Flyg från Malmö till Stockholm

De billigaste flygen från Malmö till Stockholm

Visar tider och priser för 09 feb.

Billigast

1431 kr

Genomsnittligt pris

1431 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Ryanair
10:20Malmö1tim.20 11:40Stockholm
0 byten
1431 kr1Enkelresa

Flygschema Malmö till Stockholm

Visar flyg för imorgon, torsdag 9 februari
Ryanair
10:20Malmö1tim.20 11:40Stockholm
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
09 feb.
fre
10 feb.
lör
11 feb.
sön
12 feb.
mån
13 feb.
tis
14 feb.
ons
15 feb.
tors
16 feb.
fre
17 feb.
lör
18 feb.
sön
19 feb.
mån
20 feb.
tis
21 feb.
ons
22 feb.
tors
23 feb.
fre
24 feb.
lör
25 feb.
sön
26 feb.
mån
27 feb.
tis
28 feb.
ons
01 mars

De snabbaste flygen från Malmö till Stockholm

Visar tider och priser för 09 feb.

Snabbaste resan

1 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 20 m

Flyg per dag

1

Distans

513 km

Av 1 flyg som avgår från Malmö för Stockholm dagligen så reser 1 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Ryanair
10:20Malmö1tim.20 11:40Stockholm
0 byten
1431 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Malmö till Stockholm Flyg

distanceAvstånd512 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg635 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagMalta Air, Flybe, Norwegian Air International, regional jet, Sas Airways, Blue Air, braathens regional airways, Cityjet eller braathens regional aviation

Flygresor från Malmö till Stockholm är 512 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partners som Malta Air, Flybe, Norwegian Air International, regional jet, Sas Airways, Blue Air, braathens regional airways, Cityjet eller braathens regional aviation. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 190 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 635 kr. Passagerare flyger oftast från Malmo Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flygbolag: Norwegian Air flyg från Malmö till Stockholm

Hitta de fördelaktigaste flyg från Malmö till Stockholm med Omios resepartners Norwegian Air från 190 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din resa.

Norwegian Air

Planerar du att resa från Malmö till Stockholm? Varför inte ta en/ett flyg med Norwegian Air? Omio kan visa dig aktuella Norwegian Air flyg, biljetter, reseinformation (exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Malmö till Stockholm flyg. Allt på en plats. På Norwegian Air flyg kan du räkna med att resa 512 km från Malmö till Stockholm. Om du använder Omios app för att leta efter flyg från Malmö till Stockholm kan du snabbt se om Norwegian Air biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett flyg. När du har hittat din perfekta Norwegian Air flyg mellan Malmö och Stockholm enkel resa bokar du snabbt och lätt dina billiga flygbiljetter online hos Omio eller i Omios app. Sedan kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

Flyg Malmö – Stockholm

Dagligen finns det mellan fyra och fem avgångar från Malmö till Stockholm. Under mitten på veckan är avgångarna fyra, medan det på torsdagar, fredagar och söndagar tillkommer en extra morgonavgång. Att flyga mellan Malmö och Stockholm gör du antingen med flygbolaget SAS eller flygbolaget Ryanair. Flyg Malmö – Stockholm avgår alltid från Malmö Airport och ankommer till Stockholm Arlanda.

Malmö till Stockholm Flygtid: Dagliga avgångar

Från Malmö till Stockholm finns det veckans alla dagar mellan fyra och fem avgångar att välja på. Torsdagar, fredagar och söndagar avgår ytterligare ett flyg. Genom att gå in på Omio kan du enkelt hitta exakta avgångstider för det datum du vill resa på. Där finns även uppdaterad prisinformation.

Hur man hittar billiga flygbiljetter från Malmö till Stockholm?

Mellan Malmö och Stockholm varierar priserna stort. Det bästa knepet för att hitta billigare biljetter är därför att boka i god tid. Ju längre före avresedagen, desto billigare brukar biljetten vara. Är du ute i god tid kan du, genom att söka på sträckan Malmö-Stockholm i appen från Omio lätt få en överblick av priserna. Surfa in på Omio för fler tips om hur du bäst sparar pengar på din flygresa från Malmö till Stockholm.

Riddarholmen vid solnedgång

Riddarholmen vid solnedgång . Source: Unsplash

Checka in på flygplatsen för ditt Malmö–Stockholm-flyg

Boardingen av ditt flyg på Malmö Airport inleds inte förrän cirka en halvtimme innan angiven avgångstid. Det här beror på att flygen från Malmö till Stockholm är inrikesflyg. Kom trots detta ihåg att vara på flygplatsen i god tid för att gå igenom säkerhetskontrollen. Malmö Airport har bara en terminal och det är därifrån ditt flyg till Stockholm avgår.

Hur lång är flygresan från Malmö till Stockholm

Flyg Malmö – Stockholm tar drygt en timme. Alla flygen mellan Malmö och Stockholm är direktflyg. Det innebär att du inte behöver byta flygplan längs vägen.

Vilka är avgångs- och ankomst-flygplatserna för flyg från Malmö till Stockholm?

Avgångsflygplats Malmö Airport:Till flygplatsen Malmö Airport tar du dig med flygbussen på strax under en timme. Du kan också på en dryg halvtimme ta bilen eller en taxi dit. Malmö Airport är utrustad med toaletter, butiker, restauranger, wifi och faciliteter anpassade för rörelsehindrade personer. Du också växla pengar på flygplatsen.

Ankomstflygplats Stockholm Arlanda:Från Arlanda flygplats, cirka 40 kilometer utanför centrala Stockholm, kan du ta dig med flygbussar, expresståg samt vanliga pendeltåg in till stan. Arlanda är Sveriges primära flygplats vilket innebär att den har ett brett utbud av butiker, restauranger samt wifi, toaletter och faciliteter anpassade för rörelsehindrade personer.

Vilka flygbolag reser från Malmö till Stockholm?

Det två flygbolag som har flyg Malmö – Stockholm är SAS och Ryanair. För att inspireras mer av olika platser som man kan besöka i Sverige, besök resemagasinet The Window Seat från Omio som är full av spännande researtiklar!

SAS flyg från Malmö till Stockholm

SAS har dagligen två eller tre flyg Malmö – Stockholm. På torsdagar, fredagar och söndagar har SAS en extra avgång på morgon. Resan tar drygt en timme till Arlanda från Malmö. Flygen med SAS från Malmö till Arlanda är alltid direktflyg.

Ryanair flyg från Malmö till Stockholm

Ryanair har varje dag två flyg Malmö – Stockholm. På vardagar avgår ett av flygen tidig morgon och det andra på eftermiddagen. Priserna för Ryanairs flyg är generellt lägre än andra flygbolag. Alla flygen med Ryanair från Malmö till Stockholm är direkta utan mellanlandningar.

SAS flyg Malmö – Stockholm: Service ombord

SAS erbjuder alla sina resenärer möjligheten att checka in direkt på flygplatsen. Det är väldigt behändigt om du kanske inte hunnit med att printa boardingpass innan du ger dig ut till Arlanda. Som resande med SAS finns också andra tjänster att tillgå. Din biljettyp avgör exakt vad för service ombord som ingår.

 • Resenärer mellan 5 och 17 år kan få assistans vid inrikesresor med SAS. En representant från SAS gör den minderåriga resenären sällskap till gaten och vid ankomst möts också den minderåriga resenären av en representant från SAS.
 • SAS erbjuder extra assistans till resenärer med funktionsnedsättning.
 • Mängden incheckat bagage som du tillåts ha med dig beror på din biljettyp. De billigaste biljetterna tillåter inget incheckat bagage, medan biljettyperna med högre pris tillåter en eller två incheckade väskor. Dessa får väga upp till 23 kg vardera.
 • Flyg från Malmö till Stockholm är små reguljärflyg vilket innebär att de inte har någon första klass. Alla resenärer reser I vanlig ekonomiklass.
 • Din biljettyp avgör om platsreservation ingår. För de dyrare biljettyperna ingår tjänsten att få reservera ett specifikt säte för din resa från Malmö till Stockholm.

Ryanair flyg Malmö – Stockholm: Service ombord

Ryanair har incheckningsdiskar på flygplatsen, men tar extra betalt för att använda dem. Så kom ihåg att skriva ut ditt boardingkort i förväg! Ryanairs exakta tjänster ombord variera på vilka tillägg du har valt.

 • I flex och standard kan du välja ditt säte ombord. För mer attraktiva platser tillkommer en kostnad. I light kan du bara välja säte till en extra kostnad.
 • Ryanair erbjuder inte speciell assistans för resenärer under 16 år. Dessa personer måste istället alltid resa i sällskap med vuxen. Personer under 16 år får inte resa ensamma med Ryanair.
 • Ryanair erbjuder extra assistans till alla resenärer med funktionsnedsättning. Meddela bara bolaget med god framförhållning så de kan tillhandahålla den assistans som behövs.
 • Reser du i light ingår varken handbagage eller incheckat bagage. I standard har du lov till ett handbagage på 10 kg och ett incheckat bagage på 23 kg. I Flex har du samma mängd handbagage men två väskor á 23 kg vardera.
 • Flyg från Malmö till Stockholm med Ryanair har ingen första klass utan bara ekonomiklass. Det enda som skiljer är bokningskategorier som definierar saker som tillåtet bagage.

Information om Stockholm Arlanda

Arlanda är Sveriges största flygplats vilket innebär att den har ett brett utbud av butiker, restauranger samt wifi, toaletter och faciliteter anpassade för rörelsehindrade personer. Från Arlanda flygplats kan du ta dig med flygbussar, expresståg samt vanliga pendeltåg in till centrala Stockholm på mellan tjugo och fyrtio minuter.

Till Stockholm med flyg – resetips

Stockholm erbjuder, som norra Europas största stad, besökaren ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter. En av de mest iögonfallande är Vasaskeppet – ett makalöst historiemuseum. Andra saker väl värda att besöka i Stockholm är:

 • Skansen grundades i slutet på 1800-talet och är som en resa tillbaka i tiden. Detta friluftsmuseum har bevarat bebyggelse från forna epoker. Gå runt i små svenska byar så som de såg ut för 150 år sedan!
 • Gröna Lund har i snart ett och ett halv sekel underhållit besökare. Nöjseparken är full av roliga attraktioner för stora som små och har sommartid ett späckat konsertschema.
 • Gamla Stan är en fantastisk plats fylld av fina gamla hus och spännande historia. Tappa bort dig i de smala gränderna, besök något av museerna eller ät traditionell svensk husmanskost på någon av de många restaurangerna.
 • Globen ser ut som en enorm golfboll. Det är faktiskt världens största helt sfäriska byggnad! Åk upp på toppen eller gå på en konsert inuti denna fascinerande inomhusarena.
 • Skärgården med sina tusentals öar breder ut sig bortom Stockholms innerstad. Dit kan man enkelt åka med båt om det så är för dagen eller för en längre utflykt.

Kullerstensgata på Södermalm

Kullerstensgata på Södermalm . Source: Unsplash

Vilka andra städer du kan åka till från Stockholm

Stockholm är, som Sveriges huvudstad, väl anknuten till andra städer i landet. Med SAS kan du från Stockholm enkelt flyga till många andra destinationer i Sverige. Till exempel finns flyg till Kiruna ändå uppe i nordligaste Sverige.

Restips: Flyg från Malmö till Stockholm

Restips: Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Stockholm.
FAQs
Flygbiljetter från Malmö till Stockholm kan vara så billiga som 190 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flygbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Flygbiljetter från Malmö till Stockholm brukar ha ett genomsnittspris på 634 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser från Malmö till Stockholm med flyg är avståndet mellan Malmö och Stockholm ungefär 512 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flygbiljetter så tidigt som möjligt!
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Malmö till Stockholm med flyg är 1 h 20 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Malmö till Stockholm.

Innan du påbörjar din resa med flyget från Malmö till Stockholm kan det vara bra att veta att Malmo Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Malmö medan Stockholm Arlanda Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Stockholm.

Om du planerar att ta en flyg från Malmö kan du räkna med att resa 31.3 km från centrum till den mest använda flygplats, Malmo Airport. När du kommer fram till Stockholm med flyg reser du 40.6 km från den populära Stockholm Arlanda Airport till centrum.

För att hitta bästa flyget från Malmö till Stockholm kan du använda dig av dessa flygbolag: Malta Air, Flybe, Norwegian Air International, regional jet, Sas Airways, Blue Air, braathens regional airways, Cityjet eller braathens regional aviation. Det är dock alltid bra att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Malmö till Stockholm och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om du letar efter en direktresa från Malmö till Stockholm kan du köpa dina flygbiljetter från Ryanair för att komma till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
Den/Det tidigaste flyg för denna färdväg avgår från Malmö klockan 10: 20. Den/det sista flyget lämnar Malmö klockan 10: 20. Kolla med Omio för den senaste flygtidtabeller från Malmö till Stockholm och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Malmö till Stockholm med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm med flyg reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och dessa destinationer som också är värda att besökas.
HemFlygFlyg StockholmFlyg från Malmö till Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk