Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Oslo och Borås

distanceAvstånd274 km
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag

Bussar från Oslo till Borås är rutt 274 km lång med våra partner som. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande avreser oftast från Oslo Bussterminal och anländer till Borås, Resecentrum.

Resetips: Bussar från Oslo till Borås

Ta bussen till Borås. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Borås.
FAQs

Hur långt är det från Oslo till Borås med buss?

Innan du planerar din resa från Oslo till Borås kan det vara bra att veta att Borås är ungefär 274 km från Oslo när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Oslo till Borås är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vilken busstation i Oslo bör jag resa från? Vilken busstation i Borås bör jag resa till?

Innan du planerar din resa från Oslo till Borås kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Oslo åker från Oslo Bussterminal och anländer till Borås, Resecentrum i Borås.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Oslo och i Borås?

Oslo Bussterminal är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Oslo och den ligger 765 m från cityområdet. Den busstation i Borås som är mest populär bland resenärer är Borås, Resecentrum som ligger 498 m från cityområdet.

Hur många buss förbindelser per dag finns det från Oslo till Borås?

I genomsnitt det finns 3 bussar om dagen från Oslo till Borås. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.

Många resenärer som anländer till Borås med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Jönköping från Borås kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss från Oslo till Borås reser vidare från Borås. Många väljer att fortsätta resan till från Borås till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Oslo och Borås?

Det är inga problem att resa från Oslo till Borås utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Oslo till Borås. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Borås
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter

Bussar från Oslo till Borås: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver