De billigaste bussarna från Berlin till Bryssel

Visar tider och priser för 30 nov.

Cheapest

512 kr

Average

512 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Berlin till Bryssel kostar omkring 512 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 512 kr.

00:30Berlin, ZOB12tim.15 12:45Bryssel
0 changes
512 kr1Enkelresa

Busstidtabell Berlin till Bryssel

Visar bussar för imorgon, tis 30 november
00:30Berlin, ZOB12tim.15 12:45Bryssel
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
370 krFlixbus
1723 krMalta Air
tis
30 nov.
381 krFlixbus
177 krMalta Air
ons
1 dec.
359 krFlixbus
190 krMalta Air
tors
2 dec.
370 krFlixbus
335 krMalta Air
fre
3 dec.
414 krFlixbus
320 krMalta Air
lör
4 dec.
316 krFlixbus
145 krRyanair
sön
5 dec.
424 krFlixbus
1148 krMalta Air
mån
6 dec.
316 krFlixbus
599 krMalta Air
tis
7 dec.
305 krFlixbus
145 krMalta Air
ons
8 dec.
326 krFlixbus
145 krMalta Air
tors
9 dec.
Hitta priser
145 krMalta Air
fre
10 dec.
381 krFlixbus
207 krMalta Air
lör
11 dec.
316 krFlixbus
145 krRyanair
sön
12 dec.
367 krFlixbus
834 krMalta Air
mån
13 dec.
Hitta priser
391 krMalta Air
tis
14 dec.
305 krFlixbus
145 krMalta Air
tors
16 dec.
305 krFlixbus
145 krMalta Air
fre
17 dec.
392 krFlixbus
403 krMalta Air
lör
18 dec.
327 krFlixbus
403 krRyanair
sön
19 dec.
392 krFlixbus
470 krMalta Air

De snabbaste bussarna från Berlin till Bryssel

Visar tider och priser för 30 nov.

Snabbaste resan

12 tim. 15 m

Genomsnittligt pris

12 tim. 15 m

Bussar per dag

1

Distans

651 km

Av 1 bussar som avgår från Berlin till Bryssel dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 651 km på genomsnittligen 12 tim. 15 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 12 tim. 15 m .

De långsammaste bussarna tar 12 tim. 15 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
00:30Berlin, ZOB12tim.15 12:45Bryssel
0 changes
512 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Berlin till Bryssel

distanceAvstånd651 km
durationGenomsnittlig restid med buss16 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss356 kr
changesDirekt bussJa
carriersBussbolagFlixbus, Eurolines Germany, Eurolines France, BlaBlaCar eller Sindbad

Bussar från Berlin till Bryssel är färdväg 651 km lång och tar i genomsnitt 16 h med våra partner som Flixbus, Eurolines Germany, Eurolines France, BlaBlaCar eller Sindbad. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 316 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 356 kr. Resande avreser oftast från Berlin Hbf och anländer till Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Resetips

Bussar från Berlin till Bryssel
Ta bussen till Bryssel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Bryssel.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Berlin till Bryssel?
Buss biljetter från Berlin till Bryssel kan kosta så lite som 316 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Berlin till Bryssel.
Vad brukar priset på en buss biljett från Berlin till Bryssel ligga på?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Berlin till Bryssel kan du vänta dig ett pris på 356 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är det från Berlin till Bryssel med buss?
När du reser från Berlin till Bryssel med buss kan du räkna med att avståndet mellan Berlin och Bryssel är ungefär 651 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Berlin till Bryssel med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Berlin till Bryssel med buss är 16 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Berlin till Bryssel.
Jag ska resa till Bryssel från Berlin. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Berlin till Bryssel kan det vara bra att veta att Berlin Hbf är mest populär bland resenärer som åker från Berlin medan Brussels, Brussels South (Gare du Midi) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Bryssel.

Var ligger busstationer i Berlin och i Bryssel?

När du planerar din resa till Bryssel från Berlin kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Berlin är Berlin Hbf som ligger 2.8 km från cityområdet. I Bryssel är den mest populära busstation Brussels, Brussels South (Gare du Midi) som ligger 2.1 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Berlin till Bryssel med buss?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Berlin till Bryssel kan du ta buss med Flixbus, Eurolines Germany, Eurolines France, BlaBlaCar eller Sindbad. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Berlin och Bryssel för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det några billiga direkta buss resor till Bryssel från Berlin?
Om du letar efter en direkt resa från Berlin till Bryssel kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus eller Sindbad för att komma till Bryssel snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur köper jag buss biljetter från Berlin till Bryssel?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Berlin till Bryssel om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din buss resa från Berlin till Bryssel måste inte ta slut i Bryssel. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bryssel är Paris, Amsterdam eller London. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Amsterdam eller London kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Bryssel besöker ofta även Paris, Amsterdam eller London. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bryssel och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Berlin till Bryssel, kan jag resa med buss?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bryssel från Berlin. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Berlin till Bryssel och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Bryssel
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter