Bussar Köpenhamn Växjö

De billigaste bussarna från Köpenhamn till Växjö

Visar tider och priser för 09 feb.

Billigast

-

Genomsnittligt pris

-

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

FlixBus
09:30Copenhagen Central Train Station (ingerslevsgade)5tim.30 15:00Växjö Station
1 byte
Hitta priser

Busstidtabell Köpenhamn till Växjö

Visar bussar för imorgon, torsdag 9 februari
FlixBus
09:30Copenhagen Central Train Station (ingerslevsgade)5tim.30 15:00Växjö Station
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
09 feb.
fre
10 feb.
lör
11 feb.
sön
12 feb.
mån
13 feb.
tis
14 feb.
ons
15 feb.

De snabbaste bussarna från Köpenhamn till Växjö

Visar tider och priser för 09 feb.

Snabbaste resan

5 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

5 tim. 30 m

Bussar per dag

1

Distans

192 km

Det är svårt att ta sig från Köpenhamn till Växjö utan att göra minst ett byte.

FlixBus
09:30Copenhagen Central Train Station (ingerslevsgade)5tim.30 15:00Växjö Station
1 byte
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Köpenhamn till Växjö

distanceAvstånd192 km
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixBus

Bussresor från Köpenhamn till Växjö är 192 km lång med våra partners som FlixBus. Direktförbindelser med buss finns också.

Bussbolag: FlixBus från Köpenhamn till Växjö

Du kan resa med buss från Köpenhamn till Växjö med FlixBus. När du söker efter tider och biljetter hos Omio visar vi dig de bästa alternativen som finns.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Köpenhamn till Växjö

Restips: Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Växjö.
FAQs
Du kan förvänta dig att avståndet från Växjö till Köpenhamn är runt 192 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Köpenhamn till Växjö är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
När du ska boka en resa med buss från Köpenhamn till Växjö kan du lita på att FlixBus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Växjö snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Köpenhamn till Växjö och jämföra vad de erbjuder för bekvämligheter innan du köper en biljett.
Många resenärer som anländer i Växjö med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Malmö från Växjö kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Att resa från Köpenhamn till Växjö utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Köpenhamn till Växjö.

Bussar från Köpenhamn till Växjö: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar i SverigeBussar Köpenhamn Växjö

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk