Bussar Göteborg Växjö

De billigaste bussarna från Göteborg till Växjö

Visar tider och priser för 02 dec.

Billigast

280 kr

Genomsnittligt pris

280 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
08:50Göteborg, Centralstation3tim.59 12:49Växjö Centralstation
1 byte
280 kr1Enkelresa

Busstidtabell Göteborg till Växjö

Visar bussar för imorgon, fredag 2 december
08:50Göteborg, Centralstation3tim.59 12:49Växjö Centralstation
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
02 dec.
lör
03 dec.
sön
04 dec.
mån
05 dec.
tis
06 dec.
ons
07 dec.
tors
08 dec.

De snabbaste bussarna från Göteborg till Växjö

Visar tider och priser för 02 dec.

Snabbaste resan

3 tim. 59 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 59 m

Bussar per dag

1

Distans

194 km

Det är svårt att ta sig från Göteborg till Växjö utan att göra minst ett byte.

Snabbast
08:50Göteborg, Centralstation3tim.59 12:49Växjö Centralstation
1 byte
280 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Göteborg till Växjö

distanceAvstånd194 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 59 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss362 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagSJ, Vy Bus4You eller Flixbus

Bussresor från Göteborg till Växjö är 194 km lång och tar i genomsnitt 3 h 59 min med våra partners som SJ, Vy Bus4You eller Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 227 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 362 kr. Resande åker oftast från Göteborg, Centralstation och anländer till Växjö.

Bussbolag: Nettbuss Express, FlixBus eller SJ från Göteborg till Växjö

Hitta de fördelaktigaste bussar från Göteborg till Växjö med Omios resepartners Nettbuss Express, FlixBus eller SJ från 227 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din färdväg, färdvägen.

SJ
Nettbuss Express
FlixBus

Om du letar efter billiga SJ biljetter från Göteborg till Växjö, kolla in Omio! Med biljettpriser för enkel resa på sträckan Göteborg till Växjö med buss från så lite som 227 kr när du bokar i förväg ska vi hjälpa dig att komma till Växjö från Göteborg genom att visa dig de senaste SJ erbjudandena, busstidtabeller och biljetterna för denna rutt. Du kan också undersöka relevant biljettinformation om reseklasser och avgifter som är tillgängliga på denna resa, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord hos SJ. Om du söker efter SJ biljetter mellan Göteborg och Växjö i Omios app, kan du snabbt se om det rör sig om mobilbiljetter så att du kan resa utan papper när du tar buss. Vare sig du letar efter den/det billigaste, snabbaste eller tidigaste buss mellan Göteborg och Växjö som erbjuds, gör Omio det lättare än någonsin att hitta en/ett perfekt buss hos SJ så att du kan njuta av en lugn och behaglig resa.

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss mellan Göteborg och Växjö kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Omio hjälper dig att jämföra och boka den/det perfekta buss med Nettbuss Express mellan Göteborg och Växjö för en smidig och avkopplande resa. Kolla de senaste Nettbuss Express busstidtabeller för bästa avgångs- och ankomsttider, ta en titt på reseinformationen för Göteborg till Växjö buss med Nettbuss Express (såsom tillåtet bagage och service som erbjuds ombord), jämför de bästa förbindelserna för din Göteborg - Växjö färdväg, färdvägen och boka sedan en billig bussbiljett utan besvär. Avståndet mellan Göteborg och Växjö med buss är. Du kan boka biljetter till denna/detta Nettbuss Express buss för så lite som 450 kr enkel resa om du bokar i förväg. När du söker Nettbuss Express biljetter mellan Göteborg och Växjö i Omios app kan du också snabbt och enkelt kolla om det är mobilbiljetter. Om så är fallet kan du resa papperslöst när du tar en/ett buss. Boka den där perfekta Nettbuss Express Göteborg - Växjö bussbiljetter online och ha en trevlig resa!

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Göteborg till Växjö

Restips: Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Växjö.
FAQs
Bussbiljetter från Göteborg till Växjö kan vara så billiga som 227 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med buss från Göteborg till Växjö kostar i genomsnitt 362 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser från Göteborg till Växjö med buss är avståndet mellan Göteborg och Växjö ungefär 194 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga bussbiljetter så tidigt som möjligt!
En bussresa från Göteborg till Växjö har en genomsnittlig restid på 3 h 59 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Göteborg till Växjö så snabbt som möjligt.

När man reser med buss från Göteborg till Växjö är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Göteborg på Göteborg, Centralstation och de flesta anländer till Växjö på Växjö.

När du planerar din resa till Växjö från Göteborg kan det vara bra att veta hur långt bort busstationerna ligger från centrum. Den mest använda busstation i Göteborg är Göteborg, Centralstation som ligger 2.9 km från centrum. I Växjö är den mest populära busstation Växjö som ligger 221 m från centrum.

När du ska boka en resa med buss från Göteborg till Växjö kan du lita på att SJ, Vy Bus4You eller Flixbus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Växjö snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Göteborg till Växjö och jämföra vad de erbjuder för bekvämligheter innan du köper en biljett.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Göteborg till Växjö går klockan 09: 15. Den/Det sista buss som avgår från Göteborg till Växjö går klockan 09: 15. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Göteborg till Växjö med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Om du planerar att resa med buss från Göteborg till Växjö kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din bussresa från Göteborg till Växjö måste inte ta slut i Växjö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Växjö är Stockholm, Köpenhamn eller Malmö. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Malmö kan Omio hjälpa dig!
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Göteborg och Växjö. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Göteborg till Växjö så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk