JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
606 krSJ
Hitta priser
Hitta priser
tis
30 nov.
500 krSJ
Hitta priser
386 krMalta Air
ons
1 dec.
543 krSJ
Hitta priser
85 krMalta Air
tors
2 dec.
543 krSJ
498 krFlixbus
96 krMalta Air
fre
3 dec.
802 krSJ
442 krFlixbus
240 krMalta Air
lör
4 dec.
534 krSnälltåget
442 krFlixbus
86 krMalta Air
sön
5 dec.
422 krSJ
402 krFlixbus
182 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Malmö till Uppsala

distanceAvstånd547 km
durationGenomsnittlig restid med buss11 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss446 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Malmö till Uppsala är färdväg 547 km lång och tar i genomsnitt 11 h 10 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 402 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 446 kr. Resande avreser oftast från Malmö Centralstation och anländer till Uppsala, Stora Torget.

Resetips

Bussar från Malmö till Uppsala
Ta bussen till Uppsala. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Uppsala.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Malmö till Uppsala med buss?
Buss biljetter från Malmö till Uppsala kan kosta så lite som 402 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Malmö till Uppsala.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Malmö till Uppsala?
Att resa med buss från Malmö till Uppsala kostar i genomsnitt 446 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet mellan Malmö och Uppsala när man reser med buss?
Innan du planerar din resa från Malmö till Uppsala kan det vara bra att veta att Uppsala är ungefär 547 km från Malmö när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Malmö till Uppsala är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Malmö till Uppsala med buss?
Restiden med buss från Malmö till Uppsala kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 11 h 10 min.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Malmö och Uppsala bör jag välja inför min resa?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Malmö till Uppsala åker de ofta från Malmö Centralstation i Malmö och kommer fram till Uppsala, Stora Torget i Uppsala. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Malmö och Uppsala i förväg.

Hur långt från centrum i Malmö och i Uppsala ligger de mest populära busstationer?

När du åker från Malmö kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Malmö Centralstation som ligger 375 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Uppsala kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Uppsala är Uppsala, Stora Torget som ligger 358 m från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Malmö till Uppsala med buss?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Malmö till Uppsala kan du ta buss med Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Malmö och Uppsala för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Malmö till Uppsala?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Malmö till Uppsala med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Malmö till Uppsala på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Malmö till Uppsala reser vidare från Uppsala. Många väljer att fortsätta resan från Uppsala till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många resenärer som anländer i Uppsala med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Jönköping från Uppsala kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Kan jag resa från Malmö till Uppsala med buss istället för att resa med bil?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Malmö till Uppsala utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Uppsala
Uppsala
Bekvämligheter
Uppsala, Stationsgatan
Bekvämligheter