Bussar från Västerås till Stockholm

De billigaste bussarna från Västerås till Stockholm

Visar tider och priser för 09 feb.

Billigast

142 kr

Genomsnittligt pris

284 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
13:05Västerås, Resecentrum1tim.25 14:30Stockholm, Terminalslingan
0 byten
142 kr1Enkelresa
Näst Billigast
01:45Västerås Centralstation4tim.21 06:06Stockholm, Centralstation
2 byten
427 kr1Enkelresa

Busstidtabell Västerås till Stockholm

Visar bussar för imorgon, torsdag 9 februari
01:45Västerås Centralstation4tim.21 06:06Stockholm, Centralstation
2 byten
13:05Västerås, Resecentrum1tim.25 14:30Stockholm, Terminalslingan
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
09 feb.
fre
10 feb.
lör
11 feb.
sön
12 feb.
mån
13 feb.
tis
14 feb.
ons
15 feb.
tors
16 feb.
fre
17 feb.
lör
18 feb.
sön
19 feb.
mån
20 feb.
tis
21 feb.
ons
22 feb.
tors
23 feb.
fre
24 feb.
lör
25 feb.
sön
26 feb.
mån
27 feb.
tis
28 feb.
ons
01 mars

De snabbaste bussarna från Västerås till Stockholm

Visar tider och priser för 09 feb.

Snabbaste resan

1 tim. 25 m

Genomsnittligt pris

2 tim. 53 m

Bussar per dag

2

Distans

91 km

Av 2 bussar som avgår från Västerås till Stockholm dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
13:05Västerås, Resecentrum1tim.25 14:30Stockholm, Terminalslingan
0 byten
142 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
01:45Västerås Centralstation4tim.21 06:06Stockholm, Centralstation
2 byten
427 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Västerås till Stockholm

distanceAvstånd91 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss184 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You, SJ eller Vy Bus4You

Bussresor från Västerås till Stockholm är 91 km lång och tar i genomsnitt 1 h 15 min med våra partners som Flixbus, Vy Bus4You, SJ eller Vy Bus4You. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 184 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 72 kr. Resande åker oftast från Västerås och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: FlixBus, Nettbuss Express eller SJ från Västerås till Stockholm

FlixBus, Nettbuss Express eller SJ bussar kan erbjuda dig bussbiljetter från Västerås till Stockholm från 72 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

SJ
FlixBus
Nettbuss Express

Ett av de bästa sätten att resa från Västerås till Stockholm är att ta en/ett buss med SJ. Omio hjälper dig att hitta den bästa SJ buss från Västerås till Stockholm genom att visa dig SJ’s aktuella busstidtabeller, de bussbiljetter som erbjuds (innefattar uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priserna för denna Västerås till Stockholm resa. Du kan förvänta dig att resa 91 km mellan Västerås och Stockholm på en/ett buss med SJ. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Västerås till Stockholm kan du kolla direkt om SJ biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din SJ bussbiljett hos Omio och kan sedan njuta av den kommande resan från Västerås till Stockholm!

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss mellan Västerås och Stockholm kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Spara tid och pengar genom att söka och boka din Nettbuss Express buss mellan Västerås och Stockholm online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Nettbuss Express buss från Västerås till Stockholm kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Nettbuss Express busstidtabeller för att hitta föredragna avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för 91 km resa från Västerås till Stockholm samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig bussbiljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Västerås och Stockholm, kan du kolla direkt om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper och då behöver du inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Nettbuss Express Västerås till Stockholm bussbiljetter online hos Omio snabbt och enkelt och ha en härlig reseupplevelse!

Buss från Västerås till Stockholm

Fågelvägen skiljer det bara nio mil mellan Västerås och Stockholm. En sträcka som gör att det inte lönar sig med flygtrafik mellan de båda orterna. Det bästa sättet att resa mellan Västerås och Stockholm är därför med tåg eller med buss. Nedan kan du läsa mer om allt det praktiska när det kommer till att åka buss från Västerås till Stockholm.

Varifrån åker man buss från Västerås till Stockholm?

Alla bussar från Västerås till Stockholm avgår från Västerås Resecentrum, som ligger i anslutning till Västerås Centralstation. Där finns väntrum, toalett (kostar pengar) och Pressbyrå. Några minuters promenad bort ligger Västerås centrum, med ett stort utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. OBS!: Det finns planer på att kraftigt bygga ut och modernisera Västerås resecentrum, kolla med ditt bussbolags hemsida om detta påverkar var din buss avgår.

Var ankommer jag om jag åker buss från Västerås till Stockholm?

Alla bussar som kör till centrala Stockholm går till Cityterminalen, belägen alldeles intill Stockholm centralstation, och förbunden med T-centralen. I Cityterminalen finns toaletter, en rad olika kiosker och enklare restauranger. I Centralstationen finns det även ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger samt en sportbar. OBS!: Är ditt egentliga mål Arlanda flygplats, så går det direktbussar från Västerås till Arlanda. .

Vilka bolag kör buss från Västerås till Stockholm?

Flixbus har mellan fem och sju dagliga avgångar från Västerås till Stockholm Cityterminalen. Resan tar ungefär en och en halv timme, och den första avgången går klockan 5:00 och den sista klockan 19:10. Priset ligger kring hundralappen för en enkel resa som varken kan om- eller avbokas. Vill du kunna göra det får du lägga på en eller två tiokronor.

Nettbuss trafikerar sträckan med varumärket Bus4You. De har en daglig direktavgång till Stockholm måndag till torsdag klockan 9:45. På fredagar går det två direktavgångar, klockan 4:05 och klockan 9:30. På lördagar går avgångarna på likande tid, klockan 4:05 och klockan 9:45. På söndagar går det hela fyra direktavgångar, varav den tidigaste avgår klockan 5:00 och den senaste klockan 19:25.

Flixbus har en daglig direktavgång från Västerås resecentrum till Stockholm Cityterminal, med avgång klockan 5:20, varje dag i veckan. Detta är oftast det billigaste sättet att åka buss från Västerås till Stockholm.

Vad kostar det att åka med buss från Västerås till Stockholm?

Bussresor startar från så lite som 49:-. Dock beror det mycket vilken dag du bokar och för vilken tid, läs mer tips om hur du kan hitta billiga bussbiljetter.

Flixbus och Nettbuss biljetter kan köpas direkt med Omio.

✓ Alla Flixbus och Nettbuss biljetter kan köpas direkt med Omio Appen
✓ Boka direkt SNCF, Eurostar, och MTRX tågbiljetter med Omio
✓ Över 600 transportbolag på en plats

Skaffa appen!

Restips: Bussar från Västerås till Stockholm

Restips: Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Stockholm.
FAQs
Bussbiljetter från Västerås till Stockholm kan vara så billiga som 72 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Bussbiljetter från Västerås till Stockholm brukar ha ett genomsnittspris på 184 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Västerås är runt 91 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Västerås till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Restiden med buss från Västerås till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 15 min.

Den mest populära busstationer för resenärer som åker från Västerås är Västerås. I Stockholm är den mest populära busstationer bland resenärer Stockholm, Terminalslingan.

När du planerar din resa till Stockholm från Västerås kan det vara bra att veta hur långt bort busstationerna ligger från centrum. Den mest använda busstation i Västerås är Västerås som ligger 2.2 km från centrum. I Stockholm är den mest populära busstation Stockholm, Terminalslingan som ligger 1.5 km från centrum.

När du ska boka en resa med buss från Västerås till Stockholm kan du lita på att Flixbus, Vy Bus4You, SJ eller Vy Bus4You erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Västerås till Stockholm och jämföra vad de erbjuder för bekvämligheter innan du köper en biljett.
Om du letar efter en direktresa från Västerås till Stockholm kan du köpa dina bussbiljetter från Flixbus, Bus4you eller Vy Bus4You för att komma till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Västerås till Stockholm går klockan 12: 05. Den/Det sista buss som avgår från Västerås till Stockholm går klockan 12: 05. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Västerås till Stockholm med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Västerås till Stockholm med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm med buss reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Att resa från Västerås till Stockholm utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Västerås till Stockholm.
HemBussarBussar StockholmBussar från Västerås till Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk