Bussar Rom Paris

De billigaste bussarna från Rom till Paris

Visar tider och priser för 14 aug.

Billigast

1820 kr

Genomsnittligt pris

1942 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
22:45Roma, Autostazione Tiburtina23tim.25 22:10Paris, Quai de Bercy
1 byte
1820 kr1Enkelresa
Näst Billigast
20:15Roma, Autostazione Tiburtina23tim.40 19:55Paris, Quai de Bercy
1 byte
2065 kr1Enkelresa

Busstidtabell Rom till Paris

Visar bussar för imorgon, söndag 14 augusti
20:15Roma, Autostazione Tiburtina23tim.40 19:55Paris, Quai de Bercy
1 byte
22:45Roma, Autostazione Tiburtina23tim.25 22:10Paris, Quai de Bercy
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.

De snabbaste bussarna från Rom till Paris

Visar tider och priser för 14 aug.

Snabbaste resan

23 tim. 25 m

Genomsnittligt pris

23 tim. 32 m

Bussar per dag

2

Distans

1105 km

Det är svårt att ta sig från Rom till Paris utan att göra minst ett byte.

Snabbast
22:45Roma, Autostazione Tiburtina23tim.25 22:10Paris, Quai de Bercy
1 byte
1820 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
20:15Roma, Autostazione Tiburtina23tim.40 19:55Paris, Quai de Bercy
1 byte
2065 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Paris?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Rom till Paris

distanceAvstånd1105 km
durationGenomsnittlig restid med buss20 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 676 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar, Marino Autolinee, Flixbus, Infobus, Itabus eller RegioJet

Bussar från Rom till Paris är resa 1105 km lång och tar i genomsnitt 20 h 25 min med våra partner som BlaBlaCar, Marino Autolinee, Flixbus, Infobus, Itabus eller RegioJet. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 1 276 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 676 kr. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Bussbolag: Marino Autolinee eller FlixBus från Rom till Paris

Marino Autolinee eller FlixBus bussar kan erbjuda dig mellan Rom och Paris från 1 276 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

Marino Autolinee
FlixBus

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Marino Autolinee buss från Rom till Paris online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Marino Autolinee buss från Rom till Paris kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Marino Autolinee buss tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för färdväg från Rom till Paris samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig buss biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Rom till Paris, kan du kolla direkt om Marino Autolinee biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Marino Autolinee Rom till Paris buss biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Rom till Paris buss information:

  • Genomsnittlig restid: 20 h 25 min
  • Genomsnittligt pris: 1 276 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Rom till Paris

Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Paris.
FAQs
De billigaste buss biljetterna från Rom till Paris är 1 276 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Rom till Paris. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Buss biljetter till Paris från Rom kostar 1 676 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Rom till Paris och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Du kan förvänta dig att avståndet från Paris till Rom är runt 1105 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Rom till Paris är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Rom och Paris. På ett ungefär kan resan från Rom till Paris med buss ligga på 20 h 25 min.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Rom till Paris kan det vara bra att veta att Roma Termini är mest populär bland resenärer som åker från Rom medan Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Paris.

Om du planerar att resa med buss från Rom kan du räkna med att åka 2.6 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Roma Termini. När du anländer till Paris kan du räkna med att resa 4.6 km från Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) till cityområdet.

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Rom till Paris kan du ta buss med BlaBlaCar, Marino Autolinee, Flixbus, Infobus, Itabus eller RegioJet. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Rom och Paris för att se vilka bekvämligheter de har.
Om du vill ta en direkt resa med buss från Rom till Paris, kan du kolla upp Flixbus eller BlaBlaCar. Om det inte finns några direktresor från Rom till Paris kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Paris.
I genomsnitt det finns 3 bussar om dagen från Rom till Paris. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss för denna färdväg avgår från Rom klockan 10: 15. Den/det sista buss lämnar Rom klockan 20: 45. Kolla med Omio för den senaste buss tidtabellen från Rom till Paris och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resdatum.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Rom till Paris med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Rom till Paris på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Rom till Paris reser vidare från Paris. Många väljer att fortsätta resan till från Paris till närliggande destinationer som London, Barcelona eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Paris från Rom. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Rom till Paris och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Paris

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk