Bussar Västerås Örebro

De billigaste bussarna från Västerås till Örebro

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

74 kr

Genomsnittligt pris

87 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

FlixBus
16:251tim.10
Västerås
17:35Örebro
74 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
17:451tim.10
Västerås
18:55Örebro
92 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
16:451tim.10
Västerås
17:55Örebro
92 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
10:251tim.10
Västerås
11:35Örebro
92 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Västerås till Örebro

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
FlixBus
10:251tim.10
Västerås
11:35Örebro
0 byten
FlixBus
16:251tim.10
Västerås
17:35Örebro
0 byten
Flixbus
16:451tim.10
Västerås
17:55Örebro
0 byten
Flixbus
17:451tim.10
Västerås
18:55Örebro
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni

De snabbaste bussarna från Västerås till Örebro

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

1 tim. 10 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 10 m

Bussar per dag

4

Distans

85 km

Av 4 bussar som avgår från Västerås till Örebro dagligen så är 4 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
17:451tim.10
Västerås
18:55Örebro
92 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
16:451tim.10
Västerås
17:55Örebro
92 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
10:251tim.10
Västerås
11:35Örebro
92 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
16:251tim.10
Västerås
17:35Örebro
74 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Västerås till Örebro

distanceAvstånd85 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss77 kr
frequencyAntal Buss16 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 16 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You eller Flixbus

Bussresor från Västerås till Örebro är 85 km lång och tar i genomsnitt 1 h 10 min med våra partners som Vy Bus4You eller Flixbus. Normalt går det går det 16 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 61 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 77 kr. Resande åker oftast från Västerås och anländer till Örebro.

Bussbolag: FlixBus från Västerås till Örebro

Du kan resa med buss mellan Västerås och Örebro med FlixBus för så lite som 61 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa rutt.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Västerås till Örebro buss information:

  • Genomsnittlig restid: 1 h 10 min
  • Billigaste pris: 61 kr
  • FlixBus Antal: 3 per dag

Restips: Bussar från Västerås till Örebro

Restips: Ta bussen till Örebro. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Örebro.
FAQs
De billigaste bussbiljetter na från Västerås till Örebro är 61 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Västerås till Örebro. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina bussbiljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 77 kr för att ta buss från Västerås till Örebro. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Örebro från Västerås.
Du kan förvänta dig att avståndet från Örebro till Västerås är runt 85 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Västerås till Örebro är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Den genomsnittliga restiden med buss från Västerås till Örebro är 1 h 10 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina bussbiljetter från Västerås till Örebro.

Innan du planerar din resa från Västerås till Örebro kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Västerås åker från Västerås och anländer till Örebro i Örebro.

Om du planerar att resa med buss från Västerås kan du räkna med att åka 2.2 km från centrum till den busstation som är mest populär, Västerås. När du anländer till Örebro kan du räkna med att resa 1.8 km från Örebro till centrum.

Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Västerås till Örebro är 16 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Västerås till Örebro går klockan 07: 55. Den/Det sista buss som avgår från Västerås till Örebro går klockan 22: 30. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Västerås till Örebro med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Västerås till Örebro med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer i Örebro med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Stockholm-Arlanda. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Stockholm-Arlanda från Örebro kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Det är inga problem att resa från Västerås till Örebro utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Västerås till Örebro. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
HemBussarBussar ÖrebroBussar Västerås Örebro

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk