Buss från Göteborg till Köpenhamn

De billigaste bussarna från Göteborg till Köpenhamn

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

246 kr

Genomsnittligt pris

272 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
07:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 11:20Köpenhamn
0 byten
246 kr1Enkelresa
Näst Billigast
02:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 07:00Köpenhamn
0 byten
280 kr1Enkelresa
08:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 12:20Köpenhamn
0 byten
291 kr1Enkelresa

Busstidtabell Göteborg till Köpenhamn

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
02:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 07:00Köpenhamn
0 byten
07:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 11:20Köpenhamn
0 byten
08:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 12:20Köpenhamn
0 byten
10:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 15:05Köpenhamn
0 byten
16:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 20:20Köpenhamn
0 byten
18:05Göteborg, Nils Ericsonsterminalen4tim.24 22:29København H
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Göteborg till Köpenhamn

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

4 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 20 m

Bussar per dag

3

Distans

229 km

Av 3 bussar som avgår från Göteborg till Köpenhamn dagligen så är 3 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
02:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 07:00Köpenhamn
0 byten
280 kr1Enkelresa
Snabbast
08:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 12:20Köpenhamn
0 byten
291 kr1Enkelresa
Snabbast
10:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 15:05Köpenhamn
0 byten
369 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Köpenhamn?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Göteborg till Köpenhamn

distanceAvstånd228 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss289 kr
frequencyAntal Buss8 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 8 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, Vy Bus4You, Öresundståg, Flixbus eller Infobus

Bussresor från Göteborg till Köpenhamn är 228 km lång och tar i genomsnitt 4 h 30 min med våra partners som Vy Bus4You, Vy Bus4You, Öresundståg, Flixbus eller Infobus. Normalt går det går det 8 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 227 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 289 kr.

Bussbolag: FlixBus, Oresundstag eller Nettbuss Express från Göteborg till Köpenhamn

FlixBus, Oresundstag eller Nettbuss Express bussar kan erbjuda dig bussbiljetter från Göteborg till Köpenhamn från 227 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus
Nettbuss Express
Oresundstag

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Göteborg till Köpenhamn buss information:

  • Genomsnittlig restid: 4 h 39 min
  • FlixBus Antal: 3 per dag

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Göteborg till Köpenhamn kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Hitta billiga biljetter till Oresundstag bussar mellan Göteborg och Köpenhamn hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Göteborg till Köpenhamn buss tidtabellen från Oresundstag, de senaste erbjudandena om tillgängliga bussbiljetter och annan reseinformation för 228 km resa från Göteborg till Köpenhamn, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter bussar från Göteborg till Köpenhamn i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till Oresundstag bussar är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla Oresundstag buss tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Köpenhamn från Göteborg och boka sedan en billig/ett billigt buss utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande buss mellan Göteborg och Köpenhamn med Oresundstag!

Buss från Göteborg till Köpenhamn

Från Nils Ericson Terminalen i Göteborg går det att välja mellan ett stort antal avgångar till Köpenhamn varje dygn. En bussresa mellan Göteborg och Köpenhamn tar mellan fyra och fem timmar med de två bussbolag som kör rutten. Möjlighet finns att resa i princip under alla tider på dygnet. Såväl helg- som vardagar finns alternativet att resa sent på natten. Avresestationen är den centralt belägna Nils Ericson Terminalen i Göteborg. I Köpenhamn stannar bussen på bussterminalen på Ingerslevsgade i närheten av Köpenhamns Centralstation.

Vilka bussbolag kör från Göteborg till Köpenhamn?

Du kan åka bussar mellan Göteborg och Köpenhamn med två olika bussbolag: Flixbus och Nettbus. Det finns ett flertal restider att välja bland varje dygn, både under dag- och nattetid. Resorna avgår från Nils Ericson Terminalen i Göteborg och ankommer till bussterminalen på Ingerslevsgade i närheten av Köpenhamns Centralstation.

Hur lång tid tar det med buss från Göteborg till Köpenhamn?

Både Flixbus och Nettbus kör rutten mellan Göteborg och Köpenhamn på mellan 4 och 5 timmar. Restiderna är ungefär desamma med båda bolagen, däremot går det att spara tid på vissa avgångar, men aldrig mer än en timme. Inga alternativ kräver några byten.

Hur många bussar går det från Göteborg till Köpenhamn?

Under vardagar avgår 5-12 bussar per dygn. På lördagar och söndagar går det att välja mellan upp till 20 avgångar per dag. Detta inkluderar avresetider på tidiga morgnar och nätter. Nattresor startar mellan 02:00 och 02:40 varje natt. De tidigaste alternativen varje morgon avgår runt 07:00. Därefter avgår bussar med varierande frekvens under dagen. Senaste alternativet avgår i regel runt 20:00.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Göteborg till Köpenhamn?

Avgångsbusshållplats: Nils Ericson Terminalen, Göteborg. Terminalen ligger mitt i centrala Göteborg i anslutning till Centralstationen. På stationen finns tillgång till mat och dryck, toaletter, gratis Wi-Fi och närhet till shopping i Göteborgs centrum. På stationen finns förvaringsboxar i olika storlekar med övervakning dygnet runt. Nära centralstationen finns en bilparkering som också den övervakas dygnet runt. Ankomstplats: Ingerslevsgade, Köpenhamn. Bussterminalen på Ingerslevsgade i Vesterbro, Köpenhamn är centralt belägen strax bakom Köpenhamns Centralstation. På centralstationen finns möjligheter att inta mat och dryck på caféer och snabbmatsrestauranger, nyttja toaletter, använda gratis Wi-Fi, ta ut pengar och ta del av ett litet shoppingutbud. Från stationen går tåg och bussar till flertalet destinationer i Danmark och Europa.

Restips: Bussar från Göteborg till Köpenhamn

Restips: Ta bussen till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Köpenhamn.
FAQs
Bussbiljetter från Göteborg till Köpenhamn kan vara så billiga som 227 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med buss från Göteborg till Köpenhamn kostar i genomsnitt 289 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser med buss från Göteborg till Köpenhamn kommer sträckan att ligga på cirka 228 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Göteborg till Köpenhamn i förväg genom Omio.
En bussresa från Göteborg till Köpenhamn har en genomsnittlig restid på 4 h 30 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Göteborg till Köpenhamn så snabbt som möjligt.
Om du letar efter en direktresa från Göteborg till Köpenhamn kan du köpa dina bussbiljetter från Flixbus, Bus4you eller Vy Bus4You för att komma till Köpenhamn snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Göteborg till Köpenhamn är 8 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Du kan ta dagens tidigaste buss från Göteborg till Köpenhamn klockan 06: 25   eller sista buss från Göteborg till Köpenhamn som går klockan 22: 55. Titta efter de senaste tidtabellerna för Göteborg till Köpenhamn med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna resa.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Göteborg och Köpenhamn. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Göteborg till Köpenhamn så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Köpenhamn med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Berlin eller Hamburg från Köpenhamn kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Göteborg och Köpenhamn. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Göteborg till Köpenhamn så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
HemBussarBussar i DanmarkBussar KöpenhamnBuss från Göteborg till Köpenhamn

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk