JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
215 krSnälltåget
509 krFlixbus
57 krMalta Air
sön
23 jan.
471 krSJ
398 krFlixbus
57 krMalta Air
mån
24 jan.
211 krSJ
607 krVy Bus4You
57 krMalta Air
tis
25 jan.
158 krSnälltåget
609 krVy Bus4You
1432 krregional jet
ons
26 jan.
272 krSnälltåget
610 krVy Bus4You
1432 krregional jet
tors
27 jan.
385 krSnälltåget
632 krVy Bus4You
57 krMalta Air
fre
28 jan.
351 krSnälltåget
509 krVy Bus4You
57 krMalta Air
lör
29 jan.
157 krSnälltåget
515 krFlixbus
57 krMalta Air
sön
30 jan.
387 krSnälltåget
365 krFlixbus
57 krMalta Air
mån
31 jan.
180 krSJ
485 krFlixbus
57 krMalta Air
tis
1 feb.
159 krSnälltåget
543 krVy Bus4You
57 krMalta Air
ons
2 feb.
Hitta priser
543 krVy Bus4You
Hitta priser
tors
3 feb.
159 krSnälltåget
610 krVy Bus4You
57 krMalta Air
fre
4 feb.
273 krSnälltåget
365 krFlixbus
57 krMalta Air
lör
5 feb.
159 krSnälltåget
398 krFlixbus
57 krMalta Air
sön
6 feb.
383 krSnälltåget
365 krFlixbus
57 krMalta Air
mån
7 feb.
159 krSnälltåget
476 krFlixbus
57 krMalta Air
tis
8 feb.
159 krSnälltåget
542 krVy Bus4You
57 krMalta Air
ons
9 feb.
159 krSnälltåget
439 krVy Bus4You
486 krregional jet
tors
10 feb.
159 krSnälltåget
332 krFlixbus
57 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Malmö och Stockholm

distanceAvstånd512 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg462 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional aviation

Flyg från Malmö till Stockholm är färdväg 512 km lång och tar i genomsnitt 1 h 10 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional aviation. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 57 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 462 kr. Passagerare flyger oftast från Malmo Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flyg från Malmö till Stockholm

Från Malmö till Stockholm är det lätt att flyga alla dagar i veckan. Det går flera direktflyg per dag, både till Stockholm Arlanda Airport och Bromma Stockholm Airport. Flygresan från Malmö Airport till Stockholm tar drygt en timme, oavsett om du flyger till Arlanda eller Bromma. Arlanda ligger 42 km och Bromma flygplats 10 km från Stockholm city. Flygbussen till Cityterminalen tar runt 20 minuter från Bromma och ungefär 40-60 minuter från Arlanda. Från Arlanda går det även tåg. Snabbast är Arlanda Express, som tar 20 minuter.

Vilka flygbolag flyger från Malmö till Stockholm?

Flera flygbolag har dagliga flygturer från Malmö Airport till Stockholm. SAS flyger till Stockholm Arlanda Airport flera gånger per dag, alla dagar i veckan. Norwegian Air flyger också till Arlanda, men har något färre turer. Tasman Cargo Airlines har dagligen flera flyg till Bromma Stockholm Airport. Fler alternativ finns.

Hur lång tid tar flyget från Malmö till Stockholm?

Att flyga från Malmö till Stockholm tar drygt en timme med direktflyg, oavsett om du reser till Arlanda eller Bromma flygplats. Både Tasman Cargo Airlines, Norwegian och SAS erbjuder alla direktflyg till rimliga priser som gör det både snabbt och lätt att ta sig från Malmö till Stockholm. Från båda flygplatserna finns goda kommunikationer in till Stockholm city.

 

Hur många flygningar går från Malmö till Stockholm?

SAS har ett tiotal avgångar från Malmö Airport till Arlanda alla dagar i veckan. Norwegian har vanligen två till tre avgångar per dag. Från tidigt på morgonen till sent på kväll går det ungefär ett flyg varje timme. Tasman Cargo Airlines flyger från Malmö till Bromma flygplats, och har ett tiotal avgångar per dag. På helgerna är flygen till Bromma något färre.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Malmö till Stockholm?

Avgångsflygplats: Malmö Airport. Flygbussar till flygplatsen avgår från Malmö Centralstation ungefär varje halvtimme och stannar precis utanför terminalen. Resan till Malmö Airport tar ca 40 minuter från centralstationen. På flygplatsen finns butiker, restauranger, lång- och korttidsparkering, gratis WiFi och andra tjänster.

Ankomstflygplats: Stockholm Arlanda Airport eller Bromma Stockholm Airport. Det går flygbussar till Cityterminalen från båda flygplatser. Från Arlanda går dessutom snabbtåget Arlanda Express som tar 20 minuter till Stockholm Central. På båda flygplatser hittar du butiker, restauranger, caféer, gratis WiFi och andra tjänster, även om utbudet på Bromma flygplats är mer begränsat.

Resetips: Flyg från Malmö till Stockholm

Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Stockholm.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Malmö till Stockholm?

Flyg biljetter från Malmö till Stockholm kan vara så billiga som 57 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket kostar flyg från Malmö till Stockholm i genomsnitt?

Flyg biljetter till Stockholm från Malmö kostar 462 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Malmö till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är avståndet från Malmö till Stockholm när man åker med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Malmö är runt 512 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Malmö till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Malmö till Stockholm med flyg?

En flyg resa från Malmö till Stockholm har en genomsnittlig restid på 1 h 10 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Malmö till Stockholm så snabbt som möjligt.

Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Malmö och Stockholm borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Malmö till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Malmö åker från Malmo Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Malmö och i Stockholm?

Du kan ta en flyg från Malmö på Malmo Airport som ligger 24.1 km från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Malmö till Stockholm med flyg?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Malmö till Stockholm kan du ta flyg med Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional aviation. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Malmö och Stockholm för att se vilka bekvämligheter de har.

Går det att hitta en direkt resa med flyg från Malmö till Stockholm?

Letar du efter en direkt resa med flyg från Malmö till Stockholm? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Malmö till Stockholm med regional jet, Malta Air eller Sas Airways. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Malmö till Stockholm kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Stockholm snabbast.

Hur köper jag flyg biljetter från Malmö till Stockholm?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Malmö till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Din flyg resa från Malmö till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Många resenärer som anländer i Stockholm med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.