Bussar från Västerås till Stockholm

De billigaste bussarna från Västerås till Stockholm

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

89 kr

Genomsnittligt pris

110 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
17:30Västerås, Resecentrum1tim.25 18:55Stockholm, Terminalslingan
0 byten
89 kr1Enkelresa
Billigast
19:25Västerås, Resecentrum1tim.25 20:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
89 kr1Enkelresa
Näst Billigast
04:30Västerås, Resecentrum2tim.10 06:40Stockholm, Terminalslingan
0 byten
100 kr1Enkelresa
08:15Västerås, Resecentrum1tim.25 09:40Stockholm, Terminalslingan
0 byten
111 kr1Enkelresa
15:25Västerås, Resecentrum1tim.25 16:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
111 kr1Enkelresa

Busstidtabell Västerås till Stockholm

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
04:30Västerås, Resecentrum2tim.10 06:40Stockholm, Terminalslingan
0 byten
08:15Västerås, Resecentrum1tim.25 09:40Stockholm, Terminalslingan
0 byten
14:20Västerås, Resecentrum1tim.25 15:45Stockholm, Terminalslingan
0 byten
15:25Västerås, Resecentrum1tim.25 16:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
17:30Västerås, Resecentrum1tim.25 18:55Stockholm, Terminalslingan
0 byten
19:25Västerås, Resecentrum1tim.25 20:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
20:15Västerås, Resecentrum1tim.25 21:40Stockholm, Terminalslingan
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Västerås till Stockholm

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

1 tim. 25 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 31 m

Bussar per dag

7

Distans

91 km

Av 7 bussar som avgår från Västerås till Stockholm dagligen så är 7 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

08:15Västerås, Resecentrum1tim.25 09:40Stockholm, Terminalslingan
0 byten
111 kr1Enkelresa
15:25Västerås, Resecentrum1tim.25 16:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
111 kr1Enkelresa
17:30Västerås, Resecentrum1tim.25 18:55Stockholm, Terminalslingan
0 byten
89 kr1Enkelresa
20:15Västerås, Resecentrum1tim.25 21:40Stockholm, Terminalslingan
0 byten
134 kr1Enkelresa
19:25Västerås, Resecentrum1tim.25 20:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
89 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Västerås till Stockholm

distanceAvstånd91 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss92 kr
frequencyAntal Buss15 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 6 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You, SJ eller Vy Bus4You

Bussar från Västerås till Stockholm är resa 91 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partner som Flixbus, Vy Bus4You, SJ eller Vy Bus4You. Normalt går det det finns 15 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 78 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 92 kr. Resande avreser oftast från Västerås Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: Nettbuss Express, FlixBus eller SJ från Västerås till Stockholm

Köp dina officiella Nettbuss Express, FlixBus eller SJ bussbiljetter mellan Västerås och Stockholm från 78 kr hos Omio. Hitta buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest förmånlig färdväg.

FlixBus
Nettbuss Express
SJ

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Västerås till Stockholm buss information:

  • Genomsnittlig restid: 1 h 21 min
  • Genomsnittligt pris: 78 kr
  • FlixBus Antal: 4 per dag

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Västerås till Stockholm kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Tittar du efter bussar från Västerås till Stockholm? Nettbuss Express är ett av de bästa företagen att resa med på resa mellan Västerås och Stockholm. Som officiell resepartner till Nettbuss Express visar Omio dig snabbt de senaste Nettbuss Express buss tidtabellerna, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter idealiska avgångs- och ankomsttider, jämföra de snabbaste rutterna från Västerås till Stockholm, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste Nettbuss Express buss biljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Västerås och Stockholm kan du snabbt se om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Västerås – Stockholm buss hos Omio snabbt och lätt och njut av din kommande resa med Nettbuss Express!

SJ biljetter från Västerås till Stockholm finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta resa med SJ från Västerås till Stockholm, allt på en och samma plats. Om du letar specifikt efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss kan du finna alla aktuella SJ buss tidtabeller och buss biljetter som är tillgängliga hos Omio för färdväg. Du kan också se relevant reseinformation för SJ buss, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina idealiska avgångs- och ankomsttiden för denna/detta buss, jämför de snabbaste rutterna från Västerås till Stockholm och hitta de billigaste biljettpriser som erbjuds samt köp den bästa SJ Västerås till Stockholm buss biljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till SJ buss finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer då att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Stockholm med SJ!

Buss från Västerås till Stockholm

Fågelvägen skiljer det bara nio mil mellan Västerås och Stockholm. En sträcka som gör att det inte lönar sig med flygtrafik mellan de båda orterna. Det bästa sättet att resa mellan Västerås och Stockholm är därför med tåg eller med buss. Nedan kan du läsa mer om allt det praktiska när det kommer till att åka buss från Västerås till Stockholm.

Varifrån åker man buss från Västerås till Stockholm?

Alla bussar från Västerås till Stockholm avgår från Västerås Resecentrum, som ligger i anslutning till Västerås Centralstation. Där finns väntrum, toalett (kostar pengar) och Pressbyrå. Några minuters promenad bort ligger Västerås centrum, med ett stort utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. OBS!: Det finns planer på att kraftigt bygga ut och modernisera Västerås resecentrum, kolla med ditt bussbolags hemsida om detta påverkar var din buss avgår.

Var ankommer jag om jag åker buss från Västerås till Stockholm?

Alla bussar som kör till centrala Stockholm går till Cityterminalen, belägen alldeles intill Stockholm centralstation, och förbunden med T-centralen. I Cityterminalen finns toaletter, en rad olika kiosker och enklare restauranger. I Centralstationen finns det även ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger samt en sportbar. OBS!: Är ditt egentliga mål Arlanda flygplats, så går det direktbussar från Västerås till Arlanda. .

Vilka bolag kör buss från Västerås till Stockholm?

Flixbus har mellan fem och sju dagliga avgångar från Västerås till Stockholm Cityterminalen. Resan tar ungefär en och en halv timme, och den första avgången går klockan 5:00 och den sista klockan 19:10. Priset ligger kring hundralappen för en enkel resa som varken kan om- eller avbokas. Vill du kunna göra det får du lägga på en eller två tiokronor.

Nettbuss trafikerar sträckan med varumärket Bus4You. De har en daglig direktavgång till Stockholm måndag till torsdag klockan 9:45. På fredagar går det två direktavgångar, klockan 4:05 och klockan 9:30. På lördagar går avgångarna på likande tid, klockan 4:05 och klockan 9:45. På söndagar går det hela fyra direktavgångar, varav den tidigaste avgår klockan 5:00 och den senaste klockan 19:25.

Flixbus har en daglig direktavgång från Västerås resecentrum till Stockholm Cityterminal, med avgång klockan 5:20, varje dag i veckan. Detta är oftast det billigaste sättet att åka buss från Västerås till Stockholm.

Vad kostar det att åka med buss från Västerås till Stockholm?

Bussresor startar från så lite som 49:-. Dock beror det mycket vilken dag du bokar och för vilken tid, läs mer tips om hur du kan hitta billiga bussbiljetter.

Flixbus och Nettbuss biljetter kan köpas direkt med Omio.

✓ Alla Flixbus och Nettbuss biljetter kan köpas direkt med Omio Appen
✓ Boka direkt SNCF, Eurostar, och MTRX tågbiljetter med Omio
✓ Över 600 transportbolag på en plats

Skaffa appen!

Restips: Bussar från Västerås till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Stockholm.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Stockholm från Västerås är med buss och det kan kosta så lite som 78 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Västerås till Stockholm.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 92 kr för att ta buss från Västerås till Stockholm. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Stockholm från Västerås.
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Västerås är runt 91 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Västerås till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Den genomsnittliga restiden med buss från Västerås till Stockholm är 1 h 20 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Västerås till Stockholm.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Västerås till Stockholm kan det vara bra att veta att Västerås Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Västerås medan Stockholm, Terminalslingan är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stockholm.

Västerås Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Västerås och den ligger 1.5 km från cityområdet. Den busstation i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm, Terminalslingan som ligger 1.5 km från cityområdet.

Om du letar efter billiga bussar från Västerås till Stockholm kan du lita på att Flixbus, Vy Bus4You, SJ eller Vy Bus4You kan ta dig till Stockholm snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Västerås och Stockholm för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du letar efter en direkt resa från Västerås till Stockholm kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus, Bus4you eller Vy Bus4You för att komma till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Västerås till Stockholm är 15 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Första Västerås to Stockholm buss avgår klockan 05: 19   och sista buss från Västerås till Stockholm går klockan 20: 48. Kontrollera de senaste buss tidtabellerna från Västerås till Stockholm hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Västerås till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din buss resa från Västerås till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Att resa från Västerås till Stockholm utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Västerås till Stockholm.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Västerås
Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk