JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
158 krSJ
88 krFlixbus
sön
23 jan.
159 krSJ
90 krFlixbus
mån
24 jan.
114 krSJ
90 krFlixbus
ons
26 jan.
137 krSJ
113 krBus4you
tors
27 jan.
117 krSJ
88 krFlixbus
fre
28 jan.
137 krSJ
90 krFlixbus
lör
29 jan.
114 krSJ
88 krFlixbus
sön
30 jan.
136 krSJ
101 krFlixbus
tis
1 feb.
114 krSJ
113 krVy Bus4You
tors
3 feb.
114 krSJ
90 krFlixbus
fre
4 feb.
114 krSJ
90 krFlixbus
lör
5 feb.
115 krSJ
90 krFlixbus
mån
7 feb.
114 krSJ
88 krFlixbus
tis
8 feb.
114 krSJ
112 krVy Bus4You

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Västerås och Stockholm

distanceAvstånd91 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss95 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You, SJ, Swebus eller Nettbuss

Bussar från Västerås till Stockholm är resa 91 km lång och tar i genomsnitt 1 h 25 min med våra partner som Flixbus, Vy Bus4You, SJ, Swebus eller Nettbuss. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 88 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 95 kr. Resande avreser oftast från Västerås Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: Västerås – Stockholm

Hitta de bästa bussar från Västerås till Stockholm med Omios resepartner från 88 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa resa.

Nettbuss Express
FlixBus

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Västerås till Stockholm kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Nettbuss Express buss från Västerås till Stockholm online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Nettbuss Express buss från Västerås till Stockholm kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Nettbuss Express buss tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för färdväg från Västerås till Stockholm samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig buss biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Västerås och Stockholm, kan du kolla direkt om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Nettbuss Express Västerås till Stockholm buss biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Buss från Västerås till Stockholm

Fågelvägen skiljer det bara nio mil mellan Västerås och Stockholm. En sträcka som gör att det inte lönar sig med flygtrafik mellan de båda orterna. Det bästa sättet att resa mellan Västerås och Stockholm är därför med tåg eller med buss. Nedan kan du läsa mer om allt det praktiska när det kommer till att åka buss från Västerås till Stockholm.

Varifrån åker man buss från Västerås till Stockholm?

Alla bussar från Västerås till Stockholm avgår från Västerås Resecentrum, som ligger i anslutning till Västerås Centralstation. Där finns väntrum, toalett (kostar pengar) och Pressbyrå. Några minuters promenad bort ligger Västerås centrum, med ett stort utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. OBS!: Det finns planer på att kraftigt bygga ut och modernisera Västerås resecentrum, kolla med ditt bussbolags hemsida om detta påverkar var din buss avgår.

Var ankommer jag om jag åker buss från Västerås till Stockholm?

Alla bussar som kör till centrala Stockholm går till Cityterminalen, belägen alldeles intill Stockholm centralstation, och förbunden med T-centralen. I Cityterminalen finns toaletter, en rad olika kiosker och enklare restauranger. I Centralstationen finns det även ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger samt en sportbar. OBS!: Är ditt egentliga mål Arlanda flygplats, så går det direktbussar från Västerås till Arlanda. .

Vilka bolag kör buss från Västerås till Stockholm?

Flixbus har mellan fem och sju dagliga avgångar från Västerås till Stockholm Cityterminalen. Resan tar ungefär en och en halv timme, och den första avgången går klockan 5:00 och den sista klockan 19:10. Priset ligger kring hundralappen för en enkel resa som varken kan om- eller avbokas. Vill du kunna göra det får du lägga på en eller två tiokronor.

Nettbuss trafikerar sträckan med varumärket Bus4You. De har en daglig direktavgång till Stockholm måndag till torsdag klockan 9:45. På fredagar går det två direktavgångar, klockan 4:05 och klockan 9:30. På lördagar går avgångarna på likande tid, klockan 4:05 och klockan 9:45. På söndagar går det hela fyra direktavgångar, varav den tidigaste avgår klockan 5:00 och den senaste klockan 19:25.

Flixbus har en daglig direktavgång från Västerås resecentrum till Stockholm Cityterminal, med avgång klockan 5:20, varje dag i veckan. Detta är oftast det billigaste sättet att åka buss från Västerås till Stockholm.

Vad kostar det att åka med buss från Västerås till Stockholm?

Bussresor startar från så lite som 49:-. Dock beror det mycket vilken dag du bokar och för vilken tid, läs mer tips om hur du kan hitta billiga bussbiljetter.

Flixbus och Nettbuss biljetter kan köpas direkt med Omio.

✓ Alla Flixbus och Nettbuss biljetter kan köpas direkt med Omio Appen
✓ Boka direkt SNCF, Eurostar, och MTR Express tågbiljetter med Omio
✓ Över 600 transportbolag på en plats

Skaffa appen!

Resetips: Bussar från Västerås till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Stockholm.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Västerås till Stockholm?

Det billigaste sättet att ta sig till Stockholm från Västerås är med buss och det kan kosta så lite som 88 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Västerås till Stockholm.

Vad brukar priset på en buss biljett från Västerås till Stockholm ligga på?

Att resa med buss från Västerås till Stockholm kostar i genomsnitt 95 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt avstånd är det mellan Stockholm och Västerås med buss?

Innan du planerar din resa från Västerås till Stockholm kan det vara bra att veta att Stockholm är ungefär 91 km från Västerås när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Västerås till Stockholm är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Västerås till Stockholm med buss?

Restiden med buss från Västerås till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 25 min.

Jag ska resa till Stockholm från Västerås. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du planerar din resa från Västerås till Stockholm kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Västerås åker från Västerås Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan i Stockholm.

Var ligger de mest populära busstationer i Västerås för resa till Stockholm?

När du planerar din resa till Stockholm från Västerås kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Västerås är Västerås Centralstation som ligger 959 m från cityområdet. I Stockholm är den mest populära busstation Stockholm, Terminalslingan som ligger 587 m från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Västerås till Stockholm?

Om du letar efter billiga bussar från Västerås till Stockholm kan du lita på att Flixbus, Vy Bus4You, SJ, Swebus eller Nettbuss kan ta dig till Stockholm snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Västerås och Stockholm för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Finns det någon direkt resa med buss från Västerås till Stockholm?

Letar du efter en direkt resa med buss från Västerås till Stockholm? I så fall kan du köpa buss biljetter från Västerås till Stockholm med Flixbus, Bus4you eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några resor med buss från Västerås till Stockholm kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Stockholm snabbast.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Västerås till Stockholm?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Västerås till Stockholm med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Västerås till Stockholm på ett och samma ställe i Omios app.

Din buss resa från Västerås till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Många resenärer som anländer i Stockholm med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Hur kan jag från Västerås till Stockholm om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Att resa från Västerås till Stockholm utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Västerås till Stockholm.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Västerås
Stockholm
Vasteras
Bekvämligheter