Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Berlin till Jönköping

distanceAvstånd586 km
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Berlin till Jönköping är resa 586 km lång med våra partner som Flixbus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande avreser oftast från Berlin Hbf och anländer till Jönköping, Eurostop.

Bussbolag: Från Berlin till Jönköping

Erbjuder dig mellan Berlin och Jönköping till superpriser. Med över 1 000 reseföretag hos Omio hittar du de buss tiderna, priserna och biljetterna till din resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Resetips: Bussar från Berlin till Jönköping

Ta bussen till Jönköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Jönköping.
FAQs

Hur långt är det från Berlin till Jönköping med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Jönköping till Berlin är runt 586 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Berlin till Jönköping är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Berlin till Jönköping med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Berlin och Jönköping. På ett ungefär kan resan från Berlin till Jönköping med buss ligga på NaN h NaN min.

Vilken busstation i Berlin bör jag resa från? Vilken busstation i Jönköping bör jag resa till?

När man reser med buss från Berlin till Jönköping är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Berlin på Berlin Hbf och de flesta anländer till Jönköping på Jönköping, Eurostop.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Berlin och i Jönköping?

Berlin Hbf är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Berlin och den ligger 2.8 km från cityområdet. Den busstation i Jönköping som är mest populär bland resenärer är Jönköping, Eurostop som ligger 3 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Berlin till Jönköping med buss?

Om du letar efter billiga bussar från Berlin till Jönköping kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Jönköping snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Berlin och Jönköping för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur många bussar är det mellan Berlin och Jönköping om dagen?

I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Berlin till Jönköping. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.

Många resenärer som anländer till Jönköping med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn från Jönköping kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss från Berlin till Jönköping reser vidare från Jönköping. Många väljer att fortsätta resan till från Jönköping till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Berlin till Jönköping?

Att resa från Berlin till Jönköping utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Berlin till Jönköping.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Jönköping
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter