Bussar Västerås Köpenhamn

De billigaste bussarna från Västerås till Köpenhamn

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

899 kr

Genomsnittligt pris

1044 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
04:3517tim.10
Västerås, Resecentrum
21:45Köpenhamn
899 kr1Enkelresa
2 byten
15:4515tim.35
Västerås, Resecentrum
07:20Köpenhamn
1110 kr1Enkelresa
1 byte
00:4517tim.30
Västerås, Resecentrum
18:15Köpenhamn
1122 kr1Enkelresa
1 byte

Busstidtabell Västerås till Köpenhamn

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
00:4517tim.30
Västerås, Resecentrum
18:15Köpenhamn
1 byte
04:3517tim.10
Västerås, Resecentrum
21:45Köpenhamn
2 byten
15:4515tim.35
Västerås, Resecentrum
07:20Köpenhamn
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Västerås till Köpenhamn

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

15 tim. 35 m

Genomsnittligt pris

16 tim. 45 m

Bussar per dag

3

Distans

498 km

Det är svårt att ta sig från Västerås till Köpenhamn utan att göra minst ett byte.

Näst Snabbast
15:4515tim.35
Västerås, Resecentrum
07:20Köpenhamn
1110 kr1Enkelresa
1 byte
04:3517tim.10
Västerås, Resecentrum
21:45Köpenhamn
899 kr1Enkelresa
2 byten
00:4517tim.30
Västerås, Resecentrum
18:15Köpenhamn
1122 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Västerås till Köpenhamn

distanceAvstånd498 km
durationGenomsnittlig restid med buss14 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss705 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagVy Bus4You, SJ, Infobus eller Flixbus

Bussresor från Västerås till Köpenhamn är 498 km lång och tar i genomsnitt 14 h 20 min med våra partners som Vy Bus4You, SJ, Infobus eller Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdvägen för så lite som 572 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 705 kr.

Bussbolag: FlixBus eller SJ från Västerås till Köpenhamn

Res mellan Västerås och Köpenhamn från 572 kr med Omios buss partner FlixBus eller SJ! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest överkomlig resa för dig.

SJ
FlixBus

Funderar du på att resa med buss mellan Västerås och Köpenhamn? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta färdväg, färdvägen med SJ. Kolla med Omio för att se aktuella SJ busstidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på Västerås till Köpenhamn buss och boka SJ biljetter online snabbt och enkelt. När du tar en buss från Västerås till Köpenhamn kan du förvänta dig att resa 498 km enkel resa med SJ. Om du söker bussar från Västerås till Köpenhamn i Omios app, kan du kolla om SJ biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa papperslöst och utan att behöva köpa biljetter själv på busstation. Vare sig du söker efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss med SJ gör vi jobbet åt dig så att du säkert kommer till Köpenhamn från Västerås. Boka den/det perfekta Västerås till Köpenhamn buss nu hos Omio och njut av en lugn och behaglig resa med SJ!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Västerås till Köpenhamn

Restips: Ta bussen till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Köpenhamn.
FAQs
Bussbiljetter från Västerås till Köpenhamn kan vara så billiga som 572 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Bussbiljetter från Västerås till Köpenhamn brukar ha ett genomsnittspris på 705 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser med buss från Västerås till Köpenhamn kommer sträckan att ligga på cirka 498 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Västerås till Köpenhamn i förväg genom Omio.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Västerås och Köpenhamn. På ett ungefär kan resan från Västerås till Köpenhamn med buss ligga på 14 h 20 min.
Du kan ta första buss från Västerås till Köpenhamn klockan 08: 50. Sista buss från Västerås till Köpenhamn avgår klockan 18: 30. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Västerås till Köpenhamn för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna rutt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Västerås till Köpenhamn om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer i Köpenhamn med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Berlin eller Hamburg från Köpenhamn kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Västerås till Köpenhamn utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
HemBussarBussar i DanmarkBussar KöpenhamnBussar Västerås Köpenhamn

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk