Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Berlin till Uppsala

distanceAvstånd856 km
changesDirektbussJa

Bussar från Berlin till Uppsala är färdväg 856 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Berlin Hbf och anländer till Uppsala, Stora Torget.

Resetips: Bussar från Berlin till Uppsala

Ta bussen till Uppsala. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Uppsala.
FAQs

Hur långt är avståndet mellan Berlin och Uppsala när man reser med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Uppsala till Berlin är runt 856 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Berlin till Uppsala är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Vilka är de mest använda busstationer i Berlin och i Uppsala?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Berlin till Uppsala åker de ofta från Berlin Hbf i Berlin och kommer fram till Uppsala, Stora Torget i Uppsala. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Berlin och Uppsala i förväg.

Var ligger de mest populära busstationer i Berlin för resa till Uppsala?

När du planerar din resa till Uppsala från Berlin kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Berlin är Berlin Hbf som ligger 2.8 km från cityområdet. I Uppsala är den mest populära busstation Uppsala, Stora Torget som ligger 358 m från cityområdet.

Många av våra kunder som planerar en resa till Uppsala med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Uppsala och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som reser med buss från Berlin till Uppsala reser vidare från Uppsala. Många väljer att fortsätta resan till från Uppsala till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Hur kan jag från Berlin till Uppsala om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Det är inga problem att resa från Berlin till Uppsala utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Berlin till Uppsala. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Uppsala
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter

Bussar från Berlin till Uppsala: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver