RegioJet - bussar & biljetter

sön 16 juni
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Populära resor

RegioJet bussbiljetter

Välj avgångs- och ankomstplatser

Visar de snabbaste och billigaste resultaten för 16 juni

RegioJet a.s.
11:507tim.50
Prags centralstation
19:40Wien
655 kr1Enkelresa
2 byten
Populära Regiojet resor
Regiojet tidtabeller
Regiojet information
Vanliga frågor

Buss- och tågbiljetter till alla RegioJet-resor för Tjeckien och utomlands kan köpas på Omio

RegioJet + Omio

RegioJet (tidigare känt som Student Agency) är ett av Tjeckiens största buss- och tågbolag. Kända för sin utmärkta service är det ett populärt resealternativ för både lokala och internationella resenärer. RegioJet erbjuder bussar och tåg inte bara inom Tjeckien utan också till 16 stora europeiska länder. RegioJet biljetter, för både lokala och internationella resor, finns tillgängliga för bokning hos Omio via vår reseplanerare eller i vår app.

RegioJet bussar går till 16 andra europeiska länder utöver många lokala destinationer i Tjeckien. RegioJet-tjänsterna reser regelbundet till Tyskland, Österrike, Kroatien, Storbritannien, Frankrike, Nederländerna, Schweiz, Italien, Polen, Ungern, Sverige, Norge, Rumänien och Slovakien. Populär och allmänt använd är bussförbindelserna till större europeiska städer. Oavsett om det är buss till Bratislava, Wien, London eller Budapest finns det många städer att välja mellan. Några av de populära sträckorna för internationella resenärer är: Prag till Wien, Budapest till Wien, Berlin till Prag och Wien till Bratislava.

RegioJet busstidtabeller

Regiojet Rutter tidtabell Pris från
Prag – Wien från 07:00 till 23:55 från 165:-
Wien - Prag från 08:00 till 22:00 från 165:-
Budapest - Wien från 6:10 till 19:10 från 95:-
Berlin - Prag från 07:00 till 19:00 från 155:-
Wien - Bratislava från 06:25 till 22:25 från 60:-
Prag - Budapest från 05:00 till 23:00 från 155:-
Wien - Budapest från 07:25 till 19:25 från 95:-
Budapest - Bratislava från 02:50 till 23:40 från 70:-

RegioJet: information om bussbolaget

RegioJet grundades 2009 som Studentbyrå men omnämnades 2016. RegioJet startade som ett bussföretag som körde tjänster från Brno, vilket hjälpte eleverna att komma till sitt arbete utomlands. Det utvecklades snart till en biltjänst för alla typer av passagerare, inklusive ytterligare internationella linjer och tågresor. Det som gör RegioJet unikt är dess förmåga att kombinera buss- och järnvägsförbindelser på många om dess rutter. RegioJet bussar är lätta att skilja på grund av sin karakteristiska gula fasad. Med omstart av Studentbyrån till RegioJet köpte företaget nya bussar, som är säkrare och miljövänligare.


RegioJet

RegioJet grundades
1993

Länder verksamma i
16

Närmare 16 miljoner
kunder per år

114 miljoner mil har körts
på tio år

Vanliga frågor om RegioJet

Finns det toaletter på Regiojets bussar?

Ja, alla bussar från Regiojet är utrustade med toaletter som städas regelbundet.

Hur ser sätena på bussarna ut?

Regiojets bussar är utrustade med bekväma lädersäten med tillhörande säkerhetsbälte.

Finns det personal ombord förutom busschauffören?

Ja, Regiojet har servicepersonal ombord som hjälper dig om du har några frågor.

Får man studentrabatt hos Regiojet?

Ja, om du har ett internationellt studentkort från ISIC eller EYCA får du 15 procents rabatt på bussbiljetten.

Erbjuder Regiojet ungdomsrabatt?

Ja, är du mellan 15 och 26 år får du tio procents rabatt på ordinarie pris.

Har Regiojet pensionärspriser?

Alla som är över 60 år får tio procents rabatt på det ordinarie priset.

Kan man få grupprabatt när jag bokar en bussresa med Regiojet?

Ja, Regiojet erbjuder tio procents rabatt på utvalda internationella resesträckor till grupper med tio eller fler personer.

Finns det internet på Regiojets bussar?

Grundregeln är att det finns gratis trådlöst internet på alla resor inom Tjeckien, vilket dock inte garanteras på internationella resor. Håll utkik efter klistermärken märkta ”WiFi zdarma“ på utsidan av bussen. Det trådlösa nätverkets namn är “ŽLUTÝ“.

Kan man köpa dryck ombord på bussen?

Ja, och bättre upp: när du åker med Regiojet du får gratis varma drycker som kaffe och te, och kan köpa kylda drycker och mindre snacks under resans gång.

Kan man se på film under bussresan?

Ja, alla säten har en egen touchscreen, där du kan se på filmer, TV-serier och lyssna på musik. Du kan även spela spel på skärmen, antingen själv eller tillsammans med andra passagerare på bussen.

Kan man ladda mobilen under bussresan med Regiojet?

Ja, varje dubbelsäte har ett eluttag där du kan ladda batteriet till din mobiltelefon eller bärbara dator.

Mer vanliga frågor om RegioJet

Hur köper man bäst RegioJet biljetter?

Det enklaste sättet att köpa RegioJet-biljetter att köper online på din dator eller genom att använda vår app. Du kan köpa RegioJet biljetter direkt via Omio. Du kan betala med ett kreditkort, PayPal eller GoPay som betalningsmetod online.

Vad har RegioJet för bagageregler?

Om du reser inom Tjeckien, Slovakien eller Tyskland får du två stycken handbagage som inte är större än 15x25x35cm och 2 stycken större bagage som inte är större än 30x60x80cm utan kostnad. Om du reser internationellt från / till Tjeckien är din bagageavgift 1 handbagage som inte är större än 15x25x35cm och 1 större bagage inte större än 30x60x80cm. För både internationella och lokala resor måste alla skrymmande föremål som cyklar och skidor markeras när man köper biljetter för att säkerställa att de är tillåtna på fordonet. Det kan finnas en avgift för dessa objekt, som varierar från resa till resa.

Vilka faciliteter finns ombord på RegioJet bussar?

RegioJet (tidigare känt som Student Agency) är stolta över att ha högsta kvalitet utrustning och tjänster ombord. Alla bussar har personliga underhållningssystem, gratis varma drycker, andra inköpbara förfriskningar, gratis tidningar och tidskrifter. Aircon, säkerhetsbälten och toaletter finns också ombord. Gratis WiFi finns tillgängligt på utvalda linjer. Alla tjänster har en steward eller flygvärdinna ombord för att hjälpa till med eventuella frågor du kan ha.

Kan man ta med sig djur ombord på RegioJet bussar?

På inhemska bussar i Tjeckien och Slovakien är det möjligt att transportera små husdjur och andra små djur gratis. Djuren ska placeras säkert i transportskåp, burar eller påsar med en vattentät botten som är avsedd för djurtransporter. Djur måste placeras på knä eller under ägarens fötter och måste förbli i transportskåp, burar eller påsar under hela resan. På internationella busstjänster är djurtransport förbjuden.

Vilka rabatter finns tillgängliga på RegioJet?

RegioJet erbjuder rabatterade biljetter till barn under 16 år och studenter som kan visa sitt studentkort, gäller alla rabatter för både inhemska och internationella bussar.

 
 • Barn under 6 år: Barn upp till 6 år kan resa gratis på RegioJet bussar. Det är dock nödvändigt att bevisa ett giltigt kort, till exempel ett sjukförsäkringskort.
 • Barn från 6 till 15 år: Specialpriser finns tillgängliga för barn under 15 år, med 50% rabatt på priset på en vanlig biljett. Alla barn måste ha identitet för att visa sin ålder när de går ombord.
 • li>
 • Elever under 15 år: Elever upp till 15 år kan få rabatt på 62,5%, men rabatten gäller endast med studentkort. Gäller endast Standard och Relax-priser.
 •             
 • Studerande under 26: Studerande under 26 kan få rabatt på mellan 25-45%. 25% rabatt för studenter under 25 år fastställs enligt lag. En rabatt på 40% kan erhållas från utvalda erbjudanden. Gäller endast Standard och Relax-priser.
 • Kan man ta med sig cykeln på RegioJet?

  Det är möjligt att transportera cyklar på RegioJet bussar, men det är viktigt att notera den planerade transporten av cykeln antingen under bokning eller innan du ringer via infoline (+420 841 101 101). På varje RegioJet kan endast två cyklar transporteras samtidigt. Cykeln måste vikas och förpackas i en förpackning med en maximal längd på 140 cm, 35 cm i höjd och 80 cm i höjd.

  Kan man avboka eller ändra RegioJet biljetter?

  Varje biljett har särskilda avbokningsvillkor som du kan hitta direkt på biljetten du har köpt. Om du är osäker, kontakta oss via telefon eller på en försäljningsplats.

  Vad är Ankomst I Tid garantin?

  En ny tjänst som erbjuds av RegioJet buss- och tågresenärer från den 15 september 2017. Om det finns en försening på din resa på grund av företaget eller ett externt problem på 30 minuter eller mer, kommer du att få tillbaka en viss andel av biljettpriset. Detta görs automatiskt och det handlar om dig om du betalar pengar eller använder det för att köpa en annan biljett. Du kan enkelt beräkna det exakta beloppet med hjälp av ett enkelt kompensationstabell på RegioJet.

  Ladda ned vår app nu!

  Populära RegioJet-rutter

  Prag till Budapest – buss

  från 242 kr
  Direktbussar tillgängliga
  5tim.56 genomsnittlig restid
  7bussar per dag
  Betjänas av
  • STUDENT AGENCY k.s.
  • FlixBus
  • Infobus
  • DMD Group
  • Express Busline
  • Korona Travel
  • RegioJet a.s.
  • Eurolines Germany

  Prag till Bratislava – buss

  från 142 kr
  Direktbussar tillgängliga
  3tim.59 genomsnittlig restid
  10bussar per dag
  Betjänas av
  • STUDENT AGENCY k.s.
  • FlixBus
  • Infobus
  • DMD Group
  • Union Ivkoni International
  • Turancar
  • Express Busline
  • Korona Travel
  • A-Express
  • NIKOLO s.r.o.

  Kraków till Prag – buss

  från 227 kr
  Direktbussar tillgängliga
  6tim.16 genomsnittlig restid
  1buss per dag
  Betjänas av
  • FlixBus
  • Infobus
  • Agat
  • Euroticket
  • STUDENT AGENCY k.s.
  • BlaBlaCar
  • Eurolines Madeltrans
  • RegioJet a.s.
  • Eurolines Switzerland
  • Autolux

  Bratislava till Prag – buss

  från 194 kr
  Direktbussar tillgängliga
  4tim.15 genomsnittlig restid
  7bussar per dag
  Betjänas av
  • STUDENT AGENCY k.s.
  • FlixBus
  • Turancar
  • Union Ivkoni International
  • A-Express
  • Express Busline
  • Infobus
  • RegioJet a.s.
  • RegioJet

  Budapest till Prag – buss

  från 278 kr
  Direktbussar tillgängliga
  5tim.55 genomsnittlig restid
  10bussar per dag
  Betjänas av
  • STUDENT AGENCY k.s.
  • FlixBus
  • Express Busline
  • Infobus
  • RegioJet a.s.

  Wien till Prag – buss

  från 133 kr
  Direktbussar tillgängliga
  3tim.55 genomsnittlig restid
  12bussar per dag
  Betjänas av
  • STUDENT AGENCY k.s.
  • FlixBus
  • Infobus
  • BlaBlaCar
  • ArdaTur
  • Tourist Service
  • RegioJet a.s.
  • Arda Tur
  • Eurolines Germany
  • TouristService
  • Eurolines Switzerland

  Prag till Kraków – buss

  från 181 kr
  Direktbussar tillgängliga
  6tim.55 genomsnittlig restid
  7bussar per dag
  Betjänas av
  • Infobus
  • STUDENT AGENCY k.s.
  • FlixBus
  • Euroticket
  • Agat
  • Eurolines Madeltrans
  • Autolux
  • Ttbus
  • BlaBlaCar
  • DMD Group
  • Vilartrans
  • Musil Tour
  • RegioJet a.s.
  • Nikolo

  Prag till Brno – buss

  från 95 kr
  Direktbussar tillgängliga
  2tim.10 genomsnittlig restid
  16bussar per dag
  Betjänas av
  • STUDENT AGENCY k.s.
  • FlixBus
  • A-Express
  • Infobus
  • Turancar
  • Regabus
  • Interbus
  • Musil Tour
  • Express Busline
  • RegioJet

  Prag till Wien – buss

  från 133 kr
  Direktbussar tillgängliga
  3tim.54 genomsnittlig restid
  10bussar per dag
  Betjänas av
  • STUDENT AGENCY k.s.
  • FlixBus
  • Infobus
  • ArdaTur
  • Eurolines Germany
  • BlaBlaCar
  • Union Ivkoni International
  • Tourist Service
  • Arda Tur
  • TouristService
  • RegioJet a.s.

  Brno till Wien – buss

  från 84 kr
  Direktbussar tillgängliga
  1tim.40 genomsnittlig restid
  12bussar per dag
  Betjänas av
  • STUDENT AGENCY k.s.
  • FlixBus
  • BlaBlaCar
  • Arda Tur
  • Union Ivkoni International
  • Infobus
  • ArdaTur
  • Eurolines Germany
  • TouristService
  • RegioJet a.s.
  • Tourist Service

  RegioJet-destinationer

  Vet du inte var du ska börja ditt RegioJet-äventyr? Kolla in de här populära RegioJet-resmålen för att få information för resenärer och sevärdheter i närheten:

  Omio appen gör det enkelt att planera resor

  Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk