De billigaste bussarna från Köpenhamn till Borås

Visar tider och priser för 20 jan.

Cheapest

351 kr

Average

351 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Köpenhamn till Borås kostar omkring 351 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 351 kr.

Billigast
15:55København, Ingerslevsgade9tim.00 00:55Borås, Resecentrum
1 changes
351 kr1Enkelresa

Busstidtabell Köpenhamn till Borås

Visar bussar för imorgon, tors 20 januari
15:55København, Ingerslevsgade9tim.00 00:55Borås, Resecentrum
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
517 krÖresundståg
351 krFlixbus
2424 krSas Airways
fre
21 jan.
542 krÖresundståg
296 krFlixbus
2786 krSas Airways
lör
22 jan.
284 krSJ
285 krFlixbus
1228 krNorwegian Air Shuttle
tis
25 jan.
415 krSJ
Hitta priser
1613 krSas Airways

De snabbaste bussarna från Köpenhamn till Borås

Visar tider och priser för 20 jan.

Snabbaste resan

9 tim.

Genomsnittligt pris

9 tim.

Bussar per dag

1

Distans

229 km

Det är svårt att ta sig från Köpenhamn till Borås utan att göra minst ett byte.

Snabbast
15:55København, Ingerslevsgade9tim.00 00:55Borås, Resecentrum
1 changes
351 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Köpenhamn till Borås

distanceAvstånd228 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss310 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Köpenhamn till Borås är rutt 228 km lång och tar i genomsnitt 5 h 50 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 310 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 285 kr. Resande avreser oftast från København, Ny Ellebjerg St. (togbus) och anländer till Borås, Resecentrum.

Resetips: Bussar från Köpenhamn till Borås

Ta bussen till Borås. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Borås.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Köpenhamn till Borås?

Det billigaste sättet att ta sig till Borås från Köpenhamn är med buss och det kan kosta så lite som 285 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Köpenhamn till Borås.

Vad brukar priset på en buss biljett från Köpenhamn till Borås ligga på?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 310 kr för att ta buss från Köpenhamn till Borås. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Borås från Köpenhamn.

Hur långt är det från Köpenhamn till Borås med buss?

När du reser med buss från Köpenhamn till Borås kommer sträckan att ligga på cirka 228 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Köpenhamn till Borås i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar buss från Köpenhamn till Borås?

Den genomsnittliga restiden med buss från Köpenhamn till Borås är 5 h 50 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Köpenhamn till Borås.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Köpenhamn till Borås?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Köpenhamn till Borås kan det vara bra att veta att København, Ny Ellebjerg St. (togbus) är mest populär bland resenärer som åker från Köpenhamn medan Borås, Resecentrum är den mest populära busstation för resenärer som åker till Borås.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Köpenhamn och i Borås?

Du kan åka buss från Köpenhamn på København, Ny Ellebjerg St. (togbus) som ligger 4 km från cityområdet. När du kommer fram till Borås kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Borås, Resecentrum, som ligger 498 m från cityområdet.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Köpenhamn till Borås?

Om du planerar att resa med buss från Köpenhamn till Borås kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Borås med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Jönköping från Borås kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som planerar en resa till Borås med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Borås och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Kan jag resa från Köpenhamn till Borås med buss istället för att resa med bil?

Det är inga problem att resa från Köpenhamn till Borås utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Köpenhamn till Borås. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Borås
Boras
Bekvämligheter