JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
202 krSJ
Hitta priser
tors
27 jan.
203 krSJ
67 krFlixbus
fre
28 jan.
203 krSJ
67 krFlixbus
lör
29 jan.
399 krArlanda Express
77 krFlixbus
sön
30 jan.
205 krSJ
67 krFlixbus
mån
31 jan.
205 krSJ
67 krFlixbus
tis
1 feb.
202 krSJ
Hitta priser
ons
2 feb.
376 krArlanda Express
Hitta priser
tors
3 feb.
376 krArlanda Express
67 krFlixbus
fre
4 feb.
204 krSJ
67 krFlixbus
lör
5 feb.
399 krArlanda Express
67 krFlixbus
sön
6 feb.
204 krSJ
67 krFlixbus
mån
7 feb.
378 krArlanda Express
67 krFlixbus
tis
8 feb.
377 krArlanda Express
Hitta priser
tors
10 feb.
204 krSJ
67 krFlixbus
fre
11 feb.
376 krArlanda Express
156 krFlixbus
lör
12 feb.
400 krArlanda Express
67 krFlixbus
mån
14 feb.
375 krArlanda Express
76 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Stockholm-Arlanda och Uppsala

distanceAvstånd28 km
durationGenomsnittlig restid med buss35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss69 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Stockholm-Arlanda till Uppsala är rutt 28 km lång och tar i genomsnitt 35 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 69 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 67 kr. Resande avreser oftast från Stockholm-Arlanda, Flygplats (Terminal 5) och anländer till Uppsala, Stora Torget.

Bussbolag: Mellan Stockholm-Arlanda och Uppsala

Hitta de bästa bussar mellan Stockholm-Arlanda och Uppsala med Omios resepartner från 67 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa rutt.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Buss från Arlanda till Uppsala

Det är både smidigt och snabbt att ta sig från Arlanda Airport till Uppsala med buss. Resan tar endast runt 35 minuter och det går flera direktbussar om dagen. På vardagar börjar den första bussen gå tidigt på morgonen vid cirka 06:55. Den senaste avgången är vid cirka 18:20 på kvällen.

Vilka bussbolag kör från Arlanda till Uppsala?

Bussbolaget Flixbus kör mellan de båda destinationerna under hela året. Det är för tillfället det enda bussbolaget som kör direkt mellan Arlanda Airport och Uppsala. Samtliga bussar avgår från Arlanda terminal 5 och anländer till Stationsgatan 26, som ligger mittemot Uppsala Centralstation. På bussen finns det WiFi och toalett. En väska och handbagage går bra att ta med sig på bussen.

Hur lång tid tar det med buss från Arlanda till Uppsala?

Den uppskattade restiden för buss mellan Arlanda och Uppsala är 35 minuter, oavsett vilken tid på dagen eller vilken veckodag man väljer att resa. Är det mycket trafik på vägarna eller svårt väglag kan det givetvis ta lite längre tid. Det är cirka 40 kilometer mellan Arlanda Airport och Uppsala Centralstation.

Hur många bussar går det från Arlanda till Uppsala?

På vardagar och söndagar kan man vanligtvis välja mellan fyra till fem avgångar om dagen. Avgångarna är någorlunda jämt fördelade över dagen. På lördagar brukar det finnas fem avgångar att välja mellan. Det finns i regel lika många avgångar oavsett vilken tid på året man ska resa.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Arlanda till Uppsala?

Avgångshållplats: Arlanda Airport. Bussen avgår från terminal 5 på Arlanda Airport. Flygplatsen ligger cirka 42 kilometer från Stockholm C. Det går att resa dit med snabbtåget Arlanda Express på 20 minuter. Flygbuss, pendeltåg och lokalbuss passerar också flygplatsen. Lång- och korttidsparkering samt taxi finns utanför terminalen. Restauranger, kiosker, butiker, WiFi och bankomat finns på Arlanda Airport.

Ankomsthållplats: Stationsgatan 26, Uppsala. Flixbus kör till busshållplatsen vid Stationsgatan 26, som är en del av Uppsala Centralstation. Den ligger i området Fålhagen nära centrum. Det tar ca fem minuter att promenera till Uppsala Centralstation via Centralpassagen och Stationsgatan. På Stationsgatan 26 finns inga kiosker eller butiker, men Uppsala Centralstation har WiFi, kiosker, butiker, bankomater och eluttag.

Resetips: Bussar från Stockholm-Arlanda till Uppsala

Ta bussen till Uppsala. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm-Arlanda to Uppsala.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Stockholm-Arlanda till Uppsala med buss?

De billigaste buss biljetterna från Stockholm-Arlanda till Uppsala är 67 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Stockholm-Arlanda till Uppsala. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket kostar buss från Stockholm-Arlanda till Uppsala i genomsnitt?

Buss biljetter från Stockholm-Arlanda till Uppsala brukar ha ett genomsnittspris på 69 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt avstånd är det mellan Uppsala och Stockholm-Arlanda med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Uppsala till Stockholm-Arlanda är runt 28 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Stockholm-Arlanda till Uppsala är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid tar det att resa från Stockholm-Arlanda till Uppsala med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm-Arlanda och Uppsala. På ett ungefär kan resan från Stockholm-Arlanda till Uppsala med buss ligga på 35 min.

Vilka är de mest använda busstationer i Stockholm-Arlanda och i Uppsala?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Stockholm-Arlanda är Stockholm-Arlanda, Flygplats (Terminal 5). I Uppsala är den mest populära busstation bland resenärer Uppsala, Stora Torget.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Stockholm-Arlanda och i Uppsala?

Om du planerar att resa med buss från Stockholm-Arlanda kan du räkna med att åka 257 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Stockholm-Arlanda, Flygplats (Terminal 5). När du anländer till Uppsala kan du räkna med att resa 358 m från Uppsala, Stora Torget till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Stockholm-Arlanda till Uppsala?

Om du letar efter billiga bussar från Stockholm-Arlanda till Uppsala kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Uppsala snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Stockholm-Arlanda och Uppsala för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag buss biljetter från Stockholm-Arlanda till Uppsala?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm-Arlanda till Uppsala med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm-Arlanda till Uppsala på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som reser med buss till Uppsala besöker ofta även Stockholm, Göteborg eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Uppsala och de andra populära destinationerna.

Många resenärer som anländer i Uppsala med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Malmö från Uppsala kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Kan jag resa från Stockholm-Arlanda till Uppsala med buss istället för att resa med bil?

Det är inga problem att resa från Stockholm-Arlanda till Uppsala utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Stockholm-Arlanda till Uppsala. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Uppsala
Uppsala
Bekvämligheter
Uppsala, Stationsgatan
Bekvämligheter