Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Uppsala till Borås

distanceAvstånd360 km
changesDirektbussJa

Bussar från Uppsala till Borås är färdväg 360 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Uppsala, Centralstation och anländer till Borås, Resecentrum.

Resetips: Bussar från Uppsala till Borås

Ta bussen till Borås. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Uppsala to Borås.
FAQs

Hur långt är avståndet mellan Uppsala och Borås när man reser med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Uppsala till Borås? Avståndet mellan Uppsala och Borås med buss är runt 360 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Uppsala till Borås kan du få.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Uppsala till Borås?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Uppsala till Borås åker de ofta från Uppsala, Centralstation i Uppsala och kommer fram till Borås, Resecentrum i Borås. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Uppsala och Borås i förväg.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Uppsala och i Borås?

Uppsala, Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Uppsala och den ligger 86 m från cityområdet. Den busstation i Borås som är mest populär bland resenärer är Borås, Resecentrum som ligger 498 m från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss till Borås besöker ofta även Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Borås och de andra populära destinationerna.

Din buss resa från Uppsala till Borås måste inte ta slut i Borås. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Borås är Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Göteborg eller Jönköping kan Omio hjälpa dig!

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Uppsala och Borås?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Uppsala och Borås. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Uppsala till Borås så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Uppsala
Borås
Uppsala
Bekvämligheter
Uppsala, Stationsgatan
Bekvämligheter