

Från Stockholm tar bussresan till Frankfurt cirka ett dygn (med ett byte i Hamburg).

Från Göteborg till Frankfurt reser du cirka 19:40 timmar med buss. Bussen går direkt till Frankfurt, och du behöver alltså inte göra några byten under resans gång.

Från Malmö till Frankfurt tar bussresan mellan 15 och 18 timmar.

Från Köpenhamn till Frankfurt tar resan omkring 15 timmar.

Var i Frankfurt stannar bussen?

Du anländer med bussen till Hauptbahnhof Frankfurt am Main, som är Frankfurts centralstation. Åker du med buss till Frankfurts internationella flygplats stannar bussen på Terminal 2.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

Vi använder cookies för att tillgodose med en bättre tjänst, analysera användarnas beteende samt omfördela annonser till andra hemsidor. Genom att fortsätta, så accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan välja bort detta när du vill.