JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
244 krSJ
291 krVy Bus4You
fre
21 jan.
310 krSJ
318 krFlixbus
sön
23 jan.
270 krSJ
236 krFlixbus
mån
24 jan.
288 krSJ
326 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Borås och Malmö

distanceAvstånd235 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss306 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Borås till Malmö är färdväg 235 km lång och tar i genomsnitt 5 h 5 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 236 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 306 kr. Resande avreser oftast från Borås Centralstation och anländer till Malmö, Norra Vallgatan.

Resetips: Bussar från Borås till Malmö

Ta bussen till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Borås to Malmö.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Borås till Malmö med buss?

Buss biljetter från Borås till Malmö kan vara så billiga som 236 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Borås till Malmö?

Att resa med buss från Borås till Malmö kostar i genomsnitt 306 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är avståndet mellan Borås och Malmö när man reser med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Borås till Malmö? Avståndet mellan Borås och Malmö med buss är runt 235 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Borås till Malmö kan du få.

Hur lång tid tar det att resa från Borås till Malmö med buss?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Borås till Malmö med buss är 5 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Borås till Malmö.

Vilken busstation i Borås bör jag resa från? Vilken busstation i Malmö bör jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Borås är Borås Centralstation. I Malmö är den mest populära busstation bland resenärer Malmö, Norra Vallgatan.

Hur långt från centrum i Borås och i Malmö ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Borås på Borås Centralstation som ligger 513 m från cityområdet. När du kommer fram till Malmö kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Malmö, Norra Vallgatan, som ligger 231 m från cityområdet.

Hur köper jag buss biljetter från Borås till Malmö?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Borås och Malmö. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Borås till Malmö så smidig som möjligt.

Din buss resa från Borås till Malmö måste inte ta slut i Malmö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Malmö är Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med buss från Borås till Malmö reser vidare från Malmö. Många väljer att fortsätta resan till från Malmö till närliggande destinationer som Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Hur kan jag från Borås till Malmö om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Borås till Malmö utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Borås
Boras
Bekvämligheter