Bussar från Västerås till Stockholm

De billigaste bussarna från Västerås till Stockholm

Visar tider och priser för 28 sep.

Billigast

112 kr

Genomsnittligt pris

123 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
04:25Västerås, Resecentrum1tim.25 05:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
112 kr1Enkelresa
Billigast
19:50Västerås, Resecentrum1tim.25 21:15Stockholm, Terminalslingan
0 byten
112 kr1Enkelresa
Billigast
12:15Västerås, Resecentrum1tim.25 13:40Stockholm, Terminalslingan
0 byten
112 kr1Enkelresa
Näst Billigast
15:55Västerås, Resecentrum1tim.25 17:20Stockholm, Terminalslingan
0 byten
123 kr1Enkelresa
19:50Västerås1tim.25 21:15Stockholm
0 byten
128 kr1Enkelresa

Busstidtabell Västerås till Stockholm

Visar bussar för imorgon, onsdag 28 september
04:25Västerås, Resecentrum1tim.25 05:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
04:25Västerås1tim.25 05:50Stockholm
0 byten
12:15Västerås1tim.25 13:40Stockholm
0 byten
12:15Västerås, Resecentrum1tim.25 13:40Stockholm, Terminalslingan
0 byten
15:55Västerås, Resecentrum1tim.25 17:20Stockholm, Terminalslingan
0 byten
15:55Västerås1tim.25 17:20Stockholm
0 byten
19:50Västerås, Resecentrum1tim.25 21:15Stockholm, Terminalslingan
0 byten
19:50Västerås1tim.25 21:15Stockholm
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
28 sep.
tors
29 sep.
fre
30 sep.
lör
01 okt.
sön
02 okt.
mån
03 okt.
tis
04 okt.

De snabbaste bussarna från Västerås till Stockholm

Visar tider och priser för 28 sep.

Snabbaste resan

1 tim. 25 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 25 m

Bussar per dag

8

Distans

91 km

Av 8 bussar som avgår från Västerås till Stockholm dagligen så är 8 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
04:25Västerås, Resecentrum1tim.25 05:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
112 kr1Enkelresa
Snabbast
19:50Västerås, Resecentrum1tim.25 21:15Stockholm, Terminalslingan
0 byten
112 kr1Enkelresa
Snabbast
19:50Västerås1tim.25 21:15Stockholm
0 byten
128 kr1Enkelresa
Snabbast
04:25Västerås1tim.25 05:50Stockholm
0 byten
128 kr1Enkelresa
Snabbast
12:15Västerås1tim.25 13:40Stockholm
0 byten
128 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Västerås till Stockholm

distanceAvstånd91 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss108 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You, SJ eller Vy Bus4You

Bussresor från Västerås till Stockholm är 91 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partners som Flixbus, Vy Bus4You, SJ eller Vy Bus4You. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 108 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 81 kr. Resande åker oftast från Västerås Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: SJ, FlixBus eller Nettbuss Express från Västerås till Stockholm

Res mellan Västerås och Stockholm från 81 kr med Omios buss partner SJ, FlixBus eller Nettbuss Express! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest överkomlig färdväg, färdvägen för dig.

FlixBus
SJ
Nettbuss Express

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Tittar du efter bussar mellan Västerås och Stockholm? SJ är ett av de bästa bolagen att resa med på resa mellan Västerås och Stockholm. Som officiell resepartner till SJ visar Omio dig snabbt de senaste SJ busstidtabeller, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter de bästa avgångs- och ankomsttiderna, jämföra de snabbaste rutterna från Västerås till Stockholm, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste SJ bussbiljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Västerås och Stockholm kan du snabbt se om SJ biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Västerås – Stockholm buss hos Omio snabbt och enkelt och njut av din kommande resa med SJ!

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss mellan Västerås och Stockholm kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Njut av en lätt och behaglig färdväg, färdvägen mellan Västerås och Stockholm med Nettbuss Express! Som officiell resepartner till Nettbuss Express kan Omio hjälpa dig att leta rätt på aktuella busstidtabeller från Nettbuss Express, jämföra de bästa turerna och priserna för olika klasser på denna rutt (inklusive information om bagagepolicy och den sevice som finns ombord) samt köpa den för dagen mest prisvärda biljetten hos Nettbuss Express för sträckan Västerås till Stockholm med buss. Om du söker Nettbuss Express biljetter i Omios app kan du också se om det är mobilbiljetter, så att du kan resa utan papper och slippa stå i kö på busstation för att köpa biljetter. När du hittat din bästa rutt bokar du buss mellan Västerås och Stockholm, enkel resa, hos Omio eller på Omios app i bara några få steg. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av en rutt från Västerås till Stockholm i lugn och ro på en/ett buss med Nettbuss Express.

Buss från Västerås till Stockholm

Fågelvägen skiljer det bara nio mil mellan Västerås och Stockholm. En sträcka som gör att det inte lönar sig med flygtrafik mellan de båda orterna. Det bästa sättet att resa mellan Västerås och Stockholm är därför med tåg eller med buss. Nedan kan du läsa mer om allt det praktiska när det kommer till att åka buss från Västerås till Stockholm.

Varifrån åker man buss från Västerås till Stockholm?

Alla bussar från Västerås till Stockholm avgår från Västerås Resecentrum, som ligger i anslutning till Västerås Centralstation. Där finns väntrum, toalett (kostar pengar) och Pressbyrå. Några minuters promenad bort ligger Västerås centrum, med ett stort utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. OBS!: Det finns planer på att kraftigt bygga ut och modernisera Västerås resecentrum, kolla med ditt bussbolags hemsida om detta påverkar var din buss avgår.

Var ankommer jag om jag åker buss från Västerås till Stockholm?

Alla bussar som kör till centrala Stockholm går till Cityterminalen, belägen alldeles intill Stockholm centralstation, och förbunden med T-centralen. I Cityterminalen finns toaletter, en rad olika kiosker och enklare restauranger. I Centralstationen finns det även ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger samt en sportbar. OBS!: Är ditt egentliga mål Arlanda flygplats, så går det direktbussar från Västerås till Arlanda. .

Vilka bolag kör buss från Västerås till Stockholm?

Flixbus har mellan fem och sju dagliga avgångar från Västerås till Stockholm Cityterminalen. Resan tar ungefär en och en halv timme, och den första avgången går klockan 5:00 och den sista klockan 19:10. Priset ligger kring hundralappen för en enkel resa som varken kan om- eller avbokas. Vill du kunna göra det får du lägga på en eller två tiokronor.

Nettbuss trafikerar sträckan med varumärket Bus4You. De har en daglig direktavgång till Stockholm måndag till torsdag klockan 9:45. På fredagar går det två direktavgångar, klockan 4:05 och klockan 9:30. På lördagar går avgångarna på likande tid, klockan 4:05 och klockan 9:45. På söndagar går det hela fyra direktavgångar, varav den tidigaste avgår klockan 5:00 och den senaste klockan 19:25.

Flixbus har en daglig direktavgång från Västerås resecentrum till Stockholm Cityterminal, med avgång klockan 5:20, varje dag i veckan. Detta är oftast det billigaste sättet att åka buss från Västerås till Stockholm.

Vad kostar det att åka med buss från Västerås till Stockholm?

Bussresor startar från så lite som 49:-. Dock beror det mycket vilken dag du bokar och för vilken tid, läs mer tips om hur du kan hitta billiga bussbiljetter.

Flixbus och Nettbuss biljetter kan köpas direkt med Omio.

✓ Alla Flixbus och Nettbuss biljetter kan köpas direkt med Omio Appen
✓ Boka direkt SNCF, Eurostar, och MTRX tågbiljetter med Omio
✓ Över 600 transportbolag på en plats

Skaffa appen!

Restips: Bussar från Västerås till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Stockholm.
FAQs
Bussbiljetter från Västerås till Stockholm kan kosta så lite som 81 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Västerås till Stockholm.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 108 kr för att ta buss från Västerås till Stockholm. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Stockholm från Västerås.
När du reser med buss från Västerås till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 91 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Västerås till Stockholm i förväg genom Omio.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Västerås och Stockholm. På ett ungefär kan resan från Västerås till Stockholm med buss ligga på 1 h 20 min.

När man reser med buss från Västerås till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Västerås på Västerås Centralstation och de flesta anländer till Stockholm på Stockholm, Terminalslingan.

Västerås Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Västerås och den ligger 1.5 km från centrum. Den busstation i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm, Terminalslingan som ligger 1.5 km från centrum.

För att hitta bästa buss från Västerås till Stockholm kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, Vy Bus4You, SJ eller Vy Bus4You. Det är dock alltid bra att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Västerås till Stockholm och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om du vill göra en direktresa med buss från Västerås till Stockholm, kan du kolla upp Bus4you, Infobus eller Vy Bus4You. Om det inte finns några direktresor från Västerås till Stockholm kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att så smidigt som möjligt ta dig till Stockholm.
Du kan ta första buss från Västerås till Stockholm klockan 07: 50. Sista buss från Västerås till Stockholm avgår klockan 20: 48. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Västerås till Stockholm för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna färdvägen.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Västerås och Stockholm. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Västerås till Stockholm så smidig som möjligt.
Din bussresa från Västerås till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Det är inga problem att resa från Västerås till Stockholm utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Västerås till Stockholm. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Västerås
Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk