JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
25 sep.
213 krSnälltåget
375 krFlixbus
2547 krregional jet
sön
26 sep.
1031 krSJ
429 krFlixbus
2547 krSas Airways
mån
27 sep.
382 krSnälltåget
582 krFlixbus
1807 krSas Airways
tis
28 sep.
157 krSnälltåget
616 krVy Bus4You
1532 krSas Airways
ons
29 sep.
158 krSnälltåget
617 krVy Bus4You
1532 krSas Airways
tors
30 sep.
382 krSnälltåget
638 krVy Bus4You
1430 krSas Airways
fre
1 okt.
469 krSJ
392 krFlixbus
1226 krregional jet
lör
2 okt.
157 krSnälltåget
375 krFlixbus
1431 krregional jet
sön
3 okt.
653 krSJ
399 krFlixbus
1806 krregional jet
mån
4 okt.
270 krSnälltåget
Hitta priser
702 krSas Airways
tis
5 okt.
157 krSnälltåget
616 krVy Bus4You
702 krSas Airways
ons
6 okt.
157 krSnälltåget
616 krVy Bus4You
702 krSas Airways
tors
7 okt.
270 krSnälltåget
321 krFlixbus
702 krSas Airways
fre
8 okt.
470 krSJ
321 krFlixbus
702 krSas Airways
lör
9 okt.
157 krSnälltåget
321 krFlixbus
1111 krregional jet
sön
10 okt.
470 krSJ
321 krFlixbus
1225 krSas Airways
mån
11 okt.
270 krSnälltåget
Hitta priser
702 krSas Airways
tis
12 okt.
157 krSnälltåget
616 krVy Bus4You
702 krSas Airways
ons
13 okt.
214 krSnälltåget
616 krVy Bus4You
702 krSas Airways
tors
14 okt.
270 krSnälltåget
321 krFlixbus
702 krSas Airways
fre
15 okt.
494 krSnälltåget
321 krFlixbus
702 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg från Malmö till Stockholm

Från Malmö till Stockholm är det lätt att flyga alla dagar i veckan. Det går flera direktflyg per dag, både till Stockholm Arlanda Airport och Bromma Stockholm Airport. Flygresan från Malmö Airport till Stockholm tar drygt en timme, oavsett om du flyger till Arlanda eller Bromma. Arlanda ligger 42 km och Bromma flygplats 10 km från Stockholm city. Flygbussen till Cityterminalen tar runt 20 minuter från Bromma och ungefär 40-60 minuter från Arlanda. Från Arlanda går det även tåg. Snabbast är Arlanda Express, som tar 20 minuter.

Vilka flygbolag flyger från Malmö till Stockholm?

Flera flygbolag har dagliga flygturer från Malmö Airport till Stockholm. SAS flyger till Stockholm Arlanda Airport flera gånger per dag, alla dagar i veckan. Norwegian Air flyger också till Arlanda, men har något färre turer. Tasman Cargo Airlines har dagligen flera flyg till Bromma Stockholm Airport. Fler alternativ finns.

Hur lång tid tar flyget från Malmö till Stockholm?

Att flyga från Malmö till Stockholm tar drygt en timme med direktflyg, oavsett om du reser till Arlanda eller Bromma flygplats. Både Tasman Cargo Airlines, Norwegian och SAS erbjuder alla direktflyg till rimliga priser som gör det både snabbt och lätt att ta sig från Malmö till Stockholm. Från båda flygplatserna finns goda kommunikationer in till Stockholm city.

 

Hur många flygningar går från Malmö till Stockholm?

SAS har ett tiotal avgångar från Malmö Airport till Arlanda alla dagar i veckan. Norwegian har vanligen två till tre avgångar per dag. Från tidigt på morgonen till sent på kväll går det ungefär ett flyg varje timme. Tasman Cargo Airlines flyger från Malmö till Bromma flygplats, och har ett tiotal avgångar per dag. På helgerna är flygen till Bromma något färre.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Malmö till Stockholm?

Avgångsflygplats: Malmö Airport. Flygbussar till flygplatsen avgår från Malmö Centralstation ungefär varje halvtimme och stannar precis utanför terminalen. Resan till Malmö Airport tar ca 40 minuter från centralstationen. På flygplatsen finns butiker, restauranger, lång- och korttidsparkering, gratis WiFi och andra tjänster.

Ankomstflygplats: Stockholm Arlanda Airport eller Bromma Stockholm Airport. Det går flygbussar till Cityterminalen från båda flygplatser. Från Arlanda går dessutom snabbtåget Arlanda Express som tar 20 minuter till Stockholm Central. På båda flygplatser hittar du butiker, restauranger, caféer, gratis WiFi och andra tjänster, även om utbudet på Bromma flygplats är mer begränsat.

Resetips

Flyg från Malmö till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Stockholm.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Malmö till Stockholm?
De billigaste flyg biljetterna från Malmö till Stockholm är 1 226 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Malmö till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Malmö till Stockholm?
Att resa med flyg från Malmö till Stockholm kostar i genomsnitt 1 803 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur lång är sträckan mellan Stockholm och Malmö om jag väljer att resa med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Malmö är runt 512 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Malmö till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar det att resa från Malmö till Stockholm med flyg?
En flyg resa från Malmö till Stockholm har en genomsnittlig resetid på 1 h 5 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Malmö till Stockholm så snabbt som möjligt.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Malmö till Stockholm?

När det gäller en resa med flyg mellan Malmö och Stockholm är de mest populära flygplatser i Malmö är Malmo Airport och i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport den mest populära flygplats.

Vart ligger flygplatser i Malmö och i Stockholm?

Du kan hitta Malmo Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i Malmö cirka 24 km från cityområdet. Den flygplats i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Malmö till Stockholm?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners kan ta dig från Malmö till Stockholm med flyg. När du ska åka till Stockholm från Malmö kan du resa med Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional aviation. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Malmö till Stockholm eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Malmö till Stockholm?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Malmö till Stockholm med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
När jag kommit fram till Stockholm från Malmö med flyg, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Stockholm?
Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm med flyg reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och dessa destinationer som också är värda att besökas.