Bussar München Paris

De billigaste bussarna från München till Paris

Visar tider och priser för 28 sep.

Billigast

578 kr

Genomsnittligt pris

606 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
20:30München, ZOB11tim.30 08:00Paris, Quai de Bercy
0 byten
578 kr1Enkelresa
08:45München, ZOB11tim.35 20:20Paris, Quai de Bercy
0 byten
635 kr1Enkelresa

Busstidtabell München till Paris

Visar bussar för imorgon, onsdag 28 september
08:45München, ZOB11tim.35 20:20Paris, Quai de Bercy
0 byten
20:30München, ZOB11tim.30 08:00Paris, Quai de Bercy
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
28 sep.
tors
29 sep.
fre
30 sep.
lör
01 okt.
sön
02 okt.
mån
03 okt.
tis
04 okt.
ons
05 okt.
tors
06 okt.
fre
07 okt.
lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.

De snabbaste bussarna från München till Paris

Visar tider och priser för 28 sep.

Snabbaste resan

11 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

11 tim. 32 m

Bussar per dag

2

Distans

684 km

Av 2 bussar som avgår från München till Paris dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
20:30München, ZOB11tim.30 08:00Paris, Quai de Bercy
0 byten
578 kr1Enkelresa
08:45München, ZOB11tim.35 20:20Paris, Quai de Bercy
0 byten
635 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Paris?

visa på karta

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från München till Paris

distanceAvstånd684 km
durationGenomsnittlig restid med buss11 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss629 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEurolines France, Union Ivkoni International, BlaBlaCar, Movelia, BlaBlaCar Bus eller Flixbus

Bussresor från München till Paris är 684 km lång och tar i genomsnitt 11 h 35 min med våra partners som Eurolines France, Union Ivkoni International, BlaBlaCar, Movelia, BlaBlaCar Bus eller Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 629 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 518 kr. Resande åker oftast från München Hbf och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Bussbolag: BlaBlaCar Bus eller FlixBus från München till Paris

Du kan resa med buss mellan München och Paris med BlaBlaCar Bus eller FlixBus för så lite som 518 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa färdväg, färdvägen.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

Restips: Bussar från München till Paris

Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to Paris.
FAQs
Bussbiljetter från München till Paris kan kosta så lite som 518 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från München till Paris.
Att resa med buss från München till Paris kostar i genomsnitt 630 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser med buss från München till Paris kommer sträckan att ligga på cirka 684 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från München till Paris i förväg genom Omio.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan München och Paris. På ett ungefär kan resan från München till Paris med buss ligga på 11 h 35 min.

Den mest populära busstationerna för resenärer som åker från München är München Hbf. I Paris är den mest populära busstationerna bland resenärer Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Om du planerar att resa med buss från München kan du räkna med att åka 3.7 km från centrum till den busstation som är mest populär, München Hbf. När du anländer till Paris kan du räkna med att resa 4.6 km från Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) till centrum.

Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från München till Paris kan du ta buss med Eurolines France, Union Ivkoni International, BlaBlaCar, Movelia, BlaBlaCar Bus eller Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan München och Paris för att se vilka bekvämligheter de har.
Om du letar efter en direktresa från München till Paris kan du köpa dina bussbiljetter från Flixbus eller BlaBlaCar Bus för att komma till Paris snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
Första München till Paris buss avgår klockan 05: 15   och sista buss från München till Paris går klockan 21: 59. Kolla de senaste busstidtabeller från München till Paris hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan München och Paris. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från München till Paris så smidig som möjligt.
Din bussresa från München till Paris måste inte ta slut i Paris. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Paris är London, Barcelona eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Barcelona eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan München och Paris. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från München till Paris så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

München
Paris

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk