Flyg från Malmö till Stockholm

De billigaste flygen från Malmö till Stockholm

Visar tider och priser för 27 juni

Billigast

1188 kr

Genomsnittligt pris

1778 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
21:50Malmo Airport1tim.20 23:10Stockholm Arlanda Airport
0 byten
1188 kr1Enkelresa
Näst Billigast
19:55Malmo Airport1tim.30 21:25Stockholm Arlanda Airport
0 byten
1500 kr1Enkelresa
15:25Malmo Airport1tim.10 16:35Stockholm Arlanda Airport
0 byten
1608 kr1Enkelresa
08:55Malmo Airport1tim.20 10:15Stockholm Arlanda Airport
0 byten
1904 kr1Enkelresa
09:40Malmo Airport1tim.10 10:50Stockholm Arlanda Airport
0 byten
2690 kr1Enkelresa

Flygschema Malmö till Stockholm

Visar flyg för imorgon, måndag 27 juni
08:55Malmo Airport1tim.20 10:15Stockholm Arlanda Airport
0 byten
09:40Malmo Airport1tim.10 10:50Stockholm Arlanda Airport
0 byten
15:25Malmo Airport1tim.10 16:35Stockholm Arlanda Airport
0 byten
19:55Malmo Airport1tim.30 21:25Stockholm Arlanda Airport
0 byten
21:50Malmo Airport1tim.20 23:10Stockholm Arlanda Airport
0 byten

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
27 juni
tis
28 juni
ons
29 juni
tors
30 juni
fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli

De snabbaste flygen från Malmö till Stockholm

Visar tider och priser för 27 juni

Snabbaste resan

1 tim. 10 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 18 m

Flyg per dag

5

Distans

513 km

Av 5 flyg som avgår från Malmö för Stockholm dagligen så reser 5 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Snabbast
09:40Malmo Airport1tim.10 10:50Stockholm Arlanda Airport
0 byten
2690 kr1Enkelresa
Snabbast
15:25Malmo Airport1tim.10 16:35Stockholm Arlanda Airport
0 byten
1608 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
21:50Malmo Airport1tim.20 23:10Stockholm Arlanda Airport
0 byten
1188 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
08:55Malmo Airport1tim.20 10:15Stockholm Arlanda Airport
0 byten
1904 kr1Enkelresa
19:55Malmo Airport1tim.30 21:25Stockholm Arlanda Airport
0 byten
1500 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Malmö till Stockholm Flyg

distanceAvstånd512 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 044 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagMalta Air, Flybe, Norwegian Air International, regional jet, Sas Airways, Blue Air, braathens regional airways, Cityjet eller braathens regional aviation

Flyg från Malmö till Stockholm är resa 512 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partner som Malta Air, Flybe, Norwegian Air International, regional jet, Sas Airways, Blue Air, braathens regional airways, Cityjet eller braathens regional aviation. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 114 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 044 kr. Passagerare flyger oftast från Malmo Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flygbolag: Norwegian Air flyg från Malmö till Stockholm

Du kan resa med flyg från Malmö till Stockholm med Norwegian Air för så lite som 114 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa färdväg.

Norwegian Air

Tittar du efter flyg från Malmö till Stockholm? Norwegian Air är ett av de bästa företagen att resa med på rutt från Malmö till Stockholm. Som officiell resepartner till Norwegian Air visar Omio dig snabbt de senaste Norwegian Air flyg tidtabellerna, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter idealiska avgångs- och ankomsttider, jämföra de snabbaste rutterna från Malmö till Stockholm, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste Norwegian Air flyg biljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter flyg från Malmö till Stockholm kan du snabbt se om Norwegian Air biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett flyg. När du är klar, boka då din/ditt Malmö – Stockholm flyg hos Omio snabbt och lätt och njut av din kommande resa med Norwegian Air!

Flyg från Malmö till Stockholm

Från Malmö till Stockholm är det lätt att flyga alla dagar i veckan. Det går flera direktflyg per dag, både till Stockholm Arlanda Airport och Bromma Stockholm Airport. Flygresan från Malmö Airport till Stockholm tar drygt en timme, oavsett om du flyger till Arlanda eller Bromma. Arlanda ligger 42 km och Bromma flygplats 10 km från Stockholm city. Flygbussen till Cityterminalen tar runt 20 minuter från Bromma och ungefär 40-60 minuter från Arlanda. Från Arlanda går det även tåg. Snabbast är Arlanda Express, som tar 20 minuter.

Vilka flygbolag flyger från Malmö till Stockholm?

Flera flygbolag har dagliga flygturer från Malmö Airport till Stockholm. SAS flyger till Stockholm Arlanda Airport flera gånger per dag, alla dagar i veckan. Norwegian Air flyger också till Arlanda, men har något färre turer. Tasman Cargo Airlines har dagligen flera flyg till Bromma Stockholm Airport. Fler alternativ finns.

Hur lång tid tar flyget från Malmö till Stockholm?

Att flyga från Malmö till Stockholm tar drygt en timme med direktflyg, oavsett om du reser till Arlanda eller Bromma flygplats. Både Tasman Cargo Airlines, Norwegian och SAS erbjuder alla direktflyg till rimliga priser som gör det både snabbt och lätt att ta sig från Malmö till Stockholm. Från båda flygplatserna finns goda kommunikationer in till Stockholm city.

 

Hur många flygningar går från Malmö till Stockholm?

SAS har ett tiotal avgångar från Malmö Airport till Arlanda alla dagar i veckan. Norwegian har vanligen två till tre avgångar per dag. Från tidigt på morgonen till sent på kväll går det ungefär ett flyg varje timme. Tasman Cargo Airlines flyger från Malmö till Bromma flygplats, och har ett tiotal avgångar per dag. På helgerna är flygen till Bromma något färre.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Malmö till Stockholm?

Avgångsflygplats: Malmö Airport. Flygbussar till flygplatsen avgår från Malmö Centralstation ungefär varje halvtimme och stannar precis utanför terminalen. Resan till Malmö Airport tar ca 40 minuter från centralstationen. På flygplatsen finns butiker, restauranger, lång- och korttidsparkering, gratis WiFi och andra tjänster.

Ankomstflygplats: Stockholm Arlanda Airport eller Bromma Stockholm Airport. Det går flygbussar till Cityterminalen från båda flygplatser. Från Arlanda går dessutom snabbtåget Arlanda Express som tar 20 minuter till Stockholm Central. På båda flygplatser hittar du butiker, restauranger, caféer, gratis WiFi och andra tjänster, även om utbudet på Bromma flygplats är mer begränsat.

Restips: Flyg från Malmö till Stockholm

Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Stockholm.
FAQs
Flyg biljetter från Malmö till Stockholm kan vara så billiga som 114 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med flyg från Malmö till Stockholm kostar i genomsnitt 1 044 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Malmö är runt 512 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Malmö till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Malmö och Stockholm. På ett ungefär kan resan från Malmö till Stockholm med flyg ligga på 1 h 20 min.

När det gäller en resa med flyg mellan Malmö och Stockholm är de mest populära flygplatser i Malmö Malmo Airport och i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport den mest populära flygplats.

Du kan ta en flyg från Malmö på Malmo Airport som ligger 31.3 km från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 40.6 km från cityområdet.

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Malmö till Stockholm kan du ta flyg med Malta Air, Flybe, Norwegian Air International, regional jet, Sas Airways, Blue Air, braathens regional airways, Cityjet eller braathens regional aviation. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Malmö och Stockholm för att se vilka bekvämligheter de har.
Om du letar efter en direkt resa från Malmö till Stockholm kan du köpa dina flyg biljetter från Ryanair eller regional jet för att komma till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Du kan ta den/det tidigaste flyg från Malmö till Stockholm klockan 05: 55   eller ta den/det sista flyg från Malmö till Stockholm som går klockan 19: 50. Titta efter de senaste tidtabellerna för Malmö till Stockholm med flyg hos Omio och boka den bästa tiden för att ta flyg för denna rutt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Malmö till Stockholm med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med flyg från Malmö till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk