Bussar Madrid Paris

De billigaste bussarna från Madrid till Paris

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

1092 kr

Genomsnittligt pris

1138 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
22:3016tim.45
Madrid
15:15Paris, Quai de Bercy
1092 kr1Enkelresa
0 byten
Näst Billigast
22:3020tim.45
Madrid
19:15Paris
1161 kr1Enkelresa
1 byte
Näst Billigast
22:3021tim.55
Madrid
20:25Paris
1161 kr1Enkelresa
1 byte

Busstidtabell Madrid till Paris

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
18:4521tim.20
Madrid
16:05Paris
1 byte
18:4515tim.55
Madrid
10:40Paris, Quai de Bercy
0 byten
18:4516tim.55
Madrid
11:40Paris
1 byte
22:3016tim.45
Madrid
15:15Paris, Quai de Bercy
0 byten
22:3020tim.45
Madrid
19:15Paris
1 byte
22:3021tim.55
Madrid
20:25Paris
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Madrid till Paris

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

15 tim. 55 m

Genomsnittligt pris

15 tim. 55 m

Bussar per dag

1

Distans

1052 km

Av 1 bussar som avgår från Madrid till Paris dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
18:4515tim.55
Madrid
10:40Paris, Quai de Bercy
1589 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Paris?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Madrid till Paris

distanceAvstånd1052 km
durationGenomsnittlig restid med buss15 h 55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss933 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Alsa, Flixbus, Alsa Supra, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Infobus eller Ovanesovi Group

Bussresor från Madrid till Paris är 1052 km lång och tar i genomsnitt 15 h 55 min med våra partners som BlaBlaCar Bus, Alsa, Flixbus, Alsa Supra, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Infobus eller Ovanesovi Group. Normalt går det går det 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 726 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 933 kr. Resande åker oftast från Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Bussbolag: BlaBlaCar Bus, FlixBus eller Alsa från Madrid till Paris

För så lite som 726 kr kan du resa med buss från Madrid till Paris med BlaBlaCar Bus, FlixBus eller Alsa. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna rutt.

BlaBlaCar Bus
FlixBus
Alsa

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärdsbuss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på bussar innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Madrid till Paris buss information:

  • Genomsnittlig restid: 16 h 22 min
  • Billigaste pris: 824 kr
  • FlixBus Antal: 2 per dag

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Spanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss bolag National Express erbjuder Alsa en mångfald av regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas normala standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord, tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

Restips: Bussar från Madrid till Paris

Restips: Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Paris.
FAQs
Bussbiljetter från Madrid till Paris kan vara så billiga som 726 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Bussbiljetter till Paris från Madrid kostar 933 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Madrid till Paris och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Madrid till Paris? Avståndet mellan Madrid och Paris med buss är runt 1052 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Madrid till Paris får du.
Den genomsnittliga restiden med buss från Madrid till Paris är 15 h 55 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina bussbiljetter från Madrid till Paris.

När våra kunder bokar sina billiga bussbiljetter från Madrid till Paris åker de ofta från Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 i Madrid och kommer fram till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) i Paris. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Madrid och Paris i förväg.

När du planerar din resa till Paris från Madrid kan det vara bra att veta hur långt bort busstationerna ligger från centrum. Den mest använda busstation i Madrid är Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 som ligger 4.9 km från centrum. I Paris är den mest populära busstation Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) som ligger 4.1 km från centrum.

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Madrid till Paris, kolla in direkt buss från Madrid till Paris med FlixBus, Alsa eller BlaBlaCar Bus. Om du inte kan hitta några bussbiljetter från Madrid till Paris som passar dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Madrid till Paris är 2 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Du kan ta första buss från Madrid till Paris klockan 11: 30. Sista buss från Madrid till Paris avgår klockan 22: 55. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Madrid till Paris för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna resa.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Madrid till Paris med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Paris besöker ofta även London, Barcelona eller Amsterdam. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Paris och de andra populära destinationerna.
Det är inga problem att resa från Madrid till Paris utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Madrid till Paris. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk