Bussar Berlin Nice

De billigaste bussarna från Berlin till Nice

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

1483 kr

Genomsnittligt pris

1585 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
22:35Berlin21tim.15 19:50Nice
1 byte
1483 kr1Enkelresa
Näst Billigast
10:25Berlin21tim.40 08:05Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
1637 kr1Enkelresa
Näst Billigast
22:35Berlin21tim.45 20:20Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
1637 kr1Enkelresa

Busstidtabell Berlin till Nice

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
10:25Berlin21tim.40 08:05Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
22:35Berlin21tim.45 20:20Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
22:35Berlin21tim.15 19:50Nice
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Berlin till Nice

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

21 tim. 15 m

Genomsnittligt pris

21 tim. 33 m

Bussar per dag

3

Distans

1081 km

Det är svårt att ta sig från Berlin till Nice utan att göra minst ett byte.

Snabbast
22:35Berlin21tim.15 19:50Nice
1 byte
1483 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
10:25Berlin21tim.40 08:05Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
1637 kr1Enkelresa
22:35Berlin21tim.45 20:20Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
1637 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Nice?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Berlin till Nice

distanceAvstånd1080 km
durationGenomsnittlig restid med buss21 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 486 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagEurolines France, BlaBlaCar, Flixbus eller BlaBlaCar Bus

Bussar från Berlin till Nice är resa 1080 km lång och tar i genomsnitt 21 h 15 min med våra partner som Eurolines France, BlaBlaCar, Flixbus eller BlaBlaCar Bus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 486 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 1 208 kr. Resande avreser oftast från Berlin Hbf och anländer till Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2).

Bussbolag: FlixBus eller BlaBlaCar Bus från Berlin till Nice

Du kan resa med buss mellan Berlin och Nice med FlixBus eller BlaBlaCar Bus för så lite som 1 207 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa rutt.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Berlin till Nice buss information:

  • Genomsnittlig restid: 15 h 49 min
  • Genomsnittligt pris: 1 207 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Berlin till Nice

Ta bussen till Nice. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Nice.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Nice från Berlin är med buss och det kan kosta så lite som 1 208 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Berlin till Nice.
Att resa med buss från Berlin till Nice kostar i genomsnitt 1 486 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Du kan förvänta dig att avståndet från Nice till Berlin är runt 1080 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Berlin till Nice är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Berlin och Nice. På ett ungefär kan resan från Berlin till Nice med buss ligga på 21 h 15 min.

Innan du planerar din resa från Berlin till Nice kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Berlin åker från Berlin Hbf och anländer till Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2) i Nice.

När du åker från Berlin kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Berlin Hbf som ligger 5.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Nice kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Nice är Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2) som ligger 6.9 km från cityområdet.

Om du letar efter billiga bussar från Berlin till Nice kan du lita på att Eurolines France, BlaBlaCar, Flixbus eller BlaBlaCar Bus kan ta dig till Nice snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Berlin och Nice för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Berlin till Nice är 1 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Första Berlin to Nice buss avgår klockan 05: 00   och sista buss från Berlin till Nice går klockan 20: 45. Kontrollera de senaste buss tidtabellerna från Berlin till Nice hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Berlin till Nice med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Nice med buss reser ofta även till ställen som Paris, Milan eller Marseille. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Nice och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Att resa från Berlin till Nice utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Berlin till Nice.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk