JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
1330 krFlixbus
Hitta priser
fre
3 dec.
942 krUnion Ivkoni International
2159 krVueling
lör
4 dec.
643 krFlixbus
Hitta priser
sön
5 dec.
750 krUnion Ivkoni International
Hitta priser
mån
6 dec.
Hitta priser
3071 krAir Nostrum
tis
7 dec.
610 krUnion Ivkoni International
1937 krAir Nostrum
ons
8 dec.
610 krUnion Ivkoni International
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan Valencia och Nice

distanceAvstånd790 km
durationGenomsnittlig restid med buss15 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss814 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEurolines France eller Union Ivkoni International

Bussar från Valencia till Nice är färdväg 790 km lång och tar i genomsnitt 15 h 45 min med våra partner som Eurolines France eller Union Ivkoni International. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 814 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 610 kr. Resande avreser oftast från Valencia Joaquín Sorolla och anländer till Nice, Aéroport Terminal 2.

Resetips

Bussar från Valencia till Nice
Ta bussen till Nice. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Valencia to Nice.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Valencia till Nice?
Det billigaste sättet att ta sig till Nice från Valencia är med buss och det kan kosta så lite som 610 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Valencia till Nice.
Vad brukar priset på en buss biljett från Valencia till Nice ligga på?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Valencia till Nice kan du vänta dig ett pris på 814 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Valencia till Nice när man åker med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Valencia till Nice? Avståndet mellan Valencia och Nice med buss är runt 790 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Valencia till Nice kan du få.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Valencia till Nice med buss?
Restiden med buss från Valencia till Nice kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 15 h 45 min.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Valencia och Nice bör jag välja inför min resa?

När man reser med buss från Valencia till Nice är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Valencia på Valencia Joaquín Sorolla och de flesta anländer till Nice på Nice, Aéroport Terminal 2.

Hur långt från centrum i Valencia och i Nice ligger de mest populära busstationer?

När du åker från Valencia kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Valencia Joaquín Sorolla som ligger 1.2 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Nice kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Nice är Nice, Aéroport Terminal 2 som ligger 6.9 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Valencia till Nice?
När du ska boka en resa med buss från Valencia till Nice kan du lita på att Eurolines France eller Union Ivkoni International erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Nice snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Valencia till Nice och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur köper jag buss biljetter från Valencia till Nice?
Om du planerar att resa med buss från Valencia till Nice kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Nice besöker ofta även Paris, Milan eller Marseille. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Nice och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss till Nice besöker ofta även Paris, Milan eller Marseille. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Nice och de andra populära destinationerna.
Kan jag resa från Valencia till Nice med buss istället för att resa med bil?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Nice från Valencia. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Valencia till Nice och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Valencia
Valencia
Bekvämligheter

Bussar från Valencia till Nice: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver