Bussar Madrid Nice

De billigaste bussarna från Madrid till Nice

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

1364 kr

Genomsnittligt pris

1553 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
10:00Madrid, Estación Sur23tim.30 09:30Nice
0 byten
1364 kr1Enkelresa
Näst Billigast
22:00Madrid22tim.45 20:45Nice
1 byte
1648 kr1Enkelresa
Näst Billigast
22:25Madrid, Aeropuerto Barajas T422tim.20 20:45Nice
1 byte
1648 kr1Enkelresa

Busstidtabell Madrid till Nice

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
10:00Madrid, Estación Sur23tim.30 09:30Nice
0 byten
22:00Madrid22tim.45 20:45Nice
1 byte
22:25Madrid, Aeropuerto Barajas T422tim.20 20:45Nice
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Madrid till Nice

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

22 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

22 tim. 51 m

Bussar per dag

3

Distans

976 km

Av 3 bussar som avgår från Madrid till Nice dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
22:25Madrid, Aeropuerto Barajas T422tim.20 20:45Nice
1 byte
1648 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
22:00Madrid22tim.45 20:45Nice
1 byte
1648 kr1Enkelresa
10:00Madrid, Estación Sur23tim.30 09:30Nice
0 byten
1364 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Nice?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Madrid till Nice

distanceAvstånd975 km
durationGenomsnittlig restid med buss19 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 066 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirektbussJa
carriersBussbolagUnion Ivkoni International, Linebus, Ouibus, Alsa, BlaBlaCar, Flixbus, Eurolines France eller Eurolines Switzerland

Bussar från Madrid till Nice är resa 975 km lång och tar i genomsnitt 19 h 10 min med våra partner som Union Ivkoni International, Linebus, Ouibus, Alsa, BlaBlaCar, Flixbus, Eurolines France eller Eurolines Switzerland. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 066 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 813 kr. Resande avreser oftast från Madrid-Puerta de Atocha och anländer till Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2).

Bussbolag: Alsa eller FlixBus från Madrid till Nice

Alsa eller FlixBus bussar kan erbjuda dig mellan Madrid och Nice från 813 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

FlixBus
Alsa

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Madrid till Nice buss information:

  • Genomsnittlig restid: 21 h 48 min
  • Genomsnittligt pris: {{ cheapest_price }}
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Alsa är det viktigaste buss företaget i Spanien, ett dottebolag till Storbritanniens buss bolag National Express. Alsa har ett omfattande utbud av nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare varje år. Utöver standardtaxan tillhandahåller Alsa också biljettyper som minimipriser, rabatterade priser och flexibla avgifter på utvalda rutter för den som vill spara pengar på buss resor. Medan de flesta resenärer gärna reser med normala bussar som har grundläggande tjänster som toalett, fri WiFi, fotstöd och underhållning ombord, kanske du vill kolla in Alsas deluxe bussar, såsom Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium, som tillhandahåller lyxigare bekvämligheter på specifika rutter.

Restips: Bussar från Madrid till Nice

Ta bussen till Nice. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Nice.
FAQs
De billigaste buss biljetterna från Madrid till Nice är 813 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Madrid till Nice. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Att resa med buss från Madrid till Nice kostar i genomsnitt 1 066 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Funderar du på att boka en buss biljett från Madrid till Nice? Avståndet mellan Madrid och Nice med buss är runt 975 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Madrid till Nice kan du få.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Madrid till Nice med buss är 19 h 10 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Madrid till Nice.

Innan du planerar din resa från Madrid till Nice kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Madrid åker från Madrid-Puerta de Atocha och anländer till Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2) i Nice.

Om du planerar att resa med buss från Madrid kan du räkna med att åka 2.2 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Madrid-Puerta de Atocha. När du anländer till Nice kan du räkna med att resa 6.9 km från Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2) till cityområdet.

Om du letar efter billiga bussar från Madrid till Nice kan du lita på att Union Ivkoni International, Linebus, Ouibus, Alsa, BlaBlaCar, Flixbus, Eurolines France eller Eurolines Switzerland kan ta dig till Nice snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Madrid och Nice för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Madrid till Nice, kolla in direkt buss från Madrid till Nice med Alsa. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Madrid till Nice som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Madrid till Nice. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta den/det tidigaste buss från Madrid till Nice klockan 08: 00   eller ta den/det sista buss från Madrid till Nice som går klockan 21: 30. Titta efter de senaste tidtabellerna för Madrid till Nice med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna resa.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Madrid och Nice. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Madrid till Nice så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Nice med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Milan eller Marseille. Om du också vill upptäcka Paris, Milan eller Marseille från Nice kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Det är inga problem att resa från Madrid till Nice utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Madrid till Nice. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Madrid

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk