De billigaste bussarna från Prag till Paris

Visar tider och priser för 28 jan.

Cheapest

621 kr

Average

621 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Prag till Paris kostar omkring 621 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 621 kr.

23:00Praha, ÚAN Florenc13tim.20 12:20Paris, Quai de Bercy
0 changes
621 kr1Enkelresa

Busstidtabell Prag till Paris

Visar bussar för imorgon, fre 28 januari
23:00Praha, ÚAN Florenc13tim.20 12:20Paris, Quai de Bercy
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
479 krFlixbus
1198 krVueling
lör
29 jan.
444 krFlixbus
1586 krVueling
sön
30 jan.
599 krFlixbus
554 krVueling
mån
31 jan.
687 krFlixbus
1691 krKLM
tis
1 feb.
732 krFlixbus
1896 krLufthansa Cityline
ons
2 feb.
709 krFlixbus
1901 krLufthansa Cityline
tors
3 feb.
444 krFlixbus
764 krcsa
fre
4 feb.
443 krSTUDENT AGENCY k.s.
355 krryanair sun
lör
5 feb.
444 krFlixbus
654 krcsa
sön
6 feb.
480 krFlixbus
333 krVueling
mån
7 feb.
609 krFlixbus
621 krVueling
tis
8 feb.
609 krFlixbus
509 krTransavia France
ons
9 feb.
664 krFlixbus
509 krTransavia France
tors
10 feb.
444 krFlixbus
567 krTransavia France
fre
11 feb.
721 krSTUDENT AGENCY k.s.
Hitta priser
lör
12 feb.
444 krFlixbus
567 krTransavia France
sön
13 feb.
444 krFlixbus
405 krryanair sun
mån
14 feb.
354 krSTUDENT AGENCY k.s.
683 krTransavia France
tis
15 feb.
609 krFlixbus
683 krTransavia France
ons
16 feb.
609 krFlixbus
567 krTransavia France

De snabbaste bussarna från Prag till Paris

Visar tider och priser för 28 jan.

Snabbaste resan

13 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

13 tim. 20 m

Bussar per dag

1

Distans

882 km

Av 1 bussar som avgår från Prag till Paris dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 882 km på genomsnittligen 13 tim. 20 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 13 tim. 20 m .

De långsammaste bussarna tar 13 tim. 20 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
23:00Praha, ÚAN Florenc13tim.20 12:20Paris, Quai de Bercy
0 changes
621 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan Prag och Paris

distanceAvstånd882 km
durationGenomsnittlig restid med buss13 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss585 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagEurolines France, Flixbus, RegioJet, Eurolines Germany, Eurolines Switzerland, Deinbus eller STUDENT AGENCY k. S.

Bussar från Prag till Paris är rutt 882 km lång och tar i genomsnitt 13 h 20 min med våra partner som Eurolines France, Flixbus, RegioJet, Eurolines Germany, Eurolines Switzerland, Deinbus eller STUDENT AGENCY k. S. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 444 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 585 kr. Resande avreser oftast från Prague, Praha, Zličín och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Resetips: Bussar från Prag till Paris

Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Prag to Paris.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Prag till Paris?

Buss biljetter från Prag till Paris kan vara så billiga som 444 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Prag till Paris?

Att resa med buss från Prag till Paris kostar i genomsnitt 585 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är avståndet mellan Prag och Paris när man reser med buss?

Innan du planerar din resa från Prag till Paris kan det vara bra att veta att Paris är ungefär 882 km från Prag när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Prag till Paris är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Prag till Paris med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Prag och Paris. På ett ungefär kan resan från Prag till Paris med buss ligga på 13 h 20 min.

Jag ska resa till Paris från Prag. Vilka är de mest använda busstationer?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Prag till Paris åker de ofta från Prague, Praha, Zličín i Prag och kommer fram till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) i Paris. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Prag och Paris i förväg.

Var ligger busstationer i Prag och i Paris?

När du åker från Prag kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Prague, Praha, Zličín som ligger 10 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Paris kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Paris är Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) som ligger 2.9 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Prag till Paris?

För att hitta bästa buss från Prag till Paris kan du använda dig av dessa bussbolag: Eurolines France, Flixbus, RegioJet, Eurolines Germany, Eurolines Switzerland, Deinbus eller STUDENT AGENCY k. S. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Prag till Paris och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Om jag vill resa från Prag till Paris, kan jag hitta en direkt resa med buss?

Om du letar efter en direkt resa från Prag till Paris kan du köpa dina buss biljetter från STUDENT AGENCY k. S. För att komma till Paris snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.

Hur många bussar är det mellan Prag och Paris om dagen?

I genomsnitt det finns 2 bussar om dagen från Prag till Paris. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Prag till Paris?

Om du planerar att resa med buss från Prag till Paris kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som reser med buss till Paris besöker ofta även London, Barcelona eller Amsterdam. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Paris och de andra populära destinationerna.

Många av våra kunder som reser med buss till Paris besöker ofta även London, Barcelona eller Amsterdam. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Paris och de andra populära destinationerna.

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Prag till Paris?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Prag och Paris. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Prag till Paris så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Prag
Paris
Prag, Busbhf. Florenc
Bekvämligheter