JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
18 okt.
954 krFlixbus
1220 krAlitalia
tis
19 okt.
943 krFlixbus
337 krMalta Air
ons
20 okt.
890 krFlixbus
141 krMalta Air
tors
21 okt.
742 krFlixbus
141 krMalta Air
fre
22 okt.
848 krFlixbus
642 krMalta Air
lör
23 okt.
890 krFlixbus
805 krVueling
sön
24 okt.
848 krFlixbus
555 krMalta Air
mån
25 okt.
742 krFlixbus
209 krMalta Air
tis
26 okt.
890 krFlixbus
141 krMalta Air
ons
27 okt.
784 krFlixbus
141 krMalta Air
tors
28 okt.
Hitta priser
860 krMalta Air
fre
29 okt.
1113 krFlixbus
2946 krVueling
lör
30 okt.
954 krFlixbus
1686 krAlitalia
sön
31 okt.
954 krFlixbus
1220 krAlitalia
mån
1 nov.
1113 krFlixbus
1220 krAlitalia
tis
2 nov.
943 krFlixbus
1008 krAlitalia
ons
3 nov.
784 krFlixbus
1008 krAlitalia
tors
4 nov.
784 krFlixbus
925 krMalta Air
fre
5 nov.
848 krFlixbus
1220 krAlitalia
lör
6 nov.
848 krFlixbus
1114 krAlitalia
sön
7 nov.
625 krFlixbus
1008 krAlitalia

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Rom till Paris
Ta ett flyg enkelt till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Paris.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Rom till Paris?
Flyg biljetter från Rom till Paris kan vara så billiga som 141 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Rom till Paris?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Rom till Paris kan du vänta dig ett pris på 549 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Paris och Rom om jag väljer att resa med flyg?
Innan du planerar din resa från Rom till Paris kan det vara bra att veta att Paris är ungefär 1105 kmifrån Rom när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Rom till Paris är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Rom till Paris med flyg?
Resetiden med flyg från Rom till Paris kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 2 h 5 min.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Rom och Paris borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Rom till Paris är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Rom åker från Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och landar på Paris Charles de Gaulle Airport i Paris.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Rom och Paris?

Du kan ta en flyg från Rom på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport som ligger 22 km från cityområdet. När du kommer fram till Paris med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Paris Charles de Gaulle Airport som ligger 23 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Rom till Paris?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners kan ta dig från Rom till Paris med flyg. När du ska åka till Paris från Rom kan du resa med Vueling, Ryanair, easyJet, Air France, Alitalia, Iberia, Malta Air, JOON, British Airways, Eurowings, Swiss, air leisure, Lufthansa, KLM eller Air Europa. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Rom till Paris eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Rom till Paris?
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Rom till Paris, kan du kolla upp Air France eller Malta Air. Om det inte finns några direktresor från Rom till Paris kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Paris.
Hur köper jag flyg biljetter från Rom till Paris?
Om du planerar att resa med flyg från Rom till Paris kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Jag planerar att resa från Rom till Paris med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Paris som också är värda ett besök?
Din flyg resa från Rom till Paris måste inte ta slut i Paris. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Paris är London, Barcelona eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Barcelona eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!