Flyg till Paris

tors 19 sep.
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg till Paris

Till Frankrikes huvudstad Paris är det enkelt att flyga från Stockholm. Det går flera direktflyg varje dag från både Stockholm, Nyköping (Skavsta) och Göteborg med till exempel SAS, Air France, Norwegian eller Ryanair, men du kan också flyga med ett eller flera byten från andra flygplatser i Sverige. I Paris finns det tre internationella flygplatser - Paris Charles De Gaulle Airport, Paris Orly Airport och Paris Beauvais Airport, men det är vanligtvis på den första som de svenska planen landar.

Vilken är huvudflygplatsen i Paris?

Huvudflygplatserna i Paris är Charles De Gaulle och Orly och mellan dessa går det smidiga shuttlebussar. Det ligger även en flygplats cirka 75 km norr om Paris vid namn Paris Beauvais Airport och det är ofta här som lågprisbolag som Ryanair landar. Charles De Gaulle är den största flygplatsen av dessa tre och är bland annat huvudnavet för det franska flygbolaget Air France.

Vilka flygbolag flyger till Paris?

De flygbolag som erbjuder direktflyg till Paris från Sverige är till exempel SAS, Air France, Norwegian och Ryanair. Dessa avgår året runt och ankommer nästan alltid till Charles De Gaulle Airport, förutom Ryanair som landar på Paris Beauvais Airport en bit utanför staden. Kan du tänka dig att flyga med ett eller flera byten går det dessutom att välja bland flygbolag såsom KLM, Lufthansa, Finnair, Eurowings, British Airways eller LOT.

Varför ska man resa med flyg till Paris?

Tack vare att det går flera direktflyg varje dag och att det finns många olika flygbolag och avreseflygplatser att välja bland så är det otroligt enkelt att boka flyg till Paris. Restiden ligger på cirka 2 timmar och 30 minuter från Stockholm, 2 timmar och 10 minuter från Göteborg och 2 timmar och 20 minuter från Nyköping (Skavsta).

Innan du reser till Paris med flyg – bra att veta!

Paris är en otroligt vacker stad med mycket historia och sevärdheter. Destinationen erbjuder så mycket mer än bra shopping, god mat och vackra byggnader och ett hett tips är att ta sig lite utanför staden för att upptäcka dess riktiga pärlor. Varför inte vandra upp till Belleville och njuta av utsikten eller njuta av en picknick i Luxemburg-trädgården? Paris erbjuder något unikt för varje årstid och passar lika bra för resor med kärleken som med kompisgänget eller familjen. Därför är det extra bra att flygresan dit är så smidig och enkel!

Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Paris
FlightParis-Charles de Gaulle

Bekvämligheter

Mat & dryck
Wifi
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
FlightParis-Orly

Bekvämligheter

Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

Vi använder cookies för att tillgodose med en bättre tjänst, analysera användarnas beteende samt omfördela annonser till andra hemsidor. Genom att fortsätta, så accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan välja bort detta när du vill.