Bussar Madrid Rom

De billigaste bussarna från Madrid till Rom

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

2693 kr

Genomsnittligt pris

2693 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
16:4040tim.40
Madrid, Estación Sur
09:20Roma, Autostazione Tiburtina
2693 kr1Enkelresa
1 byte

Busstidtabell Madrid till Rom

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
16:4040tim.40
Madrid, Estación Sur
09:20Roma, Autostazione Tiburtina
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Madrid till Rom

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

1d 16 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

1d 16 tim. 40 m

Bussar per dag

1

Distans

1363 km

Det är svårt att ta sig från Madrid till Rom utan att göra minst ett byte.

Snabbast
16:4040tim.40
Madrid, Estación Sur
09:20Roma, Autostazione Tiburtina
2693 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Rom?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Madrid till Rom

distanceAvstånd1363 km
durationGenomsnittlig restid med buss39 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss2 964 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussresor från Madrid till Rom är 1363 km lång och tar i genomsnitt 39 h 50 min med våra partners som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 2 964 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 2 447 kr. Resande åker oftast från Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 och anländer till Rome, Termini.

Bussbolag: FlixBus från Madrid till Rom

Köp dina officiella FlixBus bussbiljetter från Madrid till Rom från 2 447 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest överkomlig färdväg, färdvägen.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Madrid till Rom

Restips: Ta bussen till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Rom.
FAQs
Bussbiljetter från Madrid till Rom kan kosta så lite som 2 447 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Madrid till Rom.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 2 964 kr för att ta buss från Madrid till Rom. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Rom från Madrid.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Madrid till Rom? Avståndet mellan Madrid och Rom med buss är runt 1363 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Madrid till Rom får du.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Madrid och Rom. På ett ungefär kan resan från Madrid till Rom med buss ligga på 39 h 50 min.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Madrid till Rom kan det vara bra att veta att Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 är mest populär bland resenärer som åker från Madrid medan Rome, Termini är den mest populära busstation för resenärer som åker till Rom.

Du kan åka buss från Madrid på Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 som ligger 4.9 km från centrum. När du kommer fram till Rom kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Rome, Termini, som ligger 3.4 km från centrum.

Den/Det tidigaste buss som avgår från Madrid till Rom går klockan 14: 40. Den/Det sista buss som avgår från Madrid till Rom går klockan 19: 10. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Madrid till Rom med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Madrid till Rom om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer i Rom med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Florens eller Paris. Om du också vill upptäcka Milan, Florens eller Paris från Rom kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Rom från Madrid. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Madrid till Rom och köp dina billiga bussbiljetter idag!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk