Bussar Växjö Berlin

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
28 sep.
tors
29 sep.
fre
30 sep.
lör
01 okt.
sön
02 okt.
mån
03 okt.
tis
04 okt.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Växjö till Berlin

distanceAvstånd492 km
durationGenomsnittlig restid med buss14 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss703 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagcomati

Bussresor från Växjö till Berlin är 492 km lång och tar i genomsnitt 14 h med våra partners som comati. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 703 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 703 kr. Resande åker oftast från Växjö Centralstation och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Bussbolag: Deutsche Bahn från Växjö till Berlin

Köp dina officiella Deutsche Bahn bussbiljetter från Växjö till Berlin från 703 kr hos Omio. Hitta buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest förmånlig rutt.

Deutsche Bahn

Ett av de bästa sätten att resa från Växjö till Berlin är att ta en/ett buss med Deutsche Bahn. Omio hjälper dig att hitta den optimala Deutsche Bahn buss från Växjö till Berlin genom att visa dig Deutsche Bahn’s aktuella buss tidtabeller, de buss biljetter som erbjuds (inbegripet uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priseerna för denna Växjö till Berlin rutt. Du kan förvänta dig att resa från Växjö till Berlin på en/ett buss med Deutsche Bahn. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Växjö och Berlin kan du kolla direkt om Deutsche Bahn biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din Deutsche Bahn buss biljett hos Omio och njuter sedan av den kommande resan från Växjö till Berlin!

Restips: Bussar från Växjö till Berlin

Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Växjö to Berlin.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Berlin från Växjö är med buss och det kan kosta så lite som 703 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Växjö till Berlin.
Bussbiljetter till Berlin från Växjö kostar 703 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Växjö till Berlin och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Växjö till Berlin? Avståndet mellan Växjö och Berlin med buss är runt 492 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Växjö till Berlin får du.
En bussresa från Växjö till Berlin har en genomsnittlig restid på 14 h. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Växjö till Berlin så snabbt som möjligt.

Innan du planerar din resa från Växjö till Berlin kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Växjö åker från Växjö Centralstation och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof i Berlin.

Du kan åka buss från Växjö på Växjö Centralstation som ligger 1.2 km från centrum. När du kommer fram till Berlin kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof, som ligger 10.4 km från centrum.

För att hitta bästa buss från Växjö till Berlin kan du använda dig av dessa bussbolag: comati. Det är dock alltid bra att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Växjö till Berlin och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Växjö till Berlin är 1 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Du kan ta dagens tidigaste buss från Växjö till Berlin klockan 16: 05   eller sista buss från Växjö till Berlin som går klockan 16: 20. Titta efter de senaste tidtabellerna för Växjö till Berlin med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna färdvägen.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Växjö till Berlin med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer i Berlin med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Prag eller Paris. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Prag eller Paris från Berlin kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Växjö och Berlin. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Växjö till Berlin så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin

Bussar från Växjö till Berlin: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk