Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Oslo till Växjö
Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Växjö.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Oslo till Växjö med buss?
Buss biljetter från Oslo till Växjö kan vara så billiga som 440 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Oslo till Växjö?
Buss biljetter från Oslo till Växjö brukar ha ett genomsnittspris på 478 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet från Oslo till Växjö när man åker med buss?
När du reser med buss från Oslo till Växjö kommer sträckan att ligga på cirka 412 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Oslo till Växjö i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar det att resa från Oslo till Växjö med buss?
En buss resa från Oslo till Växjö har en genomsnittlig resetid på 7 h 4 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Oslo till Växjö så snabbt som möjligt.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Oslo och Växjö borde jag välja inför min resa?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Oslo till Växjö kan det vara bra att veta att Oslo Bussterminal är mest populär bland resenärer som åker från Oslo medan Växjö, Linnéuniversitetet är den mest populära busstation för resenärer som åker till Växjö.

Hur lång reseväg är det från busstation till cityområdena i Oslo och Växjö?

Du kan åka buss från Oslo på Oslo Bussterminal som ligger 0 km från cityområdet. När du kommer fram till Växjö så kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Växjö, Linnéuniversitetet, som ligger 2 km från cityområdet.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Oslo till Växjö?
Om du planerar att resa med buss från Oslo till Växjö kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Växjö från Oslo med buss, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Växjö?
Många av våra kunder som reser med buss från Oslo till Växjö reser vidare från Växjö. Många väljer att fortsätta resan till från Växjö till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Oslo till Växjö?
Att resa från Oslo till Växjö utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Oslo till Växjö.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter

Bussar från Oslo till Växjö: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver