JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
211 krSJ
329 krFlixbus
213 krMalta Air
sön
5 dec.
410 krSJ
Hitta priser
92 krMalta Air
mån
6 dec.
Hitta priser
292 krFlixbus
Hitta priser
tis
7 dec.
207 krSnälltåget
Hitta priser
86 krMalta Air
tors
9 dec.
172 krSnälltåget
428 krVy Bus4You
1117 krSas Airways
fre
10 dec.
265 krSJ
241 krFlixbus
1117 krregional jet
lör
11 dec.
162 krSnälltåget
241 krFlixbus
93 krMalta Air
mån
13 dec.
170 krSnälltåget
245 krFlixbus
86 krMalta Air
ons
15 dec.
173 krSnälltåget
532 krVy Bus4You
87 krMalta Air
tors
16 dec.
Hitta priser
465 krFlixbus
113 krMalta Air
lör
18 dec.
173 krSnälltåget
384 krFlixbus
54 krMalta Air
sön
19 dec.
213 krSJ
Hitta priser
54 krMalta Air
mån
20 dec.
159 krSnälltåget
384 krFlixbus
54 krMalta Air
tis
21 dec.
186 krSJ
384 krFlixbus
192 krMalta Air
ons
22 dec.
324 krSnälltåget
384 krFlixbus
112 krMalta Air
tors
23 dec.
216 krSJ
Hitta priser
227 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Linköping till Malmö

distanceAvstånd349 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss334 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Linköping till Malmö är färdväg 349 km lång och tar i genomsnitt 5 h 30 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 334 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 241 kr. Resande avreser oftast från Linköping Centralstation och anländer till Malmö, Norra Vallgatan.

Resetips

Bussar från Linköping till Malmö
Ta bussen till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Linköping to Malmö.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Linköping till Malmö vara?
Buss biljetter från Linköping till Malmö kan vara så billiga som 241 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Linköping till Malmö?
Att resa med buss från Linköping till Malmö kostar i genomsnitt 334 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet från Linköping till Malmö när man åker med buss?
När du reser med buss från Linköping till Malmö kommer sträckan att ligga på cirka 349 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Linköping till Malmö i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar buss från Linköping till Malmö?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Linköping och Malmö. På ett ungefär kan resan från Linköping till Malmö med buss ligga på 5 h 30 min.
Vilka är de mest använda busstationer i Linköping och i Malmö?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Linköping till Malmö åker de ofta från Linköping Centralstation i Linköping och kommer fram till Malmö, Norra Vallgatan i Malmö. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Linköping och Malmö i förväg.

Var ligger de mest populära busstationer i Linköping för resa till Malmö?

När du planerar din resa till Malmö från Linköping kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Linköping är Linköping Centralstation som ligger 646 m från cityområdet. I Malmö är den mest populära busstation Malmö, Norra Vallgatan som ligger 231 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Linköping till Malmö?
Om du letar efter billiga bussar från Linköping till Malmö kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Malmö snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Linköping och Malmö för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med buss från Linköping till Malmö?
Om du letar efter en direkt resa från Linköping till Malmö kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus för att komma till Malmö snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur köper jag buss biljetter från Linköping till Malmö?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Linköping till Malmö med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Linköping till Malmö på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Linköping till Malmö reser vidare från Malmö. Många väljer att fortsätta resan från Malmö till närliggande destinationer som Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Din buss resa från Linköping till Malmö måste inte ta slut i Malmö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Malmö är Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Hur kan jag från Linköping till Malmö om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Malmö från Linköping. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Linköping till Malmö och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Linköping
Linkoping
Bekvämligheter