Bussar München Prag

De billigaste bussarna från München till Prag

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

366 kr

Genomsnittligt pris

374 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
00:40München, ZOB5tim.48 06:28Praha, ÚAN Florenc
0 byten
366 kr1Enkelresa
Näst Billigast
16:30München, ZOB4tim.30 21:00Praha, ÚAN Florenc
0 byten
377 kr1Enkelresa
Näst Billigast
09:30München, ZOB4tim.30 14:00Praha, ÚAN Florenc
0 byten
377 kr1Enkelresa

Busstidtabell München till Prag

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
00:40München, ZOB5tim.48 06:28Praha, ÚAN Florenc
0 byten
09:30München, ZOB4tim.30 14:00Praha, ÚAN Florenc
0 byten
16:30München, ZOB4tim.30 21:00Praha, ÚAN Florenc
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.
sön
04 sep.

De snabbaste bussarna från München till Prag

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

4 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 56 m

Bussar per dag

3

Distans

300 km

Av 3 bussar som avgår från München till Prag dagligen så är 3 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
16:30München, ZOB4tim.30 21:00Praha, ÚAN Florenc
0 byten
377 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
09:30München, ZOB4tim.30 14:00Praha, ÚAN Florenc
0 byten
377 kr1Enkelresa
00:40München, ZOB5tim.48 06:28Praha, ÚAN Florenc
0 byten
366 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Prag?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från München till Prag

distanceAvstånd299 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss348 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar, RegioJet, Eurolines France, Eurolines Switzerland, STUDENT AGENCY k. S. DTG Deutsche Touring GmbH, Flixbus, Deutsche Bahn eller Leo Express

Bussar från München till Prag är resa 299 km lång och tar i genomsnitt 4 h 30 min med våra partner som BlaBlaCar, RegioJet, Eurolines France, Eurolines Switzerland, STUDENT AGENCY k. S. DTG Deutsche Touring GmbH, Flixbus, Deutsche Bahn eller Leo Express. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 311 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 348 kr. Resande avreser oftast från München Hbf och anländer till Praha, Hlavní Nádraží.

Bussbolag: Deutsche Bahn, Student Agency eller Leo Express från München till Prag

Du kan resa med buss mellan München och Prag med Deutsche Bahn, Student Agency eller Leo Express för så lite som 311 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa resa.

Deutsche Bahn
Student Agency
Leo Express

Funderar du på att resa med buss mellan München och Prag? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta färdväg med Deutsche Bahn. Kolla med Omio för att se aktuella Deutsche Bahn buss tidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på München till Prag buss och boka Deutsche Bahn biljetter online snabbt och lätt. När du tar en buss mellan München och Prag kan du förvänta dig att resa, enkel resa, med Deutsche Bahn. Om du söker bussar från München till Prag i Omios app, kan du kolla om Deutsche Bahn biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att åka papperslöst när du reser, utan att behöva köpa biljetter själv på busstation. Vare sig du tittar efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss med Deutsche Bahn gör vi jobbet åt dig för att du säkert ska komma till Prag från München. Boka den/det perfekta München till Prag buss nu hos Omio och njut av en lugn och bekväm resa med Deutsche Bahn!

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss från München till Prag: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Student Agency buss mellan München och Prag online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Student Agency buss mellan München och Prag kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Student Agency buss tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för rutt mellan München och Prag samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig buss biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan München och Prag, kan du kolla direkt om Student Agency biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Student Agency München till Prag buss biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Student Agency München till Prag buss information:

  • Genomsnittlig restid: 4 h 55 min
  • Genomsnittligt pris: {{ cheapest_price }}
  • Student Agency Antal: 3 per dag

Leo Express är ett tåg- och bussbolag som erbjuder följande buss biljettyper för din buss mellan München och Prag: Economy, Economy Plus, Business och Premium.

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Leo Express buss från München till Prag online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Leo Express buss från München till Prag kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Leo Express buss tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för resa från München till Prag samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig buss biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från München till Prag, kan du kolla direkt om Leo Express biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Leo Express München till Prag buss biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Restips: Bussar från München till Prag

Ta bussen till Prag. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to Prag.
FAQs
Buss biljetter från München till Prag kan kosta så lite som 311 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från München till Prag.
Att resa med buss från München till Prag kostar i genomsnitt 348 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Du kan förvänta dig att avståndet från Prag till München är runt 299 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från München till Prag är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Restiden med buss från München till Prag kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 4 h 30 min.

Innan du planerar din resa från München till Prag kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från München åker från München Hbf och anländer till Praha, Hlavní Nádraží i Prag.

München Hbf är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i München och den ligger 3.7 km från cityområdet. Den busstation i Prag som är mest populär bland resenärer är Praha, Hlavní Nádraží som ligger 2.9 km från cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från München till Prag kan du lita på att BlaBlaCar, RegioJet, Eurolines France, Eurolines Switzerland, STUDENT AGENCY k. S. DTG Deutsche Touring GmbH, Flixbus, Deutsche Bahn eller Leo Express erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Prag snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från München till Prag och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Om du vill ta en direkt resa med buss från München till Prag, kan du kolla upp Flixbus, BlaBlaCar eller STUDENT AGENCY k. S. Om det inte finns några direktresor från München till Prag kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Prag.
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från München till Prag. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Första München to Prag buss avgår klockan 07: 30   och sista buss från München till Prag går klockan 22: 40. Kontrollera de senaste buss tidtabellerna från München till Prag hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från München till Prag med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från München till Prag på ett och samma ställe i Omios app.
Många resenärer som anländer i Prag med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Wien eller Budapest. Om du också vill upptäcka Berlin, Wien eller Budapest från Prag kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Prag från München. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från München till Prag och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

München
Prag

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk