JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
Hitta priser
540 krVy Bus4You
813 krEthiopian Airlines
sön
5 dec.
Hitta priser
607 krVy Bus4You
514 krNorwegian Air Shuttle
tis
7 dec.
Hitta priser
512 krVy Bus4You
534 krNorwegian Air Shuttle
tors
9 dec.
Hitta priser
523 krFlixbus
658 krEthiopian Airlines
fre
10 dec.
Hitta priser
482 krFlixbus
662 krEthiopian Airlines
lör
11 dec.
Hitta priser
540 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
sön
12 dec.
324 krSJ
480 krVy Bus4You
429 krNorwegian Air Shuttle
mån
13 dec.
Hitta priser
564 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
tis
14 dec.
Hitta priser
678 krVy Bus4You
523 krNorwegian Air Shuttle
fre
17 dec.
Hitta priser
482 krFlixbus
705 krNorwegian Air Shuttle
lör
18 dec.
Hitta priser
461 krVy Bus4You
659 krEthiopian Airlines
sön
19 dec.
290 krSJ
496 krVy Bus4You
659 krEthiopian Airlines
ons
22 dec.
Hitta priser
601 krVy Bus4You
658 krEthiopian Airlines
tors
23 dec.
Hitta priser
581 krFlixbus
626 krNorwegian Air Shuttle
fre
24 dec.
Hitta priser
460 krFlixbus
662 krEthiopian Airlines

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Oslo till Linköping

distanceAvstånd324 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 49 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss533 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Oslo till Linköping är resa 324 km lång och tar i genomsnitt 6 h 49 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 482 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 533 kr. Resande avreser oftast från Oslo Bussterminal och anländer till Linköping, Fjärrbussterminal.

Resetips

Bussar från Oslo till Linköping
Ta bussen till Linköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Linköping.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Oslo till Linköping?
De billigaste buss biljetterna från Oslo till Linköping är 482 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Oslo till Linköping. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Oslo till Linköping?
Att resa med buss från Oslo till Linköping kostar i genomsnitt 533 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt avstånd är det mellan Linköping och Oslo med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Oslo till Linköping? Avståndet mellan Oslo och Linköping med buss är runt 324 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Oslo till Linköping kan du få.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Oslo till Linköping?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Oslo till Linköping med buss är 6 h 49 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Oslo till Linköping.
Vilka är de mest använda busstationer i Oslo och i Linköping?

Innan du planerar din resa från Oslo till Linköping kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Oslo åker från Oslo Bussterminal och anländer till Linköping, Fjärrbussterminal i Linköping.

Var ligger de mest populära busstationer i Oslo för resa till Linköping?

Om du planerar att resa med buss från Oslo kan du räkna med att åka 765 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Oslo Bussterminal. När du anländer till Linköping kan du räkna med att resa 970 m från Linköping, Fjärrbussterminal till cityområdet.

Hur köper jag buss biljetter från Oslo till Linköping?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Oslo till Linköping med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Linköping besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Linköping och de andra populära destinationerna.
Din buss resa från Oslo till Linköping måste inte ta slut i Linköping. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Linköping är Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Oslo till Linköping?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Oslo till Linköping utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Linköping
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter