Buss till Hamburg

lör 25 maj
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Så tar du dig enklast med buss till Hamburg

Hamburg är enkelt att ta sig till med buss för internationella såväl som för svenska resenärer. Stadens läge i norra Tyskland gör det till en populär anhalt för den som vill bege sig vidare ut på kontinenten, men många kommer också hit för att besöka Hamburg som stad.

Om du vill hitta billiga bussbiljetter till Hamburg trafikeras linjerna av Eurolines och Swebus, ofta i samarbete med varandra. Det innebär att du åker Swebus första sträckan för att sedan byta till en Eurolines-buss. Det är främst avgångarna från östra Sverige som kräver ett byte, men eftersom busschauffören ser till att alla resenärer hamnar på rätt buss brukar det vara en enkel process.

Buss till Hamburg från Stockholm, Malmö, Linköping och Jönköping

En resa med buss från Malmö till Hamburg tar resan runt sex timmar

När du åker buss från Stockholm till Hamburg tar du först Swebus avgång till Malmö för att där byta till Eurolines direktbuss till Hamburg. Det går två avgångar i veckan och bussen stannar också till vid flera andra städer. Det betyder att du som bor i exempelvis Linköping och Jönköping också har möjlighet att stiga på bussen mot Hamburg.

Buss till Hamburg från Göteborg, Uddevalla, Halmstad och Helsingborg

Om du bor i Västsverige har du större möjligheter att åka med buss till Hamburg direkt utan byten. Eurolines trafikerar direktlinjer från Uddevalla som går via Göteborg, Halmstad och Helsingborg för att sedan köra vidare genom Danmark till den slutliga destinationen Hamburg. Totalt tar bussresan från västkusten till Hamburg 12 timmar och direktbussarna har normalt avgångstid på kvällen för att du ska kunna vakna upp när ni är framme.

Om Hamburg

Hamburg är en europeisk storstad som med sina 1,7 miljoner invånare är näst störst i Tyskland. Med en historia som en central handelsport i den tyska ekonomin har Hamburg alltid varit en stad som har lockat till sig affärsresenärer och handelsmän. Än idag är staden en viktig hubb för människor med affärsintressen i Tyskland. Hamburg är dock mycket än så och under de sista åren har staden fått ett stort uppsving som turiststad. Med nya investeringar kan Hamburg nu erbjuda alla besökare möjligheter att äta och dricka mat i världsklass och det finns gott om sevärdheter i staden. Ett exempel på det är Alsterpark som är Hamburgs största grönområde med ett planetarium med tusentals besökare varje år. Här finns också en japansk trädgård som tillhör de största i Europa. Den som är intresserad av nutidshistoria kan bege sig till Reeperbahn där The Beatles spelade under sina tidiga dagar före deras stora genombrott. Reeperbahn har traditionellt haft ett rykte om sig som ett ruffigt kvarter, men nya investeringar har lett till att det nu är ett populärt besöksmål.

Stationer
Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Hamburg
BusHamburg, ZOB am Hbf.

Bekvämligheter

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone