JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
73 krRegioJet a.s.
77 krSTUDENT AGENCY k.s.
fre
3 dec.
83 krRegioJet a.s.
76 krFlixbus
lör
4 dec.
44 krRegioJet a.s.
76 krFlixbus
sön
5 dec.
44 krRegioJet a.s.
76 krFlixbus
mån
6 dec.
44 krRegioJet a.s.
65 krFlixbus
tis
7 dec.
74 krRegioJet a.s.
78 krSTUDENT AGENCY k.s.
ons
8 dec.
74 krRegioJet a.s.
65 krFlixbus
tors
9 dec.
74 krRegioJet a.s.
65 krFlixbus
fre
10 dec.
82 krRegioJet a.s.
65 krFlixbus
lör
11 dec.
73 krRegioJet a.s.
65 krFlixbus
sön
12 dec.
73 krRegioJet a.s.
65 krFlixbus
mån
13 dec.
44 krRegioJet a.s.
65 krFlixbus
tis
14 dec.
74 krRegioJet a.s.
65 krFlixbus
ons
15 dec.
74 krRegioJet a.s.
65 krFlixbus
tors
16 dec.
73 krRegioJet a.s.
65 krFlixbus
fre
17 dec.
83 krRegioJet a.s.
54 krFlixbus
lör
18 dec.
74 krRegioJet a.s.
54 krFlixbus
sön
19 dec.
74 krRegioJet a.s.
54 krFlixbus
mån
20 dec.
73 krRegioJet a.s.
54 krFlixbus
tis
21 dec.
Hitta priser
54 krFlixbus
ons
22 dec.
73 krRegioJet a.s.
54 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Brno och Prag

distanceAvstånd186 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss73 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagRegioJet, Flixbus, Eurolines Switzerland, Leo Express, Eurolines France, STUDENT AGENCY k. S. Tourbus, A-Express, Infobus eller Turancar

Bussar från Brno till Prag är färdväg 186 km lång och tar i genomsnitt 2 h 30 min med våra partner som RegioJet, Flixbus, Eurolines Switzerland, Leo Express, Eurolines France, STUDENT AGENCY k. S. Tourbus, A-Express, Infobus eller Turancar. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 65 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 73 kr. Resande avreser oftast från Brno Dolní Nádraží och anländer till Praha, Hlavní Nádraží.

Resetips

Bussar från Brno till Prag
Ta bussen till Prag. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Brno to Prag.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Brno till Prag med buss?
Buss biljetter från Brno till Prag kan kosta så lite som 65 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Brno till Prag.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Brno till Prag?
Att resa med buss från Brno till Prag kostar i genomsnitt 73 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet från Brno till Prag när man åker med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Brno till Prag? Avståndet mellan Brno och Prag med buss är runt 186 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Brno till Prag kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Brno till Prag med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Brno till Prag med buss är 2 h 30 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Brno till Prag.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Brno och Prag bör jag välja inför min resa?

Innan du planerar din resa från Brno till Prag kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Brno åker från Brno Dolní Nádraží och anländer till Praha, Hlavní Nádraží i Prag.

Hur långt från centrum i Brno och i Prag ligger de mest populära busstationer?

Om du planerar att resa med buss från Brno kan du räkna med att åka 1.4 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Brno Dolní Nádraží. När du anländer till Prag kan du räkna med att resa 1.2 km från Praha, Hlavní Nádraží till cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Brno till Prag?
När du ska boka en resa med buss från Brno till Prag kan du lita på att RegioJet, Flixbus, Eurolines Switzerland, Leo Express, Eurolines France, STUDENT AGENCY k. S. Tourbus, A-Express, Infobus eller Turancar erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Prag snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Brno till Prag och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Brno till Prag?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Brno och Prag. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Brno till Prag så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Prag med buss reser ofta även till ställen som Berlin, Wien eller Budapest. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Prag och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din buss resa från Brno till Prag måste inte ta slut i Prag. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Prag är Berlin, Wien eller Budapest. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Wien eller Budapest kan Omio hjälpa dig!
Hur kan jag från Brno till Prag om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Brno och Prag. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Brno till Prag så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Brno
Prag
Brno
Bekvämligheter

Bussar från Brno till Prag: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver