Bussar München Wien

De billigaste bussarna från München till Wien

Visar tider och priser för 27 juni

Billigast

261 kr

Genomsnittligt pris

297 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
14:30München6tim.25 20:55Wien, Stadion Center
0 byten
261 kr1Enkelresa
09:30München, ZOB10tim.10 19:40Wien
1 byte
306 kr1Enkelresa
16:30München, ZOB15tim.25 07:55Wien
2 byten
306 kr1Enkelresa
00:40München, ZOB15tim.20 16:00Wien
1 byte
316 kr1Enkelresa

Busstidtabell München till Wien

Visar bussar för imorgon, måndag 27 juni
00:40München, ZOB15tim.20 16:00Wien
1 byte
09:30München, ZOB10tim.10 19:40Wien
1 byte
14:30München6tim.25 20:55Wien, Stadion Center
0 byten
16:30München, ZOB15tim.25 07:55Wien
2 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
27 juni
tis
28 juni
ons
29 juni
tors
30 juni
fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli

De snabbaste bussarna från München till Wien

Visar tider och priser för 27 juni

Snabbaste resan

6 tim. 25 m

Genomsnittligt pris

11 tim. 50 m

Bussar per dag

4

Distans

356 km

Av 4 bussar som avgår från München till Wien dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

14:30München6tim.25 20:55Wien, Stadion Center
0 byten
261 kr1Enkelresa
09:30München, ZOB10tim.10 19:40Wien
1 byte
306 kr1Enkelresa
00:40München, ZOB15tim.20 16:00Wien
1 byte
316 kr1Enkelresa
16:30München, ZOB15tim.25 07:55Wien
2 byten
306 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Wien?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från München till Wien

distanceAvstånd355 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss290 kr
frequencyAntal Buss7 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 6 direkt bussar per dag
carriersBussbolagInterbus, BlaBlaCar, Nomago, Eurolines Germany, Union Ivkoni International, Infobus, Arda Tur, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus, Karat-S eller Eurolines Switzerland

Bussar från München till Wien är färdväg 355 km lång och tar i genomsnitt 5 h 40 min med våra partner som Interbus, BlaBlaCar, Nomago, Eurolines Germany, Union Ivkoni International, Infobus, Arda Tur, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus, Karat-S eller Eurolines Switzerland. Normalt går det det finns 7 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 290 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 227 kr. Resande avreser oftast från München Hbf och anländer till Vienna, International Busterminal (VIB).

Bussbolag: FlixBus från München till Wien

Du kan resa med buss mellan München och Wien med FlixBus för så lite som 227 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa rutt.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus München till Wien buss information:

  • Genomsnittlig restid: 5 h 49 min
  • Genomsnittligt pris: 227 kr
  • FlixBus Antal: 5 per dag

Restips: Bussar från München till Wien

Ta bussen till Wien. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to Wien.
FAQs
Buss biljetter från München till Wien kan vara så billiga som 227 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Att resa med buss från München till Wien kostar i genomsnitt 290 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Du kan förvänta dig att avståndet från Wien till München är runt 355 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från München till Wien är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Den genomsnittliga restiden med buss från München till Wien är 5 h 40 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från München till Wien.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från München till Wien kan det vara bra att veta att München Hbf är mest populär bland resenärer som åker från München medan Vienna, International Busterminal (VIB) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Wien.

Du kan åka buss från München på München Hbf som ligger 3.7 km från cityområdet. När du kommer fram till Wien kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Vienna, International Busterminal (VIB), som ligger 7.2 km från cityområdet.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från München till Wien med buss. När du ska åka till Wien från München kan du resa med Interbus, BlaBlaCar, Nomago, Eurolines Germany, Union Ivkoni International, Infobus, Arda Tur, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus, Karat-S eller Eurolines Switzerland. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från München till Wien eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Om du vill ta en direkt resa med buss från München till Wien, kan du kolla upp Flixbus, BlaBlaCar eller Union Ivkoni International. Om det inte finns några direktresor från München till Wien kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Wien.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från München till Wien är 7 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Du kan ta den/det tidigaste buss från München till Wien klockan 06: 00   eller ta den/det sista buss från München till Wien som går klockan 21: 55. Titta efter de senaste tidtabellerna för München till Wien med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna färdväg.
Om du planerar att resa med buss från München till Wien kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Wien besöker ofta även Prag, Budapest eller Bratislava. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Wien och de andra populära destinationerna.
Att resa från München till Wien utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från München till Wien.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

München

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk