JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
151 krSJ
Hitta priser
sön
5 dec.
308 krSJ
740 krÖresundståg
tis
7 dec.
185 krSJ
Hitta priser
ons
8 dec.
226 krSJ
Hitta priser
tors
9 dec.
264 krSJ
Hitta priser
fre
10 dec.
225 krSJ
334 krÖresundståg
lör
11 dec.
179 krSJ
Hitta priser
sön
12 dec.
222 krSJ
Hitta priser
mån
13 dec.
177 krSJ
Hitta priser
tis
14 dec.
178 krSJ
Hitta priser
ons
15 dec.
180 krSJ
Hitta priser
tors
16 dec.
152 krSJ
Hitta priser
fre
17 dec.
141 krSJ
451 krÖresundståg
lör
18 dec.
104 krSJ
Hitta priser
sön
19 dec.
138 krSJ
440 krÖresundståg
mån
20 dec.
177 krSJ
Hitta priser
tors
23 dec.
179 krSJ
598 krÖresundståg
fre
24 dec.
228 krSJ
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Växjö till Göteborg

distanceAvstånd194 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 3 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss537 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Växjö till Göteborg är rutt 194 km lång och tar i genomsnitt 4 h 3 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 537 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 334 kr. Resande avreser oftast från Växjö Centralstation och anländer till Gothenburg, Operan.

Resetips

Bussar från Växjö till Göteborg
Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Växjö to Göteborg.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Växjö till Göteborg?
Buss biljetter från Växjö till Göteborg kan kosta så lite som 334 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Växjö till Göteborg.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Växjö till Göteborg?
Buss biljetter från Växjö till Göteborg brukar ha ett genomsnittspris på 537 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt avstånd är det mellan Göteborg och Växjö med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Växjö till Göteborg? Avståndet mellan Växjö och Göteborg med buss är runt 194 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Växjö till Göteborg kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Växjö till Göteborg med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Växjö till Göteborg med buss är 4 h 3 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Växjö till Göteborg.
Vilken busstation i Växjö bör jag resa från? Vilken busstation i Göteborg bör jag resa till?

När man reser med buss från Växjö till Göteborg är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Växjö på Växjö Centralstation och de flesta anländer till Göteborg på Gothenburg, Operan.

Var ligger de mest populära busstationer i Växjö för resa till Göteborg?

När du åker från Växjö kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Växjö Centralstation som ligger 209 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Göteborg kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Göteborg är Gothenburg, Operan som ligger 409 m från cityområdet.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Växjö till Göteborg?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Växjö till Göteborg med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Din buss resa från Växjö till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!
Din buss resa från Växjö till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!
Kan jag resa från Växjö till Göteborg med buss istället för att resa med bil?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Göteborg från Växjö. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Växjö till Göteborg och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13

Bussar från Växjö till Göteborg: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver