De billigaste bussarna från Bryssel till Paris

Visar tider och priser för 5 dec.

Cheapest

88 kr

Average

148 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Bryssel till Paris kostar omkring 148 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 88 kr.

Billigast
09:15BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France4tim.50 14:05Paris
0 changes
88 kr1Enkelresa
02:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France3tim.55 06:30Paris
0 changes
208 kr1Enkelresa

Busstidtabell Bryssel till Paris

Visar bussar för imorgon, sön 5 december
02:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France3tim.55 06:30Paris
0 changes
09:15BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France4tim.50 14:05Paris
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
527 krSNCF | TGV INOUI
88 krBlaBlaCar Bus
1597 krVueling
mån
6 dec.
779 krSNCF | TGV INOUI
88 krFlixbus
1158 krVueling
tis
7 dec.
373 krSNCF | TGV INOUI
88 krBlaBlaCar Bus
1404 krVueling
ons
8 dec.
373 krSNCF | TGV INOUI
88 krBlaBlaCar Bus
1580 krVueling
tors
9 dec.
483 krSNCF | TGV INOUI
88 krBlaBlaCar Bus
1158 krVueling
fre
10 dec.
604 krSNCF | TGV INOUI
88 krBlaBlaCar Bus
1158 krVueling
lör
11 dec.
527 krSNCF | TGV INOUI
88 krBlaBlaCar Bus
1572 krSwiss
sön
12 dec.
527 krSNCF | TGV INOUI
88 krBlaBlaCar Bus
1317 krVueling
mån
13 dec.
510 krSNCF | TGV INOUI
88 krBlaBlaCar Bus
1141 krVueling
tis
14 dec.
318 krThalys
88 krBlaBlaCar Bus
933 krVueling
ons
15 dec.
483 krSNCF | TGV INOUI
88 krBlaBlaCar Bus
801 krVueling
tors
16 dec.
538 krSNCF | TGV INOUI
110 krBlaBlaCar Bus
812 krVueling
fre
17 dec.
604 krSNCF | TGV INOUI
143 krBlaBlaCar Bus
1004 krVueling
lör
18 dec.
604 krSNCF | TGV INOUI
110 krFlixbus
1345 krSwiss
sön
19 dec.
538 krThalys
165 krBlaBlaCar Bus
856 krVueling
mån
20 dec.
510 krSNCF | TGV INOUI
110 krBlaBlaCar Bus
801 krVueling
tis
21 dec.
483 krSNCF | TGV INOUI
110 krFlixbus
922 krVueling
ons
22 dec.
483 krSNCF | TGV INOUI
165 krFlixbus
1198 krLufthansa
tors
23 dec.
691 krSNCF | TGV INOUI
208 krBlaBlaCar Bus
2288 krVueling
fre
24 dec.
538 krSNCF | TGV INOUI
208 krBlaBlaCar Bus
2090 krVueling

De snabbaste bussarna från Bryssel till Paris

Visar tider och priser för 5 dec.

Snabbaste resan

3 tim. 55 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 22 m

Bussar per dag

2

Distans

264 km

Av 2 bussar som avgår från Bryssel till Paris dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 264 km på genomsnittligen 4 tim. 22 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 3 tim. 55 m .

De långsammaste bussarna tar 4 tim. 50 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Näst Snabbast
02:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France3tim.55 06:30Paris
0 changes
208 kr1Enkelresa
09:15BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France4tim.50 14:05Paris
0 changes
88 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Bryssel till Paris

distanceAvstånd264 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss88 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEurolines France, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines Germany, BlaBlaCar Bus eller Infobus

Bussar från Bryssel till Paris är resa 264 km lång och tar i genomsnitt 4 h 20 min med våra partner som Eurolines France, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines Germany, BlaBlaCar Bus eller Infobus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 88 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 88 kr. Resande avreser oftast från Bruxelles-Midi och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Buss från Bryssel till Paris

Att åka till Paris från Bryssel är inga problem. Det går flera bussar från Bryssel till Paris, man har därför många avgångstider att välja mellan. Det är heller inte en särskilt lång eller dyr resa. Man kan även välja att ta en resa med ett byte om man föredrar det. Detta kan antingen sänka eller höja priset. Dock förlängs allt som oftast restiden om man gör så.

Vilka bussbolag kör från Bryssel till Paris?

Välj mellan olika bussar från Bryssel till Paris. Bussbolag som Eurobus, Ouibus och Flixbus kör nämligen denna sträckan. Detta gör att det finns många tider att välja mellan och det går att åka i princip när som helst. Detta är extra bra om ´pendla med buss mellan Bryssel och Paris.

Hur lång tid tar det med buss från Bryssel till Paris?

Att åka med buss från Bryssel till Paris är inte en lång resa. Den tar oftast cirka 4 timmar. Restiden beror på när på dygnet man åker då trafiken kan påverka. Något annat som kan påverka är om man väljer en resa med ett byte. Det finns däremot många bussar som inte kräver att man gör ett byte om man inte önskar detta.

Hur många bussar går det från Bryssel till Paris?

Från Bryssel till Paris så går det bussar dygnet runt under helgen och nästan dygnet runt under veckodagarna. Vissa tider på dygnet kan det gå upp mot fem bussar på en timme och det går sällan färre en två per timme.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Bryssel till Paris?

Avgångsbusshållplats: Bryssels busstation. De flesta av busshållplatserna eller terminalerna som de olika bussarna avgår från ligger cirka 3 km från centrum. De har bra kommunikationer till centrum och man kan ta sig dit på ungefär 15 minuter. På bryssels busstation finns det bankomat, toalett, kiosk, snabbmatsrestauranger, kafé, möjligheter till att växla, samt bagageförvaring. Den ligger också nära till hotell och vandrarhem samt tunnelbana, tåg och taxi.

Ankomstplats: Paris, Gare Routière Galliéni. Detta är en av de vanligaste hållplatserna när man åker buss från Bryssel till Paris. På busstationen kan man besöka ett kafé och förvara sitt bagage i ett nyckelskåp. Det finns även bankomat och toalett. I närheten finns även ett köpcentrum, mataffär och hotell. Vill man ta tunnelbanan in till centrum så ligger det även en tunnelbanestation en halv kilometer därifrån och det tar cirka 20 – 25 minuter att nå centrum.

Resetips

Bussar från Bryssel till Paris
Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bryssel to Paris.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Bryssel till Paris med buss?
Buss biljetter från Bryssel till Paris kan vara så billiga som 88 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Bryssel till Paris?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 88 kr för att ta buss från Bryssel till Paris. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Paris från Bryssel.
Hur långt avstånd är det mellan Paris och Bryssel med buss?
När du reser med buss från Bryssel till Paris kommer sträckan att ligga på cirka 264 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Bryssel till Paris i förväg genom Omio.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Bryssel till Paris med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Bryssel till Paris är 4 h 20 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Bryssel till Paris.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Bryssel och Paris bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Bryssel är Bruxelles-Midi. I Paris är den mest populära busstation bland resenärer Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Var ligger de mest populära busstationer i Bryssel för resa till Paris?

Om du planerar att resa med buss från Bryssel kan du räkna med att åka 1.8 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Bruxelles-Midi. När du anländer till Paris kan du räkna med att resa 2.9 km från Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Bryssel till Paris?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Bryssel till Paris med buss. När du ska åka till Paris från Bryssel kan du resa med Eurolines France, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines Germany, BlaBlaCar Bus eller Infobus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Bryssel till Paris eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag hitta en direkt resa med buss från Bryssel till Paris utan transfer emellan?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Bryssel till Paris, kolla in direkt buss från Bryssel till Paris med Flixbus, BlaBlaCar eller BlaBlaCar Bus. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Bryssel till Paris som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Bryssel till Paris?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Bryssel till Paris om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Paris med buss reser ofta även till ställen som London, Barcelona eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Paris och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss från Bryssel till Paris reser vidare från Paris. Många väljer att fortsätta resan till från Paris till närliggande destinationer som London, Barcelona eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Bryssel till Paris med buss istället för att resa med bil?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Bryssel till Paris utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bryssel
Paris
Bruselas
Bekvämligheter
Brüssel Gare Central
Bekvämligheter