Bussar Malmö Växjö

De billigaste bussarna från Malmö till Växjö

Visar tider och priser för 02 dec.

Billigast

-

Genomsnittligt pris

-

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

FlixBus
10:55Malmö Central Train Station Flixbus Stop4tim.05 15:00Växjö Station
1 byte
Hitta priser

Busstidtabell Malmö till Växjö

Visar bussar för imorgon, fredag 2 december
FlixBus
10:55Malmö Central Train Station Flixbus Stop4tim.05 15:00Växjö Station
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
02 dec.
lör
03 dec.
sön
04 dec.
mån
05 dec.
tis
06 dec.
ons
07 dec.
tors
08 dec.

De snabbaste bussarna från Malmö till Växjö

Visar tider och priser för 02 dec.

Snabbaste resan

4 tim. 5 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 5 m

Bussar per dag

1

Distans

180 km

Det är svårt att ta sig från Malmö till Växjö utan att göra minst ett byte.

FlixBus
10:55Malmö Central Train Station Flixbus Stop4tim.05 15:00Växjö Station
1 byte
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Malmö till Växjö

distanceAvstånd180 km
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixBus

Bussresor från Malmö till Växjö är 180 km lång med våra partners som FlixBus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande åker oftast från Malmö Centralstation och anländer till Växjö.

Bussbolag: FlixBus från Malmö till Växjö

Res mellan Malmö och Växjö med FlixBus bussar hos Omio. När du jämför tidtabeller och biljetter kan vi även visa dig andra alternativ med flera förbindelser eller andra färdsätt, om sådana finns.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Malmö till Växjö

Restips: Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Växjö.
FAQs
När du reser från Malmö till Växjö med buss är avståndet mellan Malmö och Växjö ungefär 180 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga bussbiljetter så tidigt som möjligt!
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Malmö till Växjö med buss är NaN h NaN min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Malmö till Växjö.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Malmö till Växjö kan det vara bra att veta att Malmö Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Malmö medan Växjö är den mest populära busstation för resenärer som åker till Växjö.

Om du planerar att resa med buss från Malmö kan du räkna med att åka 641 m från centrum till den busstation som är mest populär, Malmö Centralstation. När du anländer till Växjö kan du räkna med att resa 221 m från Växjö till centrum.

När du ska boka en resa med buss från Malmö till Växjö kan du lita på att FlixBus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Växjö snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Malmö till Växjö och jämföra vad de erbjuder för bekvämligheter innan du köper en biljett.
I genomsnitt går det finns 1 en/ett buss om dagen från Malmö till Växjö. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta första buss från Malmö till Växjö klockan 10: 55. Sista buss från Malmö till Växjö avgår klockan 10: 55. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Malmö till Växjö för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna rutt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Växjö med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Växjö och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Växjö från Malmö. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Malmö till Växjö och köp dina billiga bussbiljetter idag!

Bussar från Malmö till Växjö: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk