Bussar Oslo Växjö

De billigaste bussarna från Oslo till Växjö

Visar tider och priser för 02 dec.

Billigast

471 kr

Genomsnittligt pris

471 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Bus4you
11:30Oslo7tim.22 18:52Växjö
0 byten
471 kr1Enkelresa

Busstidtabell Oslo till Växjö

Visar bussar för imorgon, fredag 2 december
Bus4you
11:30Oslo7tim.22 18:52Växjö
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
02 dec.
lör
03 dec.
sön
04 dec.
mån
05 dec.
tis
06 dec.
ons
07 dec.
tors
08 dec.

De snabbaste bussarna från Oslo till Växjö

Visar tider och priser för 02 dec.

Snabbaste resan

7 tim. 22 m

Genomsnittligt pris

7 tim. 22 m

Bussar per dag

1

Distans

412 km

Av 1 bussar som avgår från Oslo till Växjö dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Bus4you
11:30Oslo7tim.22 18:52Växjö
0 byten
471 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Oslo till Växjö

distanceAvstånd412 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 49 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss410 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagVy Bus4You, Krösatågen eller SJ

Bussresor från Oslo till Växjö är 412 km lång och tar i genomsnitt 6 h 49 min med våra partners som Vy Bus4You, Krösatågen eller SJ. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdvägen för så lite som 392 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 410 kr. Resande åker oftast från Oslo Bussterminal och anländer till Växjö.

Bussbolag: SJ eller Nettbuss Express från Oslo till Växjö

Köp dina officiella SJ eller Nettbuss Express bussbiljetter från Oslo till Växjö från 392 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest förmånlig resa.

SJ
Nettbuss Express

Hitta billiga biljetter till SJ bussar mellan Oslo och Växjö hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Oslo till Växjö buss tidtabellen från SJ, de senaste erbjudandena om tillgängliga bussbiljetter och annan reseinformation för rutt från Oslo till Växjö, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter bussar mellan Oslo och Växjö i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till SJ bussar är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla SJ buss tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Växjö från Oslo och boka sedan en billig/ett billigt buss utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande buss från Oslo till Växjö med SJ!

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Oslo till Växjö kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Ett av de bästa sätten att resa från Oslo till Växjö är att ta en/ett buss med Nettbuss Express. Omio hjälper dig att hitta den bästa Nettbuss Express buss mellan Oslo och Växjö genom att visa dig Nettbuss Express’s aktuella busstidtabeller, de bussbiljetter som erbjuds (innefattar uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priserna för denna Oslo till Växjö rutt. Du kan förvänta dig att resa från Oslo till Växjö på en/ett buss med Nettbuss Express. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Oslo och Växjö kan du kolla direkt om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din Nettbuss Express bussbiljett hos Omio och kan sedan njuta av den kommande resan mellan Oslo och Växjö!

Restips: Bussar från Oslo till Växjö

Restips: Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Växjö.
FAQs
Bussbiljetter från Oslo till Växjö kan kosta så lite som 392 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Oslo till Växjö.
Bussbiljetter till Växjö från Oslo kostar 410 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Oslo till Växjö och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Du kan förvänta dig att avståndet från Växjö till Oslo är runt 412 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Oslo till Växjö är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Restiden med buss från Oslo till Växjö kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 6 h 49 min.

När våra kunder bokar sina billiga bussbiljetter från Oslo till Växjö åker de ofta från Oslo Bussterminal i Oslo och kommer fram till Växjö i Växjö. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Oslo och Växjö i förväg.

Om du planerar att resa med buss från Oslo kan du räkna med att åka 3.3 km från centrum till den busstation som är mest populär, Oslo Bussterminal. När du anländer till Växjö kan du räkna med att resa 221 m från Växjö till centrum.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners tar dig från Oslo till Växjö med buss. När du ska åka till Växjö från Oslo kan du resa med Vy Bus4You, Krösatågen eller SJ. Det är dock alltid en bra idé att kolla flera tillgängliga bussbolag för resor från Oslo till Växjö eftersom de kan skilja sig åt när det gäller bekvämligheter.
Den/Det tidigaste buss för denna färdvägen avgår från Oslo klockan 11: 30. Den/det sista buss lämnar Oslo klockan 11: 30. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Oslo till Växjö och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Oslo till Växjö med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Växjö besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Växjö och de andra populära destinationerna.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Oslo till Växjö utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo

Bussar från Oslo till Växjö: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk