JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
609 krSJ
Hitta priser
1538 krregional jet
fre
22 okt.
Hitta priser
498 krFlixbus
1422 krregional jet
lör
23 okt.
Hitta priser
479 krFlixbus
2539 krregional jet
sön
24 okt.
Hitta priser
523 krFlixbus
1225 krSas Airways
mån
25 okt.
423 krSJ
443 krFlixbus
891 krSas Airways
ons
27 okt.
496 krSJ
Hitta priser
892 krSas Airways
tors
28 okt.
700 krSJ
Hitta priser
107 krMalta Air
fre
29 okt.
708 krSJ
679 krFlixbus
108 krMalta Air
lör
30 okt.
535 krSJ
636 krFlixbus
108 krMalta Air
sön
31 okt.
Hitta priser
583 krFlixbus
147 krMalta Air
mån
1 nov.
608 krSJ
467 krFlixbus
147 krMalta Air
tis
2 nov.
524 krSJ
Hitta priser
108 krMalta Air
ons
3 nov.
501 krSJ
Hitta priser
108 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Uppsala till Malmö
Ta bussen till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Uppsala to Malmö.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Uppsala till Malmö med buss?
Buss biljetter från Uppsala till Malmö kan vara så billiga som 443 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en buss biljett från Uppsala till Malmö ligga på?
Att resa med buss från Uppsala till Malmö kostar i genomsnitt 486 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur lång är sträckan mellan Malmö och Uppsala om jag väljer att resa med buss?
Innan du planerar din resa från Uppsala till Malmö kan det vara bra att veta att Malmö är ungefär 547 kmifrån Uppsala när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Uppsala till Malmö är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Uppsala till Malmö med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Uppsala till Malmö buss är 12 h 15 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Uppsala till Malmö.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Uppsala till Malmö?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Uppsala är Uppsala, Centralstation. I Malmö är den mest populära busstation bland resenärer Malmö, Norra Vallgatan.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast cityområdena i Uppsala och Malmö?

Om du planerar att resa med buss från Uppsala kan du räkna med att åka 0 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Uppsala, Centralstation. När du anländer i Malmö kan du räkna med att resa 0 km från Malmö, Norra Vallgatan till cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Uppsala och Malmö?
När du ska boka en resa med buss från Uppsala till Malmö kan du lita på att Flixbus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Malmö snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Uppsala till Malmö och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur köper jag buss biljetter från Uppsala till Malmö?
Om du planerar att resa med buss från Uppsala till Malmö kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Jag vill resa med buss från Uppsala till Malmö. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Malmö?
Din buss resa från Uppsala till Malmö måste inte ta slut i Malmö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Malmö är Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Uppsala till Malmö?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Uppsala och Malmö. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Uppsala till Malmö så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Uppsala
Uppsala
Bekvämligheter
Uppsala, Stationsgatan
Bekvämligheter