Buss till Malmö

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Vilka fördelar finns det med att åka med buss till Malmö?

Det är billigt

Den största fördelen med att åka buss till Malmö är priset. Det beror visserligen på var i Sverige du startar, men i det alla flesta fall är buss det billigaste sättet att ta sig till Sveriges tredje största stad. Du sparar helt enkelt pengar på att åka buss till Malmö, jämfört med om du hade tagit tåget eller flyget.

Det är enkelt och bekvämt

Långfärdsbussarna ankommer till Malmö vid Norra Vallgatan, mittemot Malmö Centralstation och bara en kort gångväg från Stortorget och Lilla Torg som är två av Malmös allra mest centrala platser. Även avfärden från din utgångsort sker i regel från en central plats, vilket gör att du slipper flygbussar och liknande innan resan ens kan börja.

Väl ombord på bussen mot Malmö kan du luta dig tillbaka, ta en tupplur, passa på att plugga eller jobba, eller surfa på bussens trådlösa nätverk. Utanför fönsterrutan ser du hur landskapet skiftar.

Varifrån kan man åka buss till Malmö?

Malmö är väl förbundet med en mängd olika busslinjer. Inom Norden är några av de viktigaste linjerna Köpenhamn - Kastrup - Malmö - Göteborg - Oslo och Uppsala - Stockholm - Jönköping - Malmö. Från utlandet går det bussar till Malmö från bland andra Amsterdam, Bryssel, Paris, Hamburg och Berlin.

Vad kostar det att åka med buss till Malmö?

Det beror naturligtvis på var du startar, men också på faktorer som hur nära inpå avresa som du bokar, och hur många andra som vill resa på samma tid som du. Det är också billigare om du väljer en biljett som du inte kan om- eller avboka. Många bussbolag har dessutom rabatter för ungdomar, studenter och pensionärer.

Hur lång tid tar det att åka med buss till Malmö?

Buss från Stockholm till Malmö

Den här busresan kräver i de flesta fall byte i Göteborg. Beroende på hur långt uppehållet är där blir den sammanlagda restiden någonstans mellan åtta och en halv och tolv och halv timmar.

Buss från Linköping till Malmö

Även denna sträcka kräver byte i Göteborg. Den totala restiden blir mellan nio och tio timmar.

Buss från Göteborg till Malmö

Beroende på avgång tar denna resa mellan tre och en halv och fyra timmar.

Med vilka bolag kan man åka buss till Malmö?

Flest bussavgångar till Malmö har Swebus, följt av norska Nettbuss. Även Eurolines, Flixbus och rumänska Comati PSG erbjuder enstaka bussavgångar till Malmö.

Var i Malmö stannar bussen?

Alla bussar till Malmö stannar vid Norra Vallgatan, mittemot Malmö Centralstation, intill det välkända Hotell Savoy.

Hur tar jag mig från busstationen till olika delar av Malmö?

Busshållplatsen ligger redan inom gångavstånd från stora delar av centrala Malmö. Från den intilliggande centralstationen går dessutom ett stort antal bussar till olika delar av staden.

Var bussar till Malmö inte exakt det du letade efter?

Här är några andra källor som kan ha den information du behöver

HemBussarBuss till Malmö

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk