Buss till Hamburg

tors 19 sep.
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss till Hamburg

Tysklands näst största stad lockar tusentals turister varje år. Hamburg är dessutom ett viktigt affärsnav och har alltid spelat en central roll i Tysklands ekonomiska utveckling, vilket gör att det samlas en hel del affärsresenärer här. Denna intressanta mix av besökare symboliserar Hamburg perfekt. Lite allvar och lite lek gör Hamburg till en spännande destination. Det går att resa med buss till Hamburg från flera olika platser i Sverige, exempelvis går det att resa från Malmö till slutdestinationen på ca 6 timmar. Det finns flera avgångar i veckan och anländer gör man till Hamburg, ZOB am Hbf.

Vilken är den största busstationen i Hamburg?

Om man åker med buss till Hamburg från Sverige anländer man via Hamburg, ZOB am Hbf. I närheten av bussterminalen finns centralstation för tåg och det finns förbindelser vidare via både S-Bahn och U-Bahn. På bussterminalen finns det även biluthyrning, taxiservice, toaletter, bagageförvaring och tillgång till WiFi, samt restauranger och butiker.

Vilka bussbolag kör till Hamburg?

Främst är det Swebus och Eurolines som erbjuder bussresor till Hamburg. Ibland har även bussbolagen samarbete med varandra när det gäller resor som inkluderar byte. Om en resenär exempelvis påbörjar sin resa i Stockholm sker det tillsammans med Swebus för att därefter byta till Eurolines inför den sista etappen. Det finns alternativ som innebär byte, men om resan istället påbörjas i Malmö går det att åka direkt till Hamburg på ca 6 timmar. Det finns gott om avgångar att välja mellan under hela veckan oberoende av var i Sverige resan påbörjas.

Varför ska man resa med buss till Hamburg?

Bussresor är ett miljövänligt, enkelt och bekvämt sätt att resa mellan olika resmål. Väl ombord är det bara att njuta av färden och man slipper stressa över transfer och långa köer på flygplatsen. Ombord på bussen finns alla bekvämligheter som kan tänkas behövas, inklusive WiFi och laddningsstationer. Slappna av eller jobba undan det sista, det är upp till var och en.

Innan du reser till Hamburg med buss - bra att veta!

I Hamburg finns det massor att se och göra, varför inte strosa omkring i den japanska trädgården eller kanske besöka platsen där Beatles spelade innan det stora genombrottet kom, Reeperbahn. Området har länge haft ett lite tvivelaktigt rykte, men börjar nu att tävla med andra chica områden i Europa. Då bussterminalen finns centralt belägen i staden kan man börja utforska Hamburg direkt.

Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Hamburg
BusHamburg, ZOB am Hbf.

Bekvämligheter

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

Vi använder cookies för att tillgodose med en bättre tjänst, analysera användarnas beteende samt omfördela annonser till andra hemsidor. Genom att fortsätta, så accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan välja bort detta när du vill.