Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Växjö till Uppsala
Ta bussen till Uppsala. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Växjö to Uppsala.
FAQs
Hur långt är avståndet mellan Växjö och Uppsala när man reser med buss?
När du reser från Växjö till Uppsala med buss kan du räkna med att avståndet mellan Växjö och Uppsala är ungefär 370 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vilka är de mest använda busstationer i Växjö och i Uppsala?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Växjö till Uppsala kan det vara bra att veta att Växjö Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Växjö medan Uppsala, Stora Torget är den mest populära busstation för resenärer som åker till Uppsala.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast cityområdena i Växjö och Uppsala?

När du åker från Växjö kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omio's resenärer använder är Växjö Centralstation som ligger 0 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Uppsala kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Uppsala är Uppsala, Stora Torget och ligger 0 km från cityområdet.

Jag planerar att resa från Växjö till Uppsala med buss. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Uppsala som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som reser med buss från Växjö till Uppsala reser vidare från Uppsala. Många väljer att fortsätta resan till från Uppsala till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Växjö till Uppsala?
Att resa från Växjö till Uppsala utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Växjö till Uppsala.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Uppsala
Uppsala
Bekvämligheter
Uppsala, Stationsgatan
Bekvämligheter

Bussar från Växjö till Uppsala: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver