De billigaste bussarna från Göteborg till Borås

Visar tider och priser för 20 jan.

Cheapest

111 kr

Average

113 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Göteborg till Borås kostar omkring 113 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 111 kr.

06:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen0tim.50 07:35Borås
0 changes
111 kr1Enkelresa
09:15Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 10:15Borås
0 changes
111 kr1Enkelresa
14:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 15:45Borås
0 changes
111 kr1Enkelresa
12:25Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 13:25Borås
0 changes
111 kr1Enkelresa
17:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 18:00Borås
0 changes
122 kr1Enkelresa

Busstidtabell Göteborg till Borås

Visar bussar för imorgon, tors 20 januari
06:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen0tim.50 07:35Borås
0 changes
09:15Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 10:15Borås
0 changes
12:25Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 13:25Borås
0 changes
14:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 15:45Borås
0 changes
17:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 18:00Borås
0 changes

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
129 krVästtrafik
77 krFlixbus
fre
21 jan.
129 krVästtrafik
77 krFlixbus
lör
22 jan.
112 krSJ
66 krFlixbus
ons
26 jan.
56 krSJ
77 krFlixbus
fre
28 jan.
56 krSJ
67 krFlixbus
lör
29 jan.
56 krSJ
67 krFlixbus
mån
31 jan.
56 krSJ
66 krFlixbus

De snabbaste bussarna från Göteborg till Borås

Visar tider och priser för 20 jan.

Snabbaste resan

50 m

Genomsnittligt pris

58 m

Bussar per dag

5

Distans

58 km

Av 5 bussar som avgår från Göteborg till Borås dagligen så är 5 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 58 km på genomsnittligen 58 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 50 m .

De långsammaste bussarna tar 1 tim. och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
06:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen0tim.50 07:35Borås
0 changes
111 kr1Enkelresa
17:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 18:00Borås
0 changes
122 kr1Enkelresa
09:15Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 10:15Borås
0 changes
111 kr1Enkelresa
14:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 15:45Borås
0 changes
111 kr1Enkelresa
12:25Göteborg, Nils Ericsson Terminalen1tim.00 13:25Borås
0 changes
111 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Göteborg och Borås

distanceAvstånd57 km
durationGenomsnittlig restid med buss55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss86 kr
frequencyAntal Buss51 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 51 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You, Västtrafik eller Nettbuss

Bussar från Göteborg till Borås är färdväg 57 km lång och tar i genomsnitt 55 min med våra partner som Flixbus, Vy Bus4You, Västtrafik eller Nettbuss. Normalt går det det finns 51 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 66 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 86 kr. Resande avreser oftast från Göteborg, Centralstation och anländer till Borås, Resecentrum.

Bussbolag: Göteborg till Borås med

Bussar kan erbjuda dig mellan Göteborg och Borås från 66 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

Nettbuss Express
FlixBus

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Göteborg till Borås kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Ett av de bästa sätten att resa från Göteborg till Borås är att ta en/ett buss med Nettbuss Express. Omio hjälper dig att hitta den optimala Nettbuss Express buss från Göteborg till Borås genom att visa dig Nettbuss Express’s aktuella buss tidtabeller, de buss biljetter som erbjuds (inbegripet uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priseerna för denna Göteborg till Borås rutt. Du kan förvänta dig att resa från Göteborg till Borås på en/ett buss med Nettbuss Express. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Göteborg till Borås kan du kolla direkt om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din Nettbuss Express buss biljett hos Omio och njuter sedan av den kommande resan från Göteborg till Borås!

Buss från Göteborg till Borås

Utbudet på bussar från Göteborg till Borås är ovanligt stort. Detta innebär extremt goda pendlingsmöjligheter mellan städerna och många tar bussen till och från jobbet dagligen. Flera bolag kör den korta sträckan måndag till söndag och den genomsnittliga restiden ligger på omkring en timme. En vanlig vardag kan det finnas en bra bit över hundra avgångar att välja mellan och bussarna går i princip dygnet runt. Västtrafik har flest resor av bolagen, följt av FlixBus och norska Nettbuss.

Vilka bussbolag kör från Göteborg till Borås?

Anledningen till det ovanligt stora utbudet är att Västtrafik, som ansvarar för en stor del av kollektivtrafiken i regionen, har regelbundna avgångar mellan Göteborg och Västerås. Dessutom har både Nettbuss och FlixBus – två av de mest aktiva bussbolagen i Sverige – en mängd resor mellan städerna under både vardagar och helger.

Hur lång tid tar det med buss från Göteborg till Borås?

Det är ca 65 kilometer körvägen mellan Göteborg och Borås. I genomsnitt tar det inte mer än en timme med buss till destinationen. Många resor går till och med fortare än så. Differensen mellan den snabbaste bussen och den långsammaste för dagen är relativt obetydlig, då det inte handlar om mer än tio minuter eller max en kvart. Samtliga bussar kör direkt, utan några byten på vägen.

Hur många bussar går det från Göteborg till Borås?

Antalet avgångar från Göteborg till Borås är mycket stort. Resenären kan vanligen välja bland ett hundratal resor om dagen och frekvensen på bussar är mycket hög med flera avgångar i timmen. I rusningstid finns det kanske allra flest, men egentligen är utbudet gott hela dagen. På natten går det dock lite färre bussar.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Göteborg till Borås?

Avgångsbusshållplats: Nils Ericsonterminalen. Bussarna till Borås avgår från ett par olika hållplatser. Västtrafik har sina egna kollektivhållplatser och en del av FlixBus resor startar vid stationen Korsvägen. Nils Ericsonterminalen är dock huvudstation, från vilken en mängd bussar till när och fjärran avgår dagligen. Den bildar tillsammans med centralstationen vägg i vägg Göteborgs resecentrum. 

Ankomstplats: Borås Resecentrum. Borås Resecentrum är den naturliga knutpunkten för både buss- och tågtrafiken i staden. Den nyrenoverade terminalen ligger mittemot centralstationen. På området finns bland annat WiFi, hissar, toaletter, ett café och en Pressbyrånbutik. Resecentrum ligger mycket centralt med bra parkeringsmöjligheter i närområdet och gångavstånd till allt Borås har att erbjuda.

Resetips: Bussar från Göteborg till Borås

Ta bussen till Borås. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Borås.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Göteborg till Borås vara?

Buss biljetter från Göteborg till Borås kan vara så billiga som 66 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Vad brukar priset på en buss biljett från Göteborg till Borås ligga på?

Buss biljetter till Borås från Göteborg kostar 86 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Göteborg till Borås och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är det från Göteborg till Borås med buss?

När du reser från Göteborg till Borås med buss kan du räkna med att avståndet mellan Göteborg och Borås är ungefär 57 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Borås med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Göteborg och Borås. På ett ungefär kan resan från Göteborg till Borås med buss ligga på 55 min.

Vilka är de mest använda busstationer i Göteborg och i Borås?

När man reser med buss från Göteborg till Borås är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Göteborg på Göteborg, Centralstation och de flesta anländer till Borås på Borås, Resecentrum.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Göteborg och i Borås?

Om du planerar att resa med buss från Göteborg kan du räkna med att åka 461 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Göteborg, Centralstation. När du anländer till Borås kan du räkna med att resa 498 m från Borås, Resecentrum till cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Göteborg och Borås?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Göteborg till Borås med buss. När du ska åka till Borås från Göteborg kan du resa med Flixbus, Vy Bus4You, Västtrafik eller Nettbuss. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Göteborg till Borås eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Kan jag hitta en direkt resa med buss från Göteborg till Borås utan transfer emellan?

Om du letar efter en direkt resa från Göteborg till Borås kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus eller Vy Bus4You för att komma till Borås snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.

Hur många bussar per dag finns det från Göteborg till Borås?

I genomsnitt det finns 51 bussar om dagen från Göteborg till Borås. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Göteborg till Borås?

Om du planerar att resa med buss från Göteborg till Borås kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Borås med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Jönköping eller Linköping. Om du också vill upptäcka Stockholm, Jönköping eller Linköping från Borås kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Din buss resa från Göteborg till Borås måste inte ta slut i Borås. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Borås är Stockholm, Jönköping eller Linköping. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Jönköping eller Linköping kan Omio hjälpa dig!

Kan jag resa från Göteborg till Borås med buss istället för att resa med bil?

Det är inga problem att resa från Göteborg till Borås utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Göteborg till Borås. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Borås
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13