JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
24 okt.
525 krSJ
302 krVy Bus4You
2005 krSas Airways
mån
25 okt.
Hitta priser
201 krFlixbus
2005 krSas Airways
tis
26 okt.
263 krSJ
298 krVy Bus4You
902 krEurowings
tors
28 okt.
264 krSJ
299 krVy Bus4You
1002 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Göteborg till Landskrona
Ta bussen till Landskrona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Landskrona.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Göteborg till Landskrona?
De billigaste buss biljetterna från Göteborg till Landskrona är 201 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Göteborg till Landskrona. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad brukar priset på en buss biljett från Göteborg till Landskrona ligga på?
Buss biljetter från Göteborg till Landskrona brukar ha ett genomsnittspris på 292 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från Göteborg till Landskrona med buss?
Innan du planerar din resa från Göteborg till Landskrona kan det vara bra att veta att Landskrona är ungefär 210 kmifrån Göteborg när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Göteborg till Landskrona är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar buss från Göteborg till Landskrona?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Landskrona buss är 3 h 14 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Göteborg till Landskrona.
Vilken busstation i Göteborg borde jag resa från? Vilken busstation i Landskrona borde jag resa till?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Göteborg till Landskrona kan det vara bra att veta att Göteborg, Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Göteborg medan Landskrona, Pumpgatan / Malmövägen (McDonald's) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Landskrona.

Var ligger busstationer i Göteborg och Landskrona?

Du kan åka buss från Göteborg på Göteborg, Centralstation som ligger 0 km från cityområdet. När du kommer fram till Landskrona så kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Landskrona, Pumpgatan / Malmövägen (McDonald's), som ligger 1 km från cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Göteborg till Landskrona?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Göteborg till Landskrona med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Göteborg till Landskrona på ett och samma ställe i Omio's app.
När jag kommit fram till Landskrona från Göteborg med buss, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Landskrona?
Många av våra kunder som reser med buss från Göteborg till Landskrona reser vidare från Landskrona. Många väljer att fortsätta resan till från Landskrona till närliggande destinationer som Köpenhamn, Stockholm eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Göteborg och Landskrona?
Det är inga problem att resa från Göteborg till Landskrona utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Göteborg till Landskrona. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Landskrona
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13