JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
3125 krDeutsche Bahn
840 krFlixbus
804 kreasyJet
mån
6 dec.
Hitta priser
Hitta priser
804 kreasyJet
tis
7 dec.
3125 krDeutsche Bahn
614 krFlixbus
727 kreasyJet
ons
8 dec.
3125 krDeutsche Bahn
Hitta priser
657 kreasyJet
tors
9 dec.
3125 krDeutsche Bahn
654 krFlixbus
913 kreasyJet
fre
10 dec.
3125 krDeutsche Bahn with connection
680 krFlixbus
789 kreasyJet
lör
11 dec.
3125 krDeutsche Bahn
548 krFlixbus
578 krLufthansa
sön
12 dec.
3125 krDeutsche Bahn
680 krFlixbus
913 kreasyJet
mån
13 dec.
3125 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
672 kreasyJet
tis
14 dec.
3125 krDeutsche Bahn with connection
614 krFlixbus
688 kreasyJet
ons
15 dec.
3125 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
518 kreasyJet
tors
16 dec.
3125 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
Hitta priser
fre
17 dec.
3125 krDeutsche Bahn
812 krFlixbus
967 kreasyJet
lör
18 dec.
3125 krDeutsche Bahn
933 krFlixbus
1871 krVueling
sön
19 dec.
3125 krDeutsche Bahn
933 krFlixbus
1176 kreasyJet
mån
20 dec.
3125 krDeutsche Bahn with connection
823 krFlixbus
874 kreasyJet
tis
21 dec.
Hitta priser
768 krFlixbus
1385 kreasyJet
ons
22 dec.
3125 krDeutsche Bahn
878 krFlixbus
1540 kreasyJet
tors
23 dec.
3125 krDeutsche Bahn
Hitta priser
2117 krKLM
fre
24 dec.
3125 krDeutsche Bahn with connection
878 krFlixbus
2060 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Köpenhamn till Paris

distanceAvstånd1026 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg881 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling, easyJet, Norwegian Air Shuttle, Air France, Sas Airways, Iberia, Lot Polish Airlines, KLM eller Eurowings

Flyg från Köpenhamn till Paris är rutt 1026 km lång och tar i genomsnitt 2 h med våra partner som Vueling, easyJet, Norwegian Air Shuttle, Air France, Sas Airways, Iberia, Lot Polish Airlines, KLM eller Eurowings. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 657 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 881 kr. Passagerare flyger oftast från Københavns Lufthavn och landar på Paris Charles de Gaulle Airport.

Flyg från Köpenhamn till Paris

Köpenhamn och Paris är två av Europas nyckelstäder med miljontals besökare varje år. Det går mängder av flyg mellan städernas största flygplatser och resan tar som snabbast två timmar. Flygen går från morgon till kväll med täta avgångar och på en vecka lyfter ca 500 plan från Köpenhamn med destination Paris.

Vilka flygbolag flyger från Köpenhamn till Paris?

Ett tiotal bolag erbjuder flyg från Köpenhamn till Paris under både vardagar och helger. SAS har många avgångar, både enkelresor och resor med mellanlandning. Norwegian flyger också ofta. Även Lufthansa ligger i täten med ett stort antal flygresor. Andra bolag, someasyJet, erbjuder enstaka snabba och billiga direktresor till Paris.

Hur lång tid tar flyget från Köpenhamn till Paris?

Direktflygen är framme på omkring två timmar, men utbudet på dessa resor är förhållandevis begränsat. Om planet mellanlandar – vilket är det vanligaste – kan flygningen ta från fem timmar och uppåt. Då avståndet mellan städerna inte är mer än 1000 kilometer blir det dock sällan en hel dags resande. Väldigt få flyg från Köpenhamn till Paris har mer än ett stopp på vägen. Flygen mellanlandar vanligen i städer som Birmingham och Stockholm.

Hur många flygningar går det från Köpenhamn till Paris?

Flygtrafiken mellan Köpenhamn och Paris är mycket tät, med 50 avgångar eller mer varje dag. De stora flygbolagen har ungefär tio avgångar vardera, sju dagar i veckan, medan övriga resor är jämnt utspridda mellan de mindre bolagen. Med 500 flyg per vecka att välja mellan, är Köpenhamn–Paris en av de mest tacksamma flygningarna att boka.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Köpenhamn till Paris?

Avgångsflygplats: Köpenhamns flygplats
Köpenhamns flygplats Kastrup är störst i Skandinavien och ett nav för den europeiska flygtrafiken. 30 miljoner resenärer använder flygplatsen årligen och även tåget till och från Kastrup är tätt trafikerat. Flygplatsen är toppmodern och har allt tänkbart i form av service. Kastrup ligger åtta kilometer söder om centrala Köpenhamn och 32 kilometer från Malmö.
 
Ankomstflygplats: Paris-Charles de Gaulle Flygplats
Charles de Gaulle är Paris största flygplats och näst störst i Europa. Air France hemarena trafikeras även av en mängd andra internationella flygbolag. Här finns allt mellan himmel och jord i form av service, shopping och faciliteter. Flygplatsen har även anknytning till fjärr- och pendeltåg som går direkt till centrum. Vissa flyg från Köpenhamn landar istället på den mindre Paris Orly Airport.

Resetips

Flyg från Köpenhamn till Paris
Ta ett flyg enkelt till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Paris.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Köpenhamn till Paris?
Det billigaste sättet att ta sig till Paris från Köpenhamn är med flyg och det kan kosta så lite som 657 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Köpenhamn till Paris.
Hur mycket kostar flyg från Köpenhamn till Paris i genomsnitt?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 881 kr för att ta flyg från Köpenhamn till Paris. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Paris från Köpenhamn.
Hur långt avstånd är det mellan Paris och Köpenhamn med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Köpenhamn till Paris? Avståndet mellan Köpenhamn och Paris med flyg är runt 1026 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Köpenhamn till Paris kan du få.
Hur lång tid tar det att resa från Köpenhamn till Paris med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Köpenhamn till Paris med flyg är 2 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Köpenhamn till Paris.
Min resa med flyg från Köpenhamn till Paris närmar sig. Vilken flygplats i Köpenhamn borde jag resa från? Vilken flygplats i Paris borde jag resa till?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Köpenhamn till Paris kan det vara bra att veta att Københavns Lufthavn är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Köpenhamn medan Paris Charles de Gaulle Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Paris.

Hur långt från centrum i både Köpenhamn och Paris ligger den huvudsakliga flygplatser?

Om du planerar att ta en flyg från Köpenhamn kan du räkna med att resa 7.4 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Københavns Lufthavn. När du kommer fram till Paris med flyg kan du räkna med att resa 23.6 km från den populära Paris Charles de Gaulle Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Köpenhamn till Paris?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Köpenhamn till Paris kan du ta flyg med Vueling, easyJet, Norwegian Air Shuttle, Air France, Sas Airways, Iberia, Lot Polish Airlines, KLM eller Eurowings. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Köpenhamn och Paris för att se vilka bekvämligheter de har.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Köpenhamn till Paris?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Köpenhamn till Paris? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Köpenhamn till Paris med HOP! Air France eller Sas Airways. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Köpenhamn till Paris kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Paris snabbast.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Köpenhamn till Paris?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Köpenhamn och Paris. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Köpenhamn till Paris så smidig som möjligt.
Din flyg resa från Köpenhamn till Paris måste inte ta slut i Paris. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Paris är London, Barcelona eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Barcelona eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!
Din flyg resa från Köpenhamn till Paris måste inte ta slut i Paris. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Paris är London, Barcelona eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Barcelona eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter