JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
122 krVästtrafik
83 krVästtrafik
lör
22 jan.
220 krVästtrafik
82 krVästtrafik
sön
23 jan.
221 krVästtrafik
88 krFlixbus
mån
24 jan.
122 krVästtrafik
83 krVästtrafik

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Borås till Jönköping

distanceAvstånd72 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss83 kr
frequencyAntal Buss16 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 16 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You eller Flixbus

Bussar från Borås till Jönköping är resa 72 km lång och tar i genomsnitt 1 h 15 min med våra partner som Vy Bus4You eller Flixbus. Normalt går det det finns 16 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 83 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 82 kr. Resande avreser oftast från Borås Centralstation och anländer till Jönköping, Eurostop.

Bussbolag: Bussar från Borås till Jönköping

Res från Borås till Jönköping från 82 kr med Omios buss partner! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest överkomlig resa för dig.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Borås till Jönköping buss information:

  • Genomsnittlig restid: 1 h 7 min
  • Genomsnittligt pris: 88 kr
  • FlixBus Antal: 4 per dag

Resetips: Bussar från Borås till Jönköping

Ta bussen till Jönköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Borås to Jönköping.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Borås till Jönköping?

Buss biljetter från Borås till Jönköping kan kosta så lite som 82 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Borås till Jönköping.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Borås till Jönköping?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 83 kr för att ta buss från Borås till Jönköping. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Jönköping från Borås.

Hur långt är det från Borås till Jönköping med buss?

När du reser med buss från Borås till Jönköping kommer sträckan att ligga på cirka 72 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Borås till Jönköping i förväg genom Omio.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Borås till Jönköping med buss?

En buss resa från Borås till Jönköping har en genomsnittlig restid på 1 h 15 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Borås till Jönköping så snabbt som möjligt.

Jag ska resa till Jönköping från Borås. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du planerar din resa från Borås till Jönköping kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Borås åker från Borås Centralstation och anländer till Jönköping, Eurostop i Jönköping.

Var ligger busstationer i Borås och i Jönköping?

När du planerar din resa till Jönköping från Borås kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Borås är Borås Centralstation som ligger 513 m från cityområdet. I Jönköping är den mest populära busstation Jönköping, Eurostop som ligger 3 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Borås och Jönköping?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Borås till Jönköping med buss. När du ska åka till Jönköping från Borås kan du resa med Vy Bus4You eller Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Borås till Jönköping eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Finns det någon direkt resa med buss från Borås till Jönköping?

Om du letar efter en direkt resa från Borås till Jönköping kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus eller Vy Bus4You för att komma till Jönköping snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.

Hur många bussar per dag finns det mellan Borås och Jönköping?

I genomsnitt det finns 16 bussar om dagen från Borås till Jönköping. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Borås till Jönköping?

Om du planerar att resa med buss från Borås till Jönköping kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som planerar en resa till Jönköping med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Jönköping och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som reser med buss från Borås till Jönköping reser vidare från Jönköping. Många väljer att fortsätta resan till från Jönköping till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Borås till Jönköping?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Jönköping från Borås. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Borås till Jönköping och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Borås
Jönköping
Boras
Bekvämligheter