Bussar Malmö Växjö

sön 19 maj
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

De billigaste bussarna från Malmö till Växjö

Visar tider och priser för 21 maj

Billigast

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
FlixBus
09:457tim.05
Malmö, Norra Vallgatan
16:50Växjö
402 kr1Enkelresa
1 byte

Busstider Malmö–Växjö

Visar bussar för imorgon, tisdag 21 maj
FlixBus
09:457tim.05
Malmö, Norra Vallgatan
16:50Växjö
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
21 maj
ons
22 maj
tors
23 maj
fre
24 maj
lör
25 maj
sön
26 maj
mån
27 maj
tis
28 maj
ons
29 maj
tors
30 maj
fre
31 maj
lör
01 juni
sön
02 juni
mån
03 juni

De snabbaste bussarna från Malmö till Växjö

Visar tider och priser för 21 maj

Snabbaste resan

7 tim. 5 m

Genomsnittligt

7 tim. 5 m

Bussar per dag

1

Distans

180 km

Det är svårt att ta sig från Malmö till Växjö utan åtminstone en transfer.

Snabbast
FlixBus
09:457tim.05
Malmö, Norra Vallgatan
16:50Växjö
402 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Malmö till Växjö

distanceAvstånd180 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 59 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss404 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussleverantörerSJ, Oresundstag, Krösatågen, Skånetrafiken, Snälltåget eller LT Kronoberg

Bussresor från Malmö till Växjö är 180 km lång och tar i genomsnitt 2 h 59 min med våra partners som SJ, Oresundstag, Krösatågen, Skånetrafiken, Snälltåget eller LT Kronoberg. Normalt går det det finns 1 buss dagligen. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna tur ligger på omkring 404 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 249 kr. Resande åker oftast från Malmö, Airport Sturup flygplats och anländer till Växjö, Linnéuniversitetet.

Bussbolag: FlixBus från Malmö till Växjö

FlixBus erbjuder dig mellan Malmö och Växjö till superpriser. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de, priserna och biljetterna för din resa.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Malmö till Växjö buss information:

  • Genomsnittlig restid: 7 h 24 min
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Malmö till Växjö

Restips: Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Växjö.
FAQs
Billiga buss biljetter från Malmö till Växjö kan kosta från så lite som 249 kr (20 €) när du bokar i förväg. Det genomsnittliga buss biljettpriset för Malmö till Växjö är 404 kr (33 €); men priserna varierar beroende på tid på dagen och klass och de tenderar att vara dyrare på dagen.
I genomsnitt tar det 2 h 59 min   att resa från Malmö till Växjö med buss, för den 180 km långa resa, men restiden kan variera om du reser på helger och helgdagar.
Den tidigaste buss från Malmö till Växjö avgår kl 07: 45.
Den senaste buss från Malmö till Växjö avgår kl 20: 39.
Det finns 1 buss om dagen från Malmö till Växjö som kräver minst en ändring med SJ, Oresundstag, Krösatågen, Skånetrafiken, Snälltåget eller LT Kronoberg. Scheman kan variera på helgdagar eller helger med färre buss.
För resa från Malmö till Växjö kan du ta en buss med SJ, Oresundstag, Krösatågen, Skånetrafiken, Snälltåget eller LT Kronoberg. Se till att kolla alla möjliga bussbolag som erbjuder tjänster till Växjö från Malmö på Omio för att jämföra vilka bekvämligheter de kan ha.

När du avreser från Malmö har du olika busstation alternativ att starta din tur från, inklusive Malmö, Airport Sturup flygplats, Malmö, Norra Vallgatan och Malmö, Station Triangeln. När du kommer fram till Växjö kan du avsluta din tur på busstationer som Växjö, Linnéuniversitetet, Växjö, Busstation och Växjö.

Passagerare går ombord på buss mest frekvent från Malmö, Airport Sturup flygplats, som ligger cirka från stadens centrum, och de kliver av buss vid Växjö, Linnéuniversitetet, som ligger cirka från stadens centrum.

En resa till Växjö från Malmö är värt att göra men inte som en dagsutflykt med en restid på 2 h 59 min åt varje håll. Kolla med Omio-appen   det bästa sättet att resa.
Den billigaste månaden att resa från Malmö till Växjö med buss är januari.
Det är användbart att jämföra dina alternativ eftersom det finns 2 sätt att resa till Växjö från Malmö inklusive att ta en buss eller tåg.

Bussar från Malmö till Växjö: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar Malmö Växjö

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk