Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Växjö och Berlin

distanceAvstånd492 km
changesDirektbussJa

Bussar från Växjö till Berlin är rutt 492 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Växjö Centralstation och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Resetips

Bussar från Växjö till Berlin
Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Växjö to Berlin.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Berlin och Växjö om jag väljer att resa med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Berlin till Växjö är runt 492 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Växjö till Berlin är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vilken busstation i Växjö bör jag resa från? Vilken busstation i Berlin bör jag resa till?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Växjö till Berlin kan det vara bra att veta att Växjö Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Växjö medan Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof är den mest populära busstation för resenärer som åker till Berlin.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Växjö och i Berlin?

Om du planerar att resa med buss från Växjö kan du räkna med att åka 209 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Växjö Centralstation. När du anländer till Berlin kan du räkna med att resa 9.1 km från Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof till cityområdet.

Din buss resa från Växjö till Berlin måste inte ta slut i Berlin. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Berlin är Amsterdam, Prag eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Amsterdam, Prag eller Paris kan Omio hjälpa dig!
Din buss resa från Växjö till Berlin måste inte ta slut i Berlin. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Berlin är Amsterdam, Prag eller Paris. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Amsterdam, Prag eller Paris kan Omio hjälpa dig!
Kan jag resa från Växjö till Berlin med buss istället för att resa med bil?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Växjö och Berlin. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Växjö till Berlin så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter

Bussar från Växjö till Berlin: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver