Bussar Prag Paris

De billigaste bussarna från Prag till Paris

Visar tider och priser för 02 dec.

Billigast

636 kr

Genomsnittligt pris

636 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
23:00Praha, ÚAN Florenc13tim.20 12:20Paris, Quai de Bercy
0 byten
636 kr1Enkelresa

Busstidtabell Prag till Paris

Visar bussar för imorgon, fredag 2 december
23:00Praha, ÚAN Florenc13tim.20 12:20Paris, Quai de Bercy
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
02 dec.
lör
03 dec.
sön
04 dec.
mån
05 dec.
tis
06 dec.
ons
07 dec.
tors
08 dec.
fre
09 dec.
lör
10 dec.
sön
11 dec.
mån
12 dec.
tis
13 dec.
ons
14 dec.
tors
15 dec.
fre
16 dec.
lör
17 dec.
sön
18 dec.
mån
19 dec.
tis
20 dec.
ons
21 dec.
tors
22 dec.

De snabbaste bussarna från Prag till Paris

Visar tider och priser för 02 dec.

Snabbaste resan

13 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

13 tim. 20 m

Bussar per dag

1

Distans

882 km

Av 1 bussar som avgår från Prag till Paris dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

23:00Praha, ÚAN Florenc13tim.20 12:20Paris, Quai de Bercy
0 byten
636 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Paris?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Prag till Paris

distanceAvstånd882 km
durationGenomsnittlig restid med buss13 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss686 kr
frequencyAntal Buss4 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagEurolines Switzerland, Eurolines France, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus eller RegioJet

Bussresor från Prag till Paris är 882 km lång och tar i genomsnitt 13 h 20 min med våra partners som Eurolines Switzerland, Eurolines France, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus eller RegioJet. Normalt går det det finns 4 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 579 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 686 kr. Resande åker oftast från Prague och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Bussbolag: Student Agency eller FlixBus från Prag till Paris

Hitta de fördelaktigaste bussar mellan Prag och Paris med Omios resepartners Student Agency eller FlixBus från 579 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din färdväg, färdvägen.

FlixBus
Student Agency

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

RegioJet är det ledande bussbolaget i Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss mellan Prag och Paris: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Hitta billiga biljetter till Student Agency bussar från Prag till Paris hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Prag till Paris buss tidtabellen från Student Agency, de senaste erbjudandena om tillgängliga bussbiljetter och annan reseinformation för resa från Prag till Paris, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter bussar från Prag till Paris i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till Student Agency bussar är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla Student Agency buss tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Paris från Prag och boka sedan en billig/ett billigt buss utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande buss från Prag till Paris med Student Agency!

Restips: Bussar från Prag till Paris

Restips: Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Prag to Paris.
FAQs
Bussbiljetter från Prag till Paris kan vara så billiga som 578 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina bussbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Bussbiljetter till Paris från Prag kostar 685 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Prag till Paris och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
När du reser med buss från Prag till Paris kommer sträckan att ligga på cirka 882 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Prag till Paris i förväg genom Omio.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Prag och Paris. På ett ungefär kan resan från Prag till Paris med buss ligga på 13 h 20 min.

Innan du planerar din resa från Prag till Paris kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Prag åker från Prague och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) i Paris.

När du åker från Prag kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Prague som ligger 3.6 km från centrum. Om du planerar att stanna i Paris kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Paris är Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) som ligger 4.1 km från centrum.

Om du letar efter billiga bussar från Prag till Paris kan du lita på att Eurolines Switzerland, Eurolines France, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus eller RegioJet tar dig till Paris snabbt och smidigt. Det är också en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Prag och Paris och se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du letar efter en direktresa från Prag till Paris kan du köpa dina bussbiljetter från Flixbus eller STUDENT AGENCY k. S. För att komma till Paris snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
I genomsnitt går det finns 4 bussar om dagen från Prag till Paris. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss för denna färdvägen avgår från Prag klockan 20: 00. Den/det sista buss lämnar Prag klockan 20: 00. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Prag till Paris och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Om du planerar att resa med buss från Prag till Paris kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din bussresa från Prag till Paris måste inte ta slut i Paris. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Paris är London, Barcelona eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Barcelona eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!
Att resa från Prag till Paris utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Prag till Paris.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Prag
Paris

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk