JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
24 okt.
284 krÖresundståg
mån
25 okt.
291 krSJ
tis
26 okt.
271 krSJ
ons
27 okt.
212 krSJ
tors
28 okt.
290 krSJ
fre
29 okt.
260 krSJ
lör
30 okt.
219 krSJ
sön
31 okt.
279 krÖresundståg
mån
1 nov.
341 krSJ
tis
2 nov.
306 krSJ
ons
3 nov.
331 krSJ
tors
4 nov.
341 krSJ
fre
5 nov.
274 krSJ
lör
6 nov.
337 krÖresundståg
sön
7 nov.
350 krÖresundståg
mån
8 nov.
209 krSJ
tis
9 nov.
310 krSJ
ons
10 nov.
207 krSJ
tors
11 nov.
249 krSJ
fre
12 nov.
319 krSJ

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Köpenhamn till Växjö
Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Växjö.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Växjö och Köpenhamn om jag väljer att resa med buss?
Innan du planerar din resa från Köpenhamn till Växjö kan det vara bra att veta att Växjö är ungefär 192 kmifrån Köpenhamn när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Köpenhamn till Växjö är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Köpenhamn och Växjö borde jag välja inför min resa?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Köpenhamn till Växjö åker de ofta från Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) i Köpenhamn och kommer fram till Växjö, Linnéuniversitetet i Växjö. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Köpenhamn och Växjö i förväg.

Hur lång reseväg är det från busstation till cityområdena i Köpenhamn och Växjö?

När du planerar din resa till Växjö från Köpenhamn kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Köpenhamn är Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) som ligger 2 km från cityområdet. I Växjö är den mest populära busstation Växjö, Linnéuniversitetet som ligger 2 km från cityområdet.

När jag kommit fram till Växjö från Köpenhamn med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Växjö?
Många av våra kunder som reser med buss till Växjö besöker ofta även Stockholm, Göteborg eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Växjö och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Köpenhamn till Växjö om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Köpenhamn och Växjö. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Köpenhamn till Växjö så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.